Wkeno

Hvordan du bruker Subutex eller Suboxone

Subutex og Suboxone er begge delvis opioide legemidler som brukes til behandling av narkotikaavhengighet. Den viktigste aktive ingrediensen i både medisiner er buprenorfin. Den aktive ingrediensen, buprenorfin, er en partiell agonist som betyr at du bare opplever delvis opioide effekter fra å ta denne medisinen. Stoffer som heroin, morfin, metadon, etc, er fullverdige opioider og jo mer du tar jo større effekt. Subutex og Suboxone ikke fungerer på denne måten og nå et tak som betyr at du ikke vil bli høy hvis du tar for mye av stoffet. Taket effekten gjør også Subutex eller Suboxone tryggere i overdose som respirasjonsdepresjon når en grense, men du kan fortsatt overdose hvis du blander alkohol, benzodiazepiner, eller ta stoffet recreationally. Subutex og Suboxone begge har en ekstremt høy bindende affinitet for mu opioide reseptorer i hjernen din, og vil fortrenge andre opioider som måtte være opptar disse reseptorene. Begrepet "Affinity" brukes for å beskrive styrken som en kjemisk binder seg til sin reseptor i hjernen din. Suboxone inneholder en sekundær ingrediens, nalokson, som er en ren antagonist og dette stoffet er der for å virke avskrekkende mot misbruk. Sykehusene bruker også nalokson å reversere effekten av bevisst eller tilfeldig forgiftning med narkotiske agonister (Heroin) samt noen delvis antagonister (buprenorfin). Buprenorfinoverdoser er vanskelig å behandle fordi det binder seg så tett til hjernen reseptorer nalokson har en vanskelig tid å fortrenge det.

