Wkeno

Hvordan du fjerner en bihulebetennelse

En bihulebetennelse kan være alvorlige og til og med dødelig. Bihulene produserer slim som tjener ulike funksjoner hovedsakelig filtrering inhalert luft. Bihulene er hulrom i hodet, rundt øynene som kan bli fylt med slim og bli blokkert, betent og infisert. Her er noen måter, både naturlig og med medisiner, som vil hjelpe deg tømme bihulebetennelse og komme tilbake til følelsen bedre på kort tid.

Trinn

Hvordan du fjerner en bihulebetennelse. Plasser en 1/4 ts salt og 1/4 teskje natron i bunnen av et krus.
Hvordan du fjerner en bihulebetennelse. Plasser en 1/4 ts salt og 1/4 teskje natron i bunnen av et krus.

Lag din egen saltvannsoppløsning

 1. 1
  Plasser en 1/4 ts salt og 1/4 teskje natron i bunnen av et krus.
 2. 2
  Legg 1-2 »med kokende vann.
 3. 3
  Rør til salt og natron har oppløst.
 4. 4
  Legg kaldt vann til å fylle krus.
 5. 5
  Sjekk at oppløsningen er ikke mer enn lunken.
 6. 6
  Klem nasal vifte, sette spissen i løsningen, og la gå for å fylle den opp.
 7. 7
  Lener hodet bakover og litt til siden som har blokkeringen.
 8. 8
  Klem løsningen inn i nesen.
 9. 9
  Tilt hodet slik at løsningen renner inn sinus din. Hvis sinus ikke er fullstendig blokkert, bør du føle løsningen beveger seg hele veien til bunnen av øregangen.
 10. 10
  Bøy hodet frem til å renne løsningen.

Ta medisin

 1. 1
  Oral antihistaminer. Disse bidrar til å redusere sinus lunger, kløende øyne, nysing og andre symptomer forbundet med bihulebetennelse. Disse bør ikke tas sammen med andre over-the-counter medisiner.
 2. 2
  Smertestillende midler. Selv om dette ikke vil gjøre bihulebetennelse gå bort, kan det redusere noen av de ubehagelige symptomer assosiert med det som hodepine og sinus smerte. En over-the-counter smertestillende som paracetamol bør gjøre triks.
 3. 3
  Legemidler mot nesetetthet. Disse kan kjøpes over-the-counter på nesten alle stoffet butikken og lindre tett nese og bihuler smerte.

Andre naturlige rettsmidler

 1. 1
  Honning. Denne naturlige hoste suppressant kan være lindrende på sår hals. Bland litt inn i en varm urtete med eucalyptus eller peppermynte blader.
 2. 2
  Kjør en kjølig eller varm tåke luftfukter. Tørr og varm luft irriterer lomme passasjer, så kjører en luftfukter mens du sover vil bidra til å gjøre puste lettere. Du kan også legge til et par dråper eteriske oljer som eucalyptus i vannet i luftfukteren, noe som vil bidra ytterligere redusere flaskehalser.
 3. 3
  Øk væskeinntaket. Dette vil hjelpe tynn din slim og hindre ytterligere dehydrering. Vann, sportsdrikk eller buljong-baserte supper er alle akseptable alternativer.
 4. 4
  Ta det med ro. Hvis du fortsetter å ikke få nok søvn eller arbeide overtid, vil det ta kroppen lengre tid å bli kvitt infeksjonen. Hvis mulig, prøv å ha en full 24 timers periode med fullstendig hvile.

Hindre en bihulebetennelse

Når du endelig har blitt kvitt din bihulebetennelse, vil du forhindre at den kommer tilbake! Her er noen av de beste måtene å gjøre det.

 1. 1
  Behandling av allergi og forkjølelse. Betennelse i nesen forårsaket av allergi og forkjølelse predisponerer en pasient til å ha en sterk reaksjon på alle irritanter.
 2. 2
  Unngå forurensning. Eksponering for forurensede miljøer og forurenset luft kan irritere nese passasjer og forverre din bihulebetennelse. Kjemikalier og sterke røyk kan irritere din lomme fôr.
 3. 3
  Eliminer røykevaner. Tobakk og smog er kjent for å forårsake irritasjon av sinus fôr, noe som fører til dårlig drenering av slim og din lomme for å bli overbelastet. Røyking er dårlig for helsen din også!
 4. 4
  Drikk mye vann. Vann øker mengden av fuktighet i kroppen og bidrar til å hindre overbelastning. Det hjelper også å tynne slim for skikkelig drenering.
 5. 5
  God hygiene. Bakterielle og virale infeksjoner er de vanligste årsakene til bihulebetennelse, derfor er risikoen for å få dem må reduseres ved nøye overvåking av hygiene, for eksempel hyppig hånd vasker med såpe og vann.

Tips

 • Ikke bruk løsningen rett før du går til sengs, som bihulene vil renne ned i øregangene, og det kan føre til ørebetennelse.
 • Ikke tilsett kaldt vann fra springen til løsningen, som denne artikkelen antyder. Kok alt vann og la den avkjøles til romtemperatur. Det er amøber i vann som kan forårsake verre infeksjoner.
 • Ikke blås nesen i den vanlige måten (ved å blokkere det ene neseboret og blåser) etter bruk av løsningen, da dette vil tvinge løsning og slim i øregangene, som kan forårsake en øreinfeksjon.
 • Hvis du føler smerter i øregangene (bak underkjeven), kan du allerede har en ørebetennelse. Se legen din, som du kanskje trenger antibiotika for å fjerne denne infeksjonen. Du vil fortsatt trenger å fjerne blokkeringen, eller øret infeksjon vil komme tilbake.
 • Et krus av løsningen vil vare i flere flush. Dekk til krus å holde løsningen rent. Det er ikke nødvendig å kjøle den.
 • Bruk saltvann flere ganger om dagen til din sinus blokkering er klarert.
 • Bruk et keramisk eller glass krus for å lage og lagre løsningen og ikke en plast container. Plasten kan lekke inn i løsningen.
 • Ifølge tradisjonell kinesisk medisin (TCM), har sinus symptomer krever prosedyrer som er ansatt for å håndtere den "invasjon av negative påvirkninger '. Dette krever at man "svette hele veien til veien for rask recovery".

Advarsler

 • Du kan unngå den brennende følelsen ved å bruke havsalt i stedet for salt tilsatt jod.
 • Ikke legg for mye salt i fordi salt stikk ".
 • Spør legen din om denne behandlingen er riktig for deg.

Hvis du bruker en offentlig vannkilde... Kok vannet i 10 minutter. Bruk alltid rene og sterile beholdere.