Wkeno

Hvordan ta bee pollen

En ny super mat blir snakket opp blant ernæringsfysiologer, kostholdseksperter og amatører helse guruer alike: bee pollen. Tusenvis av forbrukerne tar nå bee pollen som et daglig kosttilskudd på grunn av dens påståtte dyptgripende virkninger på menneskers helse. Det er mange forskjellige former der forbrukerne kan ta bee pollen, men effekten på menneskekroppen og helse synes å være den samme. Før implementering bee pollen inn i din daglige rutine, er det viktig å forstå fordelene av å ta bee pollen som et daglig supplement, slik at du kan bestemme hvilken form for bee pollen er best for kroppen din.

Trinn

Hvordan ta bee pollen. Lær om forskning og kontrovers rundt bruk av bee pollen.
Hvordan ta bee pollen. Lær om forskning og kontrovers rundt bruk av bee pollen.
 1. 1
  Lær om forskning og kontrovers rundt bruk av bee pollen. Mye av den vitenskapelige forskning om de helsemessige effektene av å konsumere bee pollen har returnert noe svar. En god del av de tilsynelatende mirakuløse resultater er i stor grad basert på rykter og spredning av jungeltelegrafen. Likevel er det mange forskere og ernæringsfysiologer som mener at de påståtte effektene av å konsumere bee pollen har noen fortrinn.
 2. 2
  Gjennomføre din egen forskning av bee pollen, slik at du vet nøyaktig hva det er. Bee pollen kosttilskudd er ofte antatt å inneholde honning eller annet produkt som faktisk er laget av bier.
  • Honning er et stoff laget av bier når de drikker nektar fra den spirende blomster av planter og deretter regurgitate dette nektar i deres struktur.
  • På den annen side, er bee pollen bare pollen fra blomster som har samlet på de fine hårene langs beina på bees.This pollen blir så blandet med noen nektar og bee enzymer for å gjøre "bee pollen".
 3. 3
  Avgjøre hvorvidt du kan ha nytte av å konsumere et daglig tilskudd av bee pollen. Det er mange forskjellige grunner til at forbruker bee pollen kan være fordelaktig.
  • Mange mennesker tror at å spise denne maten produktet hver dag kan hjelpe mennesker utvikler en motstand mot pollenallergi. Under høy pollen allergi sesonger, mange allergikere er i stand til å forlate hjemmene sine på grunn av voldsomme allergiske reaksjoner. Bee pollen kan ha en evne til å redusere disse allergiske reaksjoner.
  • Bee pollen er også tenkt å bidra med astma symptomer, øke fysisk utholdenhet og utholdenhet, forbedre idrettslige prestasjoner og berolige mageproblemer.
  • Bee pollen er lastet med næringsstoffer, vitaminer, mineraler, karbohydrater og protein.
 4. 4
  Kjøpe bee pollen fra din lokale helse butikken. På grunn av den økte populariteten til bee pollen kosttilskudd og pulver, mange helse-butikker bære bee pollen i en rekke forskjellige formater.
  • Enkeltpersoner kan finne bee pollen som er i en pulverisert eller granulat form, men noen forbrukere velger å kjøpe bee pollen i kapselform for enkel dosering.
  • Tilhengere av forbruker bee pollen som et daglig supplement vanligvis enige om at det ikke er noen forskjell i den metoden som dette produktet administreres.
 5. 5
  Teste for en negativ reaksjon på bee pollen.
  • Begynn med å plassere en enkelt granulen eller en liten dose av bee pollen supplement på tuppen av tungen din. Hvis du er allergisk mot dette produktet, vil du begynne å oppleve en allergisk reaksjon innen minuttene av pollen blir absorbert av slimhinnene i tungen. Noen tegn til en rennende nese, kløende øyne, nese eller hals, kortpustethet, vil elveblest eller andre hudproblemer, eller hevelse indikere en allergi mot bee pollen.
  • Sakte øke dosen hver dag for å sørge for at du ikke opplever en allergisk reaksjon med større doser. Hvis du begynner å oppleve noen bivirkninger med en større dose, redusere mengden av bee pollen som du spiser daglig, og hevder at mindre mengde for et par uker. Etter at tiden har gått, kan du begynne å øke dosen igjen.
 6. 6
  Ta bee pollen granulater av seg selv eller oppløse dem i vann eller varm te.
  • Noen mennesker mix bee pollen inn i en spiseskje eller to av rå honning for å forbedre smaken av bee pollen granulat.
  • De fleste individer begrense seg til en eller to spiseskjeer med bee pollen granulater hver dag.
  • Bee pollen kapsler er lettere å regulere og bør tas med et fullt glass vann.
 7. 7
  Hold en journal for å overvåke dine reaksjoner til bee pollen samt eventuelle positive eller negative bivirkninger som du mener er assosiert med bee pollen kosttilskudd.

Tips

 • Bee pollen kan blandes med nesten alle typer mat eller drikke. Det kan drysset over frokostblanding eller havregryn, blandet inn i en smoothie eller oppløst i et glass vann eller te. Noen tilhengere av bee pollen supplement mener at inntak av bee pollen alene og svelger den med et enkelt glass vann gir kroppen sjansen til å begynne å fordøye den ytre belegg av pollen slik at de indre næringsstoffer kan frigjøres mer effektivt.
 • Bee pollen bør oppbevares i kjøleskap eller fryser for å hindre fuktighet fra å komme inn i beholderen og produsere mugg eller sopp vekster. Pollen er en utmerket kilde til næring for mugg og sopp kolonier, og pollen som ikke er holdt i et kaldt miljø kan raskt ødelegge.
 • Alternativt kan granulater være gjennomvåt over natten for å gjøre dem mer fordøyelig.

Advarsler

 • Bee pollen er ofte tatt som en metode for å utvikle en motstand mot en pollenallergi, men tar for mye bee pollen muntlig ved første kan forårsake en alvorlig allergisk reaksjon som kan til og med føre til døden. Det er viktig å begynne veldig sakte når du begynner å ta bee pollen. Hvis du er usikker på hvordan du skal reagere på bee pollen, starte ved å løse en enkelt granulen på tungen.
 • En voldelig reaksjon på bee pollen eller bee pollen kosttilskudd bør umiddelbart rapporteres til lege.
 • Gravide kvinner bør ikke ta bee pollen fordi en allergisk reaksjon kan være svært skadelig for fosteret. I tillegg er mange forskere mener at ammende kvinner bør unngå å ta bee pollen som kan forurense morsmelk.