Trinn

Hvordan du bruker Subutex eller Suboxone. Ta både Subutex og Suboxone ved å plassere tabletten under tungen slik at det å løse seg opp.
Hvordan du bruker Subutex eller Suboxone. Ta både Subutex og Suboxone ved å plassere tabletten under tungen slik at det å løse seg opp.
 1. 1
  Huske. Før du starter Subutex eller Suboxone behandling må du være i moderat tilbaketrekning fra andre opioider. Hvis du introdusere Subutex eller Suboxone for tidlig etter å ha tatt narkotika som heroin, metadon eller Kodein, vil du gå inn i utfelt tilbaketrekning. Det er alltid best å spille trygt og vent i minst 18 til 24 timer etter korttidsvirkende stoffer som heroin. Hvis du er på et metadon program må du være ned til minst 30 ml av metadon daglig, og du må være av metadon 48 timer før start Subutex eller Suboxone behandling eller du kan gå inn utfelt tilbaketrekning. Ved innføring av Subutex eller Suboxone for første gang er det best å ta enten narkotika 2mg om gangen, annenhver time, til du er stabil som på denne måten er det mindre sjanse for utfelt tilbaketrekning skjer. Utfelt uttak er relatert til umiddelbar levering av et buprenorfindosen snarere enn den kumulative virkning av dosen. Utfelt tilbaketrekning har en høyere risiko for skjer hvis du kommer ut Metadon, Fentanyl Transdermal Systems, eller en annen langtidsvirkende opioid.
 2. 2
  Ta både Subutex og Suboxone ved å plassere tabletten under tungen slik at det å løse seg opp. Hvis du snuse eller injisere enten stoffet mens fysisk avhengige av opiater du vil gå inn i utfelt tilbaketrekning. Hvis du tar enten stoffet, under tungen, mens fysisk avhengige av opiater vil du også gå inn utfelt tilbaketrekning. Det er en vanlig misforståelse at nalokson inneholdt i suboxone fører utfelt tilbaketrekning. Dette er usanne. Den nalokson vil bare sette deg inn i umiddelbar utfelt uttak dersom injiseres i en person avhengige av andre opioider enn buprenorfin. Hvis du kommer til å gå inn i utfelt tilbaketrekning det vil skje innen 15 minutter av din første sublingual dose og det første tegnet vil være en følelse av å bli steinet og frikete... det raskt blir verre. Hvis du har en predisposisjon til panikk da den nesten umiddelbare utbruddet av utfelt tilbaketrekning kan kaste deg inn i et panikkanfall. Begrepet "utfelt Uttak" er brukt for å beskrive en Super Uttak Syndrome som er resultatet av en antagonist (nalokson) eller delvis antagonist (buprenorfin) blir introdusert i et opioid tolerant person.
 3. 3
  Vent minst 24 timer etter siste dose med Subutex eller Suboxone før du tar et opioid, eller det vil ikke ha noen narkotisk effekt. Det er noen viktige faktorer som vil avgjøre om et opioid vil ha en effekt på deg etter Subutex og Suboxone behandling. Disse faktorene omfatter din Subutex eller Suboxone dosering, hvor lenge du har tatt stoffet, din bruksfrekvens og kroppens kjemi og metabolisme. Etter 24 timer kan du bare oppleve en brøkdel av et opioid effekt med en fyldigere effekt å ta minst 72hrs. I løpet av Subutex og Suboxone behandlingen opioidtoleranse ikke vil være så høyt som det pleide å være, og du må være veldig forsiktig.
 4. 4
  Avvenne off Subutex eller Suboxone ved å gjøre en langsom taper på 1 mg til 2 mg per fjortende dag. Uttak fra Subutex og Suboxone er alvorlig på grunn av den lange halveringstiden av stoffet, og abstinenssymptomer er lang og trukket ut. Både Subutex og Suboxone har bety en 36 timers halveringstid som betyr halvparten av stoffet vil være ut systemet i 36 timer, men dette betyr ikke at den andre halvparten vil bli borte 36 timer etter dette. Det betyr etter ytterligere 36 timer halvparten resten vil bli borte, og etter ytterligere 36 timer halvparten av denne resten vil bli borte, og så videre og så videre. Avholdenhet reaksjoner fra Subutex og Suboxone er ikke så alvorlig som metadon tilbaketrekning, men de varer like lenge og symptomene er på sitt mest akutte rundt fjerde og femte dag etter stopp. Under sen tilbaketrekning symptomene dine kan gå bort bare for å komme tilbake neste dag, men til slutt vil de brenne ut og gå bort for godt. Både Subutex og Suboxone nå et tak, på et visst punkt, så hvis du tar en høy dose av stoffet deretter tar høyere beløp vil ikke gjøre noe for deg. Det er mye det samme ved seponering: Hvis du slipper fra en høy dose til en rimelig høy dose du ikke vil føle seg altfor mye i det hele tatt der tilbaketrekking er bekymret. Det er når du kommer ned til den lave doser tilbaketrekning er mye verre... spesielt når du går fra noe til ingenting. Dersom du trekker for fort vil du oppleve ubehagelige symptomer som inkluderer magekramper og diaré, varme og kalde blinker, restless leg syndrom og sparker (sparke en vane). Du kan også ha søvnløshet, ubehagelige livaktige drømmer, depresjon, aggresjon, frykt og angst og din luktesans kan bli forsterket. Det er også vanlig å ha frykt du aldri kommer til å bli normal igjen, men det er bare en del av avholdenhet syndrom og du vil komme tilbake til det normale gjennom tiden. Sin ganske vanlig etter noen detox, spesielt suboxone, å lide av Post Akutt Uttak Syndrome (Paws) hvor du føler deg ned og deprimert for et par måneder mens kroppen gjenoppretter og kommer tilbake til det normale... du vil gjenopprette som tiden går.

