Wkeno

Hvordan du kan møte forvirrende tanker

Alle, på et tidspunkt i livet, er møtt med forvirrende og forstyrrende tanker, og mange lever undertrykt av dem, har deres trivsel og helse i fare. Hva kan gjøres med dette?

I dagens klima er vi i økende grad utsatt for ekstreme ideer og synspunkter, og så mange av dem er selvmotsigende, forvirrende og vanskelig å forholde seg til, samtidig som mange med stress og elendighet. I livet har vi til å samhandle med andre og teknisk ikke to mennesker tolke og tenke på ting på samme måte.

Hva er riktig? Hvem har rett? Hva kan du gjøre når det er så mange forskjellige måter å se på noe? Her er noen anbefalinger for deg å bruke til å prøve å håndtere og gi slipp på tanker av denne typen.

Trinn

Hvordan du kan møte forvirrende tanker. For det første, hvis tanken er skaper noen nød, øve en avslapning metode som fungerer for deg.
Hvordan du kan møte forvirrende tanker. For det første, hvis tanken er skaper noen nød, øve en avslapning metode som fungerer for deg.
 1. 1
  For det første, hvis tanken er skaper noen nød, øve en avslapning metode som fungerer for deg. Dette kan være meditasjon, gå en tur, lese en bok, lytte til avslappende musikk, eller noe som gjør at sinnet å roe ned.
 2. 2
  Når du føler deg roligere, studere tanken objektivt, som om tanken var noen ekstern objekt. Som forvirring kan dreie seg om praktiske fag (for eksempel hvordan du kan fikse noe), samt emosjonelle eller intellektuelle fag (for eksempel filosofi, moral, politikk, religion, etc.), må du regne ut hva du nå opplever - den tankene ikke ofte vet når den er forvirret. Finn ut hva faget og tema for er. Motivet er den enkleste og er det første du må innse. Det kan være spørsmål om en forretningsavtale, tvil, eller bekymringer om familie, venner og andre aspekter av livet som kan føre til forvirring og tvil. Men temaet er typisk emosjonelle og er vanligvis ønsker noe å være, eller ikke være, skal komme, eller gå bort, etc., og følelser som sinne, fortvilelse, osv. Det er viktig å være i stand til å gjenkjenne og skille både ting i forhold til hva som skjer i dine tanker, på den måten kan du ta et skritt tilbake og bestemme hva du kan gjøre.
  • Et eksempel kan være (for studenter) føler seg forvirret om et komplisert matematisk problem og deretter følelsen sint, deprimert eller engstelig at du ikke kan løse det. Motivet er den matematiske problem, er temaet den emosjonelle konteksten - angst osv. Fangsten her er et nytt tema kan vokse til å oppveie faget, som å bli bekymret for at du ikke vil fullføre oppdraget, bedømme selv negativt slik som spør "hvorfor kan jeg ikke finne ut av dette?" eller komme med uttalelser som "Jeg kan ikke gjøre dette!" som ytterligere øke problemene. Det finnes mange sekundære temaer som kan bli tilsatt, slik som angst forbi det karakter, etc., hver del av som skal behandles, ett om gangen, som den opprinnelige forvirring er nå sammensatt til noe mye vanskeligere å håndtere.
  • Den opprinnelige emnet er problemet skjer først, andre temaer følge når emnet eksisterer i tankene (du ikke bekymre deg for et oppdrag dersom det er ingen forvirring om hvordan du gjør arbeidet involvert). Når du har løst faget, er det mye lettere å løse temaene. Følgende punkter utforske dette mer i dybden og gi anbefalinger som kan fungere for deg å løse forvirring.
 3. 3
  Mål å ikke få personlig involvert med tema eller emne. For praktisk fag som forvirring på, for eksempel hvordan å lage et måltid, er det lettere å gjøre dette. For personlige problemer eller emner du har sterke følelser om, dette er mye vanskeligere å gjøre, som det er veldig fristende å bli involvert. Men den som en agnet krok, når du har bitt det, du sitter fast på den og det er vanskelig å bli hektet. Husk - det er din, og du er i kontroll.
 4. 4
  Skille deg fra de forvirrende tanker. Du kan gjøre dette ved å mentalt skille deg fra den tanken, og så kan du se det er en tydelig prosess, en du kan like deg sette ned en tung sekk. Ved å prøve å ødelegge det eller tvang knuse tanken, vi gir det all vår oppmerksomhet, som dermed legger bensin på bålet.
 5. 5
  Noen flere ting du kan gjøre, vurdere og bruke for å løse forvirringen er som følger;
  • Vurdere denne analogien. At det store utvalg av forvirrende tanker og varierende synspunkter, konsepter og meninger er kollektivt liker et kratt av vinranker, en tett jungel, et virvar av ull eller wire. De bare er det de er - en floke, kratt eller jungel av synspunkter og begreper. Du kan alltid se en gjenstand fra en annen vinkel, så to (eller flere) motstridende synspunkter kan være like gyldig basert på personlige erfaringer, preferanser og oppfatninger. Noen saker rett og slett er umulig å løse, og få stadig komplisert og mer karret jo dypere du går.
