Wkeno

Hvordan få abs hjemme

Sterke magemuskler er gunstig for kroppen din, fordi de ikke bare gi deg en tonet utseende, men bidra til å rette din holdning og styrke korsryggen. Får sterke magemuskler handler ikke bare om trening, men kosthold og livsstil i tillegg. Redusere mengden fett på kroppen vil gjøre det lettere å utføre øvelsen, og du vil kunne se resultater mer synlig. Abdominal treningsøktene ikke krever mye utstyr, så de er gode å gjøre hjemme. Her er noen trinn på hvordan du får abs hjemme.

Trinn

Hvordan få abs hjemme. Spise en diett som er høy i protein, mye fiber og lite karbohydrater.
Hvordan få abs hjemme. Spise en diett som er høy i protein, mye fiber og lite karbohydrater.
 1. 1
  Spise en diett som er høy i protein, mye fiber og lite karbohydrater. Protein bygger muskler i kroppen og muskler bidrar til å forbrenne fett, slik at magemusklene skal vokse seg større, sterkere og mer synlig. Spis grønnsaker og belgfrukter som er høy i vitaminer, fiber og protein.
 2. 2
  Unngå sukkerholdige matvarer, samt mat som er behandlet, raffinert eller inneholde mettet fett.
 3. 3
  Spis regelmessig, og ikke hoppe over måltider. Skipping måltider vil bare bremse ned stoffskiftet og kroppen din vil ikke brenne overflødig fett. Du må brenne overflødig kroppsfett, slik at magemusklene vil være synlig.
 4. 4
  Drikk vann konsekvent gjennom hele dagen, og unngå å drikke noen drikkevarer som vil legge kalorier i kostholdet ditt. Ikke drikk brus, alkohol, brus eller andre høyt kalori drikkevarer.
 5. 5
  Gjør en rekke abs øvelser for å målrette hver gruppe av muskler, i stedet for bare et par områder. Du trenger å styrke hver region av magemusklene likt.
  • Gjøre planken posisjon ved å holde kroppen din i en full pull-up stilling, med hendene rett under skuldrene, ryggen rett og bena utvidet. Hold kroppen i denne stillingen i 30 sekunder når du kontraherer magemusklene til å holde balansen. Den planke bidrar til å styrke den foran abs.
  • Utfør side planke posisjon ved å ligge på siden på gulvet, og deretter plassere albuene til kroppen din. Løft kroppen opp, ved hjelp av albuen som støtte, holde føttene oppå hverandre og justere dine skuldre, hofter og ben. Hold denne posisjonen i 30 sekunder, og deretter gjøre det samme på motsatt side. Den siden planke styrker skrå musklene.
  • Gjør det enkelt-leg stretch å jobbe dine øvre magemuskler. Ligg på gulvet på ryggen med knærne bøyd. Løft hodet mot brystet. Trekk venstre ben inn i brystet ditt, og ta den med hendene. Deretter løfter høyre ben til en 45 graders vinkel, hold i noen sekunder, så bytter ben.
  • Prøv sykkel crunches å arbeide nedre magemuskler. Ligg på ryggen med knærne bøyd slik at føttene er parallelle med gulvet. Rett ut venstre beinet, og ta med din venstre albue til høyre kne ved å vri over kroppen din. Deretter rette ut høyre ben, og ta med din høyre albue til venstre kne og gjenta repetisjoner.
 6. 6
  Utfør kardiovaskulær trening, som løping og svømming et par ganger i uken. Kroppen din trenger for å forbrenne fett, slik at magemusklene vil være synlig. Du kan ha sterke magemuskler, men de vil ikke være synlig hvis det er et lag av fett på toppen av dem.
 7. 7
  Sove i minst 8 timer hver natt. Kroppen din trenger søvn for å reparere seg selv.

Tips

 • Ikke gjør for mange mageøvelser, gjør for mange ikke skaper de beste resultatene. For best resultat bør du utføre dine abs øvelser sakte.

Advarsler

 • Hvis du finner noen av øvelsene til å være smertefullt, ikke utfører dem.