Wkeno

Hvordan bli kvitt underarm fett

Folk kan få vekt hvor som helst på kroppen, og underarm regionen er intet unntak. Fett i dette området kan være skjemmende og pinlig. Det er mulig å miste "double wave" via en kombinasjon av kosthold og trening for å brenne fett over ens kropp. Les følgende for å begynne å få tank top klar.

Trinn

Hvordan bli kvitt underarm fett. Bygge muskler tone rundt armene.
Hvordan bli kvitt underarm fett. Bygge muskler tone rundt armene.

Utøve

 1. 1
  Bygge muskler tone rundt armene. Gjøre øvelser som bygger muskler i armer og omkringliggende områder vil hjelpe tone området uavhengig av vekten din.
  • Selv om du ikke kan spot-redusere fett ved å jobbe et område, kan du øke områdets muskel størrelse, noe som vil gjøre disse områdene vises slankere. For ryggen din, utføre øvelser som vektstang rader, tilbake utvidelser og ansikt trekker, og konsentrere seg om chin-ups, flyes og push-ups for armhulene. Mål å gjøre to øvelser for hvert område per økt, og hold deg til 04:57 sett med åtte til 12 repetisjoner.
  • Bruk mindre vekter for å tone og forlenge musklene. Bruke tyngre vekter for å bygge større, plasskrevende seg.
  • Pilates er en fin måte å tone dette problemer området. Sørg for å jobbe musklene i armene på alle plan og nivåer. Du skal jobbe over hodet, ut foran deg, bak, skyve og dra.
 2. 2
  Bygg generelle egnethet. Prøv å få 45-60 minutter daglig. Dette øker kaloriforbrenningen, noe som resulterer i fett tap over hele kroppen.
  • Trene fire ganger per uke. To av disse øktene bør være styrketrening-basert. Ifølge Mayo Clinic, styrketrening ikke bare hjelper deg å bygge muskler, men også øker stoffskiftet, forbrenner kalorier og akselererer fett tap. De andre to økter bør inkludere intens kardiovaskulær trening. Utføre noen cardio aktivitet du liker, som for eksempel løping, svømming, sykling eller spille sport, og tar sikte på å bruke rundt en time å gjøre det.
   • Musklene trenger tid til å reparere seg selv. Unngå å trene hver dag for å tillate muskelfibrene tid å reparere riper og tårer.

Diet

 1. 1
  Inntar færre kalorier. Inkludere flere, grønnsaker og lav-kalori næringsrik mat i din.
  • Tar sikte på å inkludere minst én porsjon grønnsaker og en av frukt til hvert måltid, sammen med en porsjon magert protein, som kylling, fisk, magert rødt kjøtt eller meieriprodukter.
  • Legg en liten mengde sunt fett til hvert måltid i form av nøtter, frø, olivenolje, avocado eller kokos.
  • Hvis du drikker vanlig brus, klippe det ut av kostholdet ditt. Du vil se virkelig raske resultater ved å eliminere 200 kalorier om dagen bare fra ikke drikker brus lenger.
 2. 2
  Har mini-måltider. Å ha mat hver 2-3 time øker metabolske aktivitet bidrar til å redusere fett.
  • Det kan virke motstridende, men å ha fem små måltider om dagen hjelpemidler i vekttap. Stoffskiftet forblir opp og du aldri gå sulten - hindrer deg fra overspising eller bingeing.
  • Hvis du ikke har tid eller mulighet til å snack klokt i løpet av dagen, før måle en sunn del av en næringsrik snack kvelden før, og pakke den for senere.
 3. 3
  Drikk grønn te. Grønn te øker også stoffskiftet å hjelpe i kalori brenne. Drikk 2-3 kopper grønn te daglig.
  • Men det er fortsatt oppe til debatt, noen studier viser at inntak av grønn te hjelper lavere kolesterol, brenne fett, forebygge diabetes og hjerneslag, og avverge demens.
  • Som alltid drikke vann, også! Drikkevann hjelper deg i å føle mer full (og dermed redusere overspising) i tillegg til å slette din hudfarge og fuktighetsgivende huden din.

Tips

 • Drikk grønn te med ingen eller svært lite sukker for best resultat.

Kilder og referanser