Tips

 • Når du går på Subutex eller Suboxone for første gang er det bare naturlig at du kan lese deg opp om stoffet enten ved bøker eller via internett. Det er veldig viktig å ikke la dette komme ut av kontroll, og hvis du kommer til å lese om stoffet er det best å finne ut det grunnleggende og la det bli med dette. Hvis du begynner å lete opp informasjon om buprenorfin halveringstid, biotilgjengelighet, til eventuelle alternative måter ta eller forsterke stoffet, etc, kan du bli fristet til å fnyse, injisere, eller misbruke dine tabletter som du får mer ut dem hvis du tar dem disse måter, men dette er aktiv avhengighet og ikke utvinning. Selv om det er gunstig å prate om din suboxone behandling og få andres synspunkter og erfaringer om det, er det ikke en god idé å stadig besøke nettsteder hvor hovedtemaet i samtalen er skremme snakke om de forferdelige uttak fra Subutex eller Suboxone. Hvis du fortsetter å gjøre dette kan du bli fanget opp i en ond sirkel og bli vettskremt av stadig kommer av stoffet. Du kan være rene og fri fra stoffet, men du vil bli sittende fast i en brunst og har fortsatt negativ tenkning du hadde da du var tidligere avhengige av narkotika. Suboxone vedlikehold handler om å få livet i orden og rev seg løs fra gamle atferd og negative mønstre. Bare ta suboxone måten du har tenkt å, under tungen din, så glem det. Legg til nye ting i livet ditt som NA eller grupper der du blander med nye mennesker som er i samme båt som deg selv. Hvis du klarer å detox ting vil automatisk falle på plass for deg og hvis du er godt motivert og gjøre de riktige tingene er det all sjanse for at du kan endre livet ditt til det bedre. Når du er avhengige av narkotika ditt sinn sett er inngrodd med narkotika søker tanker og vaner og for enhver pris er det viktig at du endrer måten du tenker og oppfører seg for å gi deg selv en reell sjanse til å leve anstendig livet du fortjener. Aldri la vakt nede i ett minutt og alltid huske bare fordi apekatten er av ryggen din betyr ikke å si sirkuset har forlatt byen. Det er når du begynner å hengi seg til den gamle levemåte negative mønstre kan re dukke opp og dette er da lært hjelpeløshet og selvoppfyllende profeti kan stikke sitt stygge hode og sette deg i fare. Det er alltid en god idé å slags re-oppfinne deg selv og introdusere nye positive ting i livet ditt som treningsprogrammer og nye sosiale utsikter. Det er aldri en god idé å hyppige gamle tomter og hus der du pleide å misbruke narkotika... hvis du sitter i barberere lenge nok vil du ende opp med å få en hårklipp.
 • Avvenning av Subutex eller Suboxone er ikke i nærheten av like ille som å trekke seg fra Metadon, men begge stoffene er lik som begge har en lang halveringstid, slik tilbaketrekning syndrom er en langvarig affære. Hvis du tar Subutex eller Suboxone, og du nå lever et godt liv så hvorfor kommer av narkotika? Hvis du bestemmer deg for å trekke seg og gå av Subutex eller Suboxone du ikke vil ha noen problemer når slippe av høye doser, som fra 16mg til 14mg nedover, etc. Det er når du kommer ned til lave doser, som 2mg, abstinenssymptomer virkelig begynner å sparke i. Når du dropper dosen fra 2mg det er best å bare slippe små biter om gangen fra her på i. Den aktive ingrediensen i Subutex eller Suboxone er buprenorfin og dette stoffet er foreskrevet i mikrogram doser på 0,2 mg for smertelindring og stoffet er ikke designet for å være konisk. Mange mennesker kommer av Subutex eller Suboxone hoppe av fra høye doser, som 2mg, ikke innser dette er 10 ganger terapeutisk dose av buprenorfin og avvenning prosessen fra en så høy dose er ekstremt vanskelig å ta. Når nedtrapping er det viktig at du tenker i mikrogram og halvparten mikrogram når du taper ned fra 2 mg eller 3 mg mark. Gjør det på denne måten gjør det mye lettere å tolerere forhold til å komme rent av høyere doser. Når avvenning av det er også viktig at du bare slippe en dose hver 10 til 14 dager på grunn av den lange halveringstiden til stoffet. Hvis du taper en dose hver 3 eller 4 dager du vil være i konstant tilbaketrekning og dette er ikke veien å gå ned så vil du ende opp veldig uvel og sengeliggende. Hvis du taper i mikrogram og mindre hver 10 til 14 dager vil du bedre tolerere abstinenssymptomer og slå inn dosen fall for en kort periode før det er tid for neste dose reduksjon. Uansett hvilken måte du trekke du kommer til å lide av abstinenssymptomer, men det kan gjøres mye mer utholdelig hvis du gjør det veldig sakte med svært små dosereduksjoner på slutten. Hvis ryggen til veggen eller annen grunn, som å bli truffet rett utenfor resept, så du kan ha noe annet valg enn å trekke seg og gå cold turkey. Hvis du blir tvunget til å gå cold turkey da abstinenssymptomer ikke vil starte for alvor før 36 til 48 timer etter din siste dose og symptomer vil være på sitt verste rundt fjerde og femte dag. Hvis du kommer av en høy dose av Subutex eller Suboxone, cold turkey, den akutte fasen ikke kan krype inn til rundt uke mark. Vanligvis etter 12 til 14 dager vil du se lyset i enden av tunnelen, men noen dvelende uttak vil vare i opptil seks uker, selv om disse er mer en byrde enn en svakhet. Hvis du tar opioider på toppen av Subutex eller Suboxone du ikke vil gå inn i uttaket, men de vil ikke få full effekt. Hvis du selv medisinere og ta opioider for å motvirke effektene av å trekke seg fra Subutex eller Suboxone du risikere overdose som du ikke vil vite din narkotika toleranse lenger, og opiat blokade effekten av buprenorfin vil begynne å falme som det begynner å frigjøre fra hjernen reseptorene slik at du risikerer respirasjonsdepresjon.