   • Fellen er å begynne å si ett problem er rett eller en som er galt, fordi begge problemene kan være riktig eller begge feil. Du kan ikke alltid fortelle enkelt. ofte forblir fordi vi ønsker å være involvert med problemet, eller ønsker å diskutere saken, for åpent sinn er det ingen utfordring å se ting to måter (nemlig spille djevelens advokat) fordi problemet for hånden kan ses fra to forskjellige vinkler og gitt ulike utfall. Det er ofte fordi vi vil ha noe å være rett eller galt, og satt i stein for alltid, eller ønsker å vite rett eller galt som en absolutt at vi skaper hele problemet med vår forvirring.
  • Bestem om du faktisk kan finne ut eller løse fakta fra fiksjon at tankene kanskje involvert i. Noen ganger forvirrende tanker oppstår over trivielle fag, til svarene som kan bli funnet på nettet, i bøker eller fra spesialister (for eksempel helsetjenester bekymringer). For de sakene som er rett og slett umulig å finne ut (slik som metafysiske eller religiøse baserte emner), fortsatt se på det å få et innblikk i faget og gi slipp på det som har blitt avkreftet, eller hva rett og slett ikke kan bevises. Det kan være mulig å bevise dem senere i livet, eller når det finnes teknologi som kan bevise det, men det kan rett og slett være umulig i løpet av din levetid. Det er en viss ærlighet og absolutt en styrke og verdighet i å kunne akseptere og gi slipp på det du ikke kan bevise, heller enn å prøve å plugge et hull med en eller vill fantasi, tro og fantasy av frykt, angst eller personlig misliker.
  • Du kan ikke alltid løse temaet problemet hvis det er noe som personlig bekymrer deg. Hvis du er bekymret for noe, kan dette legge til forvirringen ved å legge inn en tanke: "Hvorfor kan ikke jeg fikse det Er det noe galt med meg?". Dette er en annen agnet krok. Tenk at ved å ville løse det, eller gjør det være noe annet enn det er, at vi legger bensin på bålet.
  • Vurdere hva en pålitelig kilde til informasjon er og hvor vi får mesteparten av vår informasjon fra, så spør deg selv er det en god kilde, og hvorfor. En kilde kan være medier som TV, internett og aviser, wiki eller felles prosjekter som Wikipedia og facebook (etc.), venner og kjente, offisielle dokumenter og tekster, eksperter og myndigheter på ulike fag, samt de mer tvilsomme realms, slik som vanlig holdt visdom, ideer, tradisjoner og "gamle koner historier," disse etterspørsel nøye gransking og kontroll, selv om det er gjentatt mange ganger eller ofte holdt for å være sant. Kilder til kunnskap er ikke alltid konsekvent nøyaktig, men ofte av personlig interesse, respekt eller latskap vi lytte til og ta tak i ideer som er eksepsjonelt motstridende og gjør lite fornuftig. Har disse ideene har noe grunnlag i fakta eller virkelighet? Bruk det grunnlaget som en retningslinje for å la gå av forvirrende ideer. Hvis de ikke er gyldig, vil de bare føre til at du nød og problemer.
  • Avgjøre om det er noen fordel i det motstridende tanke tema i forhold til din langsiktige velvære. De kan være vanskelige spørsmål å stille, men vil du virkelig ønsker å bli forvirret og kontrollert av tanker som kan være bare fantasi? Vil du virkelig ønsker å bli involvert med problemet hvis det betyr krangler eller slåss med noen? Hvis nei, så er det ingenting å stoppe deg fra den tanken kjeden. Dette er ikke lett skjønt, og det er derfor det er styrke og verdighet i å gi slipp på ideer som er giftige, og det blir lettere jo mer du gjør det. Hvis du ser på det og sier "Jeg er ikke interessert i det lenger," det er ingen reell unnskyldning for sinnet å holde på å holde den, med mindre du vil ha det til. Som nevnt før: Husk - det er ditt sinn,.
  • Prøv å skrive problemet ned da dette kan løse emnet problem for deg. Konsentrerer oppmerksomt og selektivt på de sakene som virkelig bekymrer deg, heller enn slitasje og være ineffektiv i svaret ditt, kan hjelpe deg å slappe av og gi litt plass til å få et friskt blikk på motivet. På denne måten saker kan forbedres ved å skrive ned de elementer av forvirring og flere temaer som du oppfatter dem. Kanskje en liste over fordeler og ulemper om et argument, brainstorming eller en tilfeldig liste over ting som plager deg om problemet - hva kommer til hjernen kan være egnet. I praksis gir dette uttrykk for ideer og du kan få et bedre grep om emnet til å analysere sin verdi samt nøyaktighet. Hvis du gjør dette ikke hjelper, fortvil ikke, bare krølle opp og kaste bort skriftlig. Denne bevegelsen jobber for å bidra til å bygge tillit til å forlate stressende, eller nonsens tanker. Aktivt og kvitte deg med de tanker som ikke har grunnlag i virkeligheten fysisk vil mate tilbake i din tankeprosess og vaner å gjenkjenne nyttige tanker og forlate uhjelpsomme seg.
 6. 6
  Hvis du kan ikke bare la gå, endre tankeprosessen og introdusere et nytt tema som toleranse, eller kjærlighet til deg selv, eller en mer proaktiv tema som løse for å be noen om problemet. Du kan alltid gjøre noe annet eller holde undersøke denne saken, men ser for sine fordeler og kontinuerlig spør deg selv "Er denne tanken viktig eller nyttig?" Endring av prosessen er bare en distraksjon slik at det ikke løser problemet - temaet vil fortsette å komme tilbake til du er ferdig med det. Se din oppmerksomhet til det i en bevisst og spørrende måte som en positiv prosess i livet, en som vil gjenopprette ro.

