Wkeno

Hvordan få Pecs og abs

Får en bred bryst og six pack abs er noe alle menn ønsker å få, rett og slett fordi det gjør damene smelte, og det kan hjelpe deg majorly i mange, om ikke alle, sportslige aktiviteter. Men det tar tid å få hardt nye muskler, og endeløse crunches og push-ups vil ikke gjøre triks. Bare følg disse trinnene for flotte magemuskler og Pecs

Trinn

Hvordan få Pecs og abs. Varier øvelser for magen.
Hvordan få Pecs og abs. Varier øvelser for magen.
 1. 1
  Varier øvelser for magen. musklene kan gå lei av å gjøre crunches. Gjøre nye øvelser å jobbe dine magemuskler på alle mulige sted. For eksempel kunne jeg gjøre woodchop, plank og reverse crunch i en uke, og knærne opp crunches, russisk vendinger og side planker den andre uken.
 2. 2
  Stålsett din kjernevirksomhet. Når du løfter tunge vekter bør du alltid stramme magen for å unngå ryggskader. Det kan også hjelpe deg på vei til flotte magemuskler og Pecs. Også tror ikke at det å jobbe ut hver dag vil hjelpe. Du bør alltid ha minst en dags hvile mellom treningsøktene.
 3. 3
  Spis mye protein. Protein er den viktigste muskel byggmester i maten, så spiser rikelig, men ikke så mye at du kutter ut karbohydrater, fett og andre organ brensel. Kosttilskudd kan hjelpe å bygge muskler også, hvis brukt på riktig tidspunkt.
 4. 4
  Gjør benkpress. Gjør benkpress er det beste trekket for å få en sterk bryst, og igjen hvis det kombineres med andre brystet bygge bevegelser som flyes, pushups og gensere, kan det gi deg brystet du ønsker.
 5. 5
  Varm alltid opp og varme ned. Det er viktig at du varmer opp og varme ned fordi det bidrar til å få blodet pumpe før treningen ved å gjøre cardio, og det hjelper kvitte seg med melkesyre etter treningen ved å gjøre statiske strekninger.
 6. 6
  Oh, og en ting, ikke la alle de andre muskelgruppene ut, fordi du ikke ønsker å ha en virkelig muskuløs overkropp, men veldig tynne bein, så trene hver muskel for å få en full god jakt kroppen med stranden kroppen abs og Pecs

Tips

 • trene hele kjernen, ikke bare dine topp abs
 • strekke
 • Å ha en god holdning kan hjelpe på mange måter
 • Bruk alltid en spotter når du løfter vekter. Hvis du gjør en benkpress for å bygge Pecs, må du jobbe muskelen til utmattelse. Uten en spotter, du risikere alvorlige skader, eller verre. Du trenger noen der som kan ta tak i vektstang når du ikke kan løfte den tilbake på baren. Fordi hvis du bygger lære å bygge Pecs riktig, bør du gjøre reps til du ikke kan knapt klarer å få vektene tilbake opp på bar.
 • legge vekt på dine crunches når de er altfor lett
 • Bruke gym ball kan dra mange

Advarsler

 • Ha alltid en spotter når du gjør tunge løft som benkpress