Advarsler

 • Ikke bland Subutex eller Suboxone med benzodiazepiner som diazepam, Ativan, etc, med mindre foreskrevet av helsepersonell eller det kan resultere i respirasjonsdepresjon. Aldri hoppe av en Subutex eller Suboxone høy eller lav dose eller vil du være i for en veldig tøff tur. Når avvenning off gjør en svært langsom taper med små mikrogram reduksjoner på slutten, og du vil finne det mye lettere å takle. Hvis du er forberedt på å dra det ut over en lengre periode, vil du gå av Subutex eller Suboxone uten å bli helt uføre, men bare hvis du gjør det veldig sakte over en lengre periode med mikrogram og et halvt mikrogram reduksjoner gjort under 2mg. Både Subutex og Suboxone arbeid som antagonister ved høye doser og fungere mye bedre hvis de tas ved lave doser. Etter avvenning av Subutex eller Suboxone være svært forsiktig som narkotika toleranse ikke vil være så høyt som det pleide å være. Subutex og Suboxone er både høy dose, potente medikamenter, som aldri skulle bli gitt bort til noen andre, selv om de har symptomer som ligner dine.
 • I løpet av Subutex eller Suboxone behandling kan du oppleve depresjon, søvnløshet, mareritt, kløe, impotens, ejaculatory problemer og menstruasjon problemer i den kvinnelige. Du kan også lider av svette, stivhet og kramper og smerter i korsryggen. Hvis det å ha rutinemessige leverprøver gjort du kan finne blodprøve vil vise en økning i leverenzymer. Dette vil korrigere seg selv når du enten stoppe narkotika eller kutte det ned til en lav dose. Etter å ha vært på Suboxone noen måneder eller år, kan du ha en periode på dagen hvor du føler deg hengt ut som om du går gjennom abstinenssymptomer. Hvis dette skjer ikke bli fristet til å ta mer suboxone som fase vil bestå av seg selv uten behov for videre medisinering. Hvis du er innføre Subutex eller Suboxone for første gang ikke ta enten stoffet ved første sniff eller nyser hvis du kommer av et annet opioid. Du må vente til du er i moderat uttak før du introdusere disse stoffene eller du kan kaste deg inn utfelt tilbaketrekning. Ingen liker å tåle abstinenssymptomer, men utfelt tilbaketrekning kan være, under visse omstendigheter, tusen ganger verre enn normalt opiatavvenning så du må passe på at du ikke innføre Subutex eller Suboxone for tidlig. Det er tid retningslinjer, men disse kan være misvisende som alle er forskjellige. Noen mennesker, for eksempel, føler metadon uttak 24 timer etter siste dose, men noen mennesker ikke føler noen abstinenssymptomer for dager. Spille det trygt og sørg for at du ikke er for tidlig. På tidspunktet for å skrive denne artikkelen, har skaperne av suboxone utviklet en ny "suboxone strip" som kommer i 2mg og 8 mg doser. Stripen er som en strekkode og løser opp mye raskere enn Suboxone tabletter. Mindre spytt renner ned kanalene av den indre munn dermed gjør stoffet mer effektive som meget lite buprenorfin er tapt ved svelging. Dette gjør Suboxone mye lettere å ta og vanskeligere å misbruke.