Tips

 • Snakk med noen du stoler på hvis du føler at du vil ha hjelp.
 • Ikke vær hard mot deg selv, tanker er tanker og de bare skje. De skjer fordi de oppstår mens vi ikke er klar over hva som skjer, både i vårt sinn og utenfor den, slik som våre omgivelser. Problemet er at det å være oppmerksom tar litt innsats og sinnet hellinger mot å være lat hvis den har valget. Praksis bevissthet for å kunne vite når noe blir et potensielt problem, som alle ting som trenger innsats, blir det lettere jo mer du gjør det, og jo mindre kjent det virker.

Advarsler

 • Hvis du har noen interesse i temaet, vil det fortsette å komme tilbake. Et tema trenger to ting: For det første, den aktive oppmerksomhet av tankeprosessen som legger deg til det, og for det andre, din interesse i å utforske det, som låser deg i så oppmerksomt og selektiv.
 • Du kan ikke ødelegge prosessene, de er som de er. Det er ikke en måte å bullet-proof sinnet fra forvirring.
 • Tillate deg selv å unnslippe forvirring i avhengighet og distraksjon vil bare forstørre forvirring når du minst venter det. Grublende og magisk tenkning vil ikke endre noe, men akseptere fakta med realisme og finne kreative, konstruktive metoder for å overvinne problemet mot deg vil i det minste tillate deg å tilpasse seg.

Ting du trenger

 • Notebook