Wkeno

Hvordan bygge et solid, varm ly

Når du er utendørs, er ly en av tre viktigste du trenger, i tillegg til mat og vann. "Log Hogan" er en av de beste krisesentrene for å gi god ly mot elementene. Det er solid, kan bygges alle størrelser, og du trenger ikke noe for veden å lene seg mot. Å bygge den, her er hva du gjør.

Trinn

Hvordan bygge et solid, varm ly. Grave en grop litt mer oppreist når du er bred.
Hvordan bygge et solid, varm ly. Grave en grop litt mer oppreist når du er bred.
 1. 1
  Grave en grop litt mer oppreist når du er bred. Hvis du er 15 "fra den ene hoften til den andre, så gjør pit 17" -20 ". Deretter gjøre det så bredt som du er høy. Dette kan ta litt tid, men det vil gi ekstra varme. (Valgfritt trinn).
 2. 2
  Finn to pinner (helst 2 "i diameter) som har en gaffel på toppen og har mange grener. Plant dem i bakken ca 3" -6 ".
 3. 3
  Finn en pinne (2 "i diameter) og legg den over gaflene.
 4. 4
  Finn så mange pinner som du kan og plassere dem på pinne som er over de to gaffelkjeder pinner. Pass på at du plasserer dem så tett sammen som mulig. Også, hvis du kan finne lettere pinner, lage lag. Du bør være i stand til å krype under ly og passe. Det høyeste punktet på taket bør ikke være mer enn en fot bort fra nesen. Prøv å gjøre det stikker samme lengde. Det skal nå se ut som en kile uten noen sider eller foran.
 5. 5
  Plasser pinner går nedover på siden. Du kan lene dem fra taket, eller du kan plassere dem på grenene på de gaffelkjeder pinner, eller enda bedre, gjør begge deler.
 6. 6
  Hvis du kan, sted barnåler, små kvister, andre tørre trær og plante materialer etc. På gulvet av dere ly. Dette vil bidra til å holde deg varmere.
 7. 7
  Isolere vegger og tak. Plasser nåler, kvister, løv, skitt og hva du kan på veggene i ly din.
 8. 8
  Plasser gjørme på alle delene der pinner møtes. Gi Logg Hogan litt ekstra styrke for vind og snø. (Valgfritt trinn)
 9. 9
  Gjør en dør. Folk har forskjellige måter å lage dem, men hvis du ikke vet hvordan, bare lene noen pinner dekket i gjørme blader etc., mot ly.
 10. 10
  Hvis du vil, kan du finne to mer gaffelkjeder pinner og plante dem i bakken 2ft bort fra ly. Koble dem til ly ved hjelp av to pinner fra de nye gaflene til ly. Dekke alle veggene og taket som du gjorde din viktigste ly. Deretter slå et hull i det ca 1 "i diameter. Du kan bygge en liten brann for litt ekstra varme og ingen røyk (det er derfor hullet er der). Bare gjøre dette trinnet hvis du kan holde brannen under full kontroll. (Valgfritt trinn)
 11. 11
  Alternativt finne to trær omtrent like langt fra hverandre som din egen høyde, pluss en fot, og en gren som kan komme mellom dem. Deretter finne fire pinner, ca 5 fot lang og 4-6 inches tykk, vil disse bli dine ben. Du trenger også et stort utvalg av litt tynnere pinner, disse vil opptre som "vegger".
 12. 12
  Piske to av dine søyler sammen i den ene enden, og gjenta med de to andre og lene disse mot både av trærne i en omvendt V-form, graving i endene.
 13. 13
  Plasser den lengste gjenværende lange gren mellom de to V-tallet, som hviler på toppen. Deretter lener alle pinner du har opp mot dette 'beam "på begge sider, og etterlater et gap på den ene siden for en dør. Hvis mose er tilgjengelig, rull med en stor del, holde det intakt, og linjen nederst fot eller så av veggene med dette. Deretter tekke resten, som starter på bunnen, med bregner eller gran buer.

Tips

 • Dette tar lang tid. Ikke forvent å ha en som er effektiv i fem minutter. Sørg for å pakke den med isolasjon for størst effektivitet.
  • # Hvis du ønsker å sove på bakken, finne to mer solide grener som vil nå lengden på ly og piske dem sammen om en fot fra hver ende, slik at om en meter mellom dem. Plasser disse over Vs, fra toppen, slik at så Vs utvides, blir stoppet fra å falle ned på bakken. deretter plassere solide kortere grener på tvers mellom de to for å danne en seng.
 • Dette ly går bra med en lang peis. Gjør din brann i mellom to lange tykke stokker parallelt med ly og sikre dem slik at de ikke kan rulle. dette blir mer effektiv hvis du inkluderer en provisorisk firescreen på motsatt side av brannen fra ly.

Advarsler

 • Hvis du gjør trinn 10, være ekstremt forsiktig! Prøv å lage en grop for brann og som vil redusere risikoen for brann. Hvis du er et sted som har knusktørre tre, bark og blader lyver om, lage en stor bart sirkel av skitt / stein eller sand rundt bålet.