Wkeno

Hvordan bygge opp muskler raskt

Nøkkelen til å bygge muskler raskt er en strukturert kosthold, mosjon og får skikkelig hvile. Kroppen din trenger en økning i kalorier, riktig muskel stimulans og utvinning tid for optimal vekst. Her er noen tips for å bygge muskler raskt:

Trinn

Hvordan bygge opp muskler raskt. Begynn vektløfting - Lær riktig teknikk.
Hvordan bygge opp muskler raskt. Begynn vektløfting - Lær riktig teknikk.
 1. 1
  Begynn vektløfting - Lær riktig teknikk. Progressiv overbelastning er en teori som tilsier at du kan øke vekten din å overbelaste muskelen for å tvinge den til å vokse. Legg vekt hver trening for å holde presser kroppen ut av komfortsonen. Disse trinn er små, 2,5-- £ 5 øke per øvelse.
 2. 2
  Gjøre calisthenics eller sammensatte øvelser. Push-ups, pull-ups, Dips, Pistoler, reverse crunches, osv. Disse øvelsene er funksjonelle og oppmuntre kroppen til å bruke primære muskelgrupper, sekundære muskelgrupper, stabiliserende muskler samt din kjernevirksomhet. Legg vekt når disse øvelsene får lett.
 3. 3
  Trene musklene til utmattelse: Du må rive ned muskelfibrene i orden for kroppen å reparere den og bygge nye muskler til å støtte arbeidet belastning. Et godt tegn på ny muskelvekst er tretthet, på grunn av en opphopning av melkesyre.
 4. 4
  Bruk frie vekter. Hold deg unna maskiner som det gjør de fleste øvelsene enklere fordi det eliminere kroppen din fra å bruke stabiliserende muskler og din kjernevirksomhet. Sørg for å lære riktige teknikker eller få noen til å vise deg hvordan du kan forebygge skader. Skuldrene er mest utsatt for å bli skadet på grunn av de små musklene som støtter det, ikke bruk tunge vekter, jobbe deg opp til å løfte tungt.
 5. 5
  Spis hele matvarer. Spis hele matvarer 98% av tiden. Ikke spis mat som kommer fra en boks. Du vil oppnå en lavere kroppsfett, og vil være i stand til å opprettholde og øke muskelmasse mye mer dramatisk. Kroppen din trenger vitaminer, mineraler og fytokjemikalier innhold for utvinning. Dette bare komme fra hele økologisk mat.
  • Proteiner. Kjøtt, fjærkre, fisk, myse, egg, melk,...
  • Karbohydrater. Brun ris, havre, fullkorn pasta, quinoa, linser, svart ris, yams...
  • Grønnsaker. Spinat, brokkoli, tomater, salat, gulrot, kål, squash...
  • Frukter. Banan, appelsin, eple, ananas, pærer,...
  • Fett. Extra virgin olivenolje, fiskeolje, ekte smør, nøtter, kokos olje, linfrø,...
 6. 6
  Få 8 timers søvn. Søvn er et viktig element i å bygge muskler. Dette er faktisk når muskelen blir bygget! Veksthormon utgivelser når du sover, og bygge muskler. Ikke hopp over søvnen din. Få lur tid i for også.
 7. 7
  7. Spise oftere. Planlegg å spise hver 3. time. Kroppen din trenger mat til energi og for muskelvekst og restitusjon. Hyppigere måltider øker også stoffskiftet, noe som hjelper fett tap.
  • Spis frokost. Få kalorier fra den første timen. Rev opp metabolismen din med komplekse karbohydrater og protein frokost.
  • Spis Post Workout. Få proteiner og karbohydrater etter trening for å hjelpe muskel utvinning og etterfylle energi butikker.
 8. 8
  Drikk mye vann. Drikk 2-4 liter vann om dagen, avhengig av størrelse og aktivitetsnivå.
 9. 9
  Les en god referanse bok (e. G. No Nonsense Muscle Building Book) Du trenger en skikkelig guide, veikart og planlegge på ernæring, øvelser og måltid planer. Denne boken vil være en god referanse kilde, et must for alle nybegynnere som ønsker å bygge muskler.
 10. 10
  Bruk disse enkle tipsene og du bør se resultater innen den første uken.