Wkeno

Hvordan takle å ha noen å se opp til

Når folk er på jakt etter en rollemodell og føler at de ikke kan se noen lag, de føler seg fortapt og ensom, spesielt når tidene er tøffe og hvert aktuelt overskrift diskuterer enda en fallen rollemodell.

Komplikasjon, om ikke den viktigste problemet, er at ved å søke etter en rollemodell, vi faktisk utsetter oss selv til større usikkerhet og problemer. Å vokse mer uavhengig av deg selv og være fornøyd med hvordan du er nå i siste instans er større mål.

Heldigvis finnes det måter å se litt dypere, både for å finne folk som kan inspirere deg, men også hvordan du kan finne ut hvordan du kan være din egen rollemodell og kan være en kilde til inspirasjon for deg selv og andre.

Trinn

Hvordan takle å ha noen å se opp til. Identifisere hvorfor du føler at du trenger noen å se opp til.
Hvordan takle å ha noen å se opp til. Identifisere hvorfor du føler at du trenger noen å se opp til.
 1. 1
  Se inni deg selv. Dette første trinnet er vanligvis den vanskeligste. Det er ikke lett, og det kan ta mye arbeid for å være i stand til å møte ditt indre uten å være redd. Ofte gjør dette ender opp konfrontere deg med den samme følelsen av ensomhet, mindreverdighet, fortvilelse eller hva andre negative følelser du prøver å forholde seg til. Målet med spillet er å vokse din selvforsyning gjennom å bli kjent med deg selv, men jo større målet er å ikke bare se hva som er bak den motivasjonen som driver deg til å trenge noen å se opp til, men å innse at det var samme person - du - som satte denne barrieren opp i første omgang. Når du begynner å gjøre framskritt på selverkjennelse, blir jakten på en rollemodell mindre avgjørende for deres lykke, som du føler deg mer trygg og mindre tapt i ditt eget sinn.
  Det er mange sosiale presset til å se opp til andre mennesker, ofte finnes i media, men også gjennom våre utdanningssystemer og gjennom arbeidsplasser. En del av dette er i ferd med å lære oss å lære av flotte mennesker, slik at vi kan unngå å gjøre de samme feilene, mens en del av det er rett og slett å appellere til menneskets preferanse for å se opp til noen mennesker rett og slett fordi de har gjort ting vi ønsker å gjøre også. Imidlertid er ønske om å følge i fotsporene til andre ikke det samme som å føle seg hjelpeløs uten deres veiledning og innspill. Noen ganger realiteten er at du er en pioner, og det vil ikke virkelig være noen foran deg!
 2. 2
  Identifisere hvorfor du føler at du trenger noen å se opp til. I mange tilfeller gjør mennesker ikke liker å være alene med seg selv og vil søke måter å selv ta oppmerksomheten bort fra denne intense ensomhet. Dette misliker å være alene med oss ​​selv kan være for en rekke forskjellige grunner, og du kan eller kanskje ikke engang vet hvor din egen misliker å bli overlatt til dine egne enheter og tanker stammer fra. Men ved å utforske din motvilje mot ensomhet, du begynner å få et godt inntrykk av sin kilde. Noen ting å vurdere, og spørsmål å spørre deg selv om hvorfor du føler at du trenger et forbilde, eller føler at det er ingen som ser opp til å omfatte:
  • På et tidspunkt i livet alle vil føle seg ute av stand til å gjøre de tingene som de ønsker. Dette kan være funksjonelle i at de føler de ikke har den erfaring eller evne, men også psykisk, som en følelse av lav grad av pålitelighet sine evner. I de fleste tilfeller er det en forbigående følelse, men det kan slå dypt så mange tilfeller finnes der folk føler at de har ingen ferdigheter og derfor ingen mening i livet. Når vi er unge og prøvde å gjøre noe, men mislyktes eller hadde blitt kritisert av andre, og så ikke fortsette å prøve, styrker sinnet ofte selv med ideen om at andre kan gjøre det, men at vi ikke kan. Derfor klisjeen "øvelse gjør mester" tilbyr en god løsning som ved å praktisere vår kompetanse vi kan vokse i våre evner.
  • Kanskje du føler dis-forhekset eller har blitt forstyrret av handlingene til andre mennesker fortid og nåtid og se etter noen andre å etterligne. Det er ikke sjelden at folk i én generasjon blir forstyrret av ren ignorering (eller motsatt den konservative natur) av den andre, eller til og med sin egen generasjon og deretter se etter forbilder som ikke er som alle andre.
  • I tillegg har vi alle opplever to ekstreme former for selvtillit overbærenhet i andre som finnes i oss alle. For det første er manipulerende eller utnyttende mennesker, og den andre de som liker fokuserer for mye på den selvopptatthet av andre og snakke om dem og deres psykologi, med stikkord som for eksempel emosjonelle vampyrer, co-avhengige, dørmatte syndrom og så videre. Det er ikke ulogisk å prøve å unngå disse typene og finne noen annen som er human og ikke avhengige av stikkord og klassifisere andre i samme ego-fokusert måte.
  • Er du redd for deg selv eller noen hendelse i livet ditt? Å bli sittende fast i det siste på grunn av noe du gjorde eller noe som har hendt deg kan være et levende helvete, og det er noen ganger forførende å tro at det er en frelser der ute som kan trekke deg tilbake til nåtiden. Mange føler at uten andre, det være seg for selskapet, inspirasjon eller støtte, at de ikke kan fungere godt i ordinære saker. Det kan være mange grunner til å føle på denne måten, fra skyhet til sosiale fobier og tabuer, men i de fleste tilfellene ligger løsningen i (riktignok med litt hardt mentalt arbeid), ikke fra andre. Det finnes også tilfeller at folk føler angst i det øyeblikket de er alene. Dette kan ha sin opprinnelse i en dårlig tidligere erfaringer, men også den delen av sinnet er ikke komfortabel med å være alene.
  • Kanskje du fortsatt føler ønsket om å gjøre drømmer til virkelighet, at vi alle kan bli rike, lykkelige og vellykkede. Nesten alle av oss når vi er unge drømmer om å forandre verden, å gå på oppdagelsesferd eller redde verden, som er rik, mektig eller berømt, å finne vår sanne kjærlighet, eller å gjøre en forskjell eller bidrag på en global skala. Mens på den ene siden aspirasjon å leve drømmen kan være inspirerende, meningsfylt og vellykket, sjansene er overveldende slank når vi setter våre drømmer altfor høye. Vi ser ofte til rollemodeller å være en guide eller mentor, eller å levere den magiske ingrediensen eller hemmelig metode for oss å være i stand til å streike suksess.
  • Kanskje du har følt at livet er så full av utfordringer som med fremskritt i verden det skulle være en sosial tjenester guidebok eller mentor program om hvordan å møte disse problemene og hvordan du gjør oppgaver vellykket. Noen ganger også å vite for oss selv om vi gjør en god jobb, det være seg i arbeid, foreldre, skole eller noen av våre aktiviteter. Nesten alle mennesker på et tidspunkt føler at alt de trenger er å bli fortalt at de gjorde en god jobb eller gjør det bra, eller å bli gitt gode råd til rett tid og føler seg frustrert eller forlatt når det ikke er styrende hånd eller skytsengel i våre liv.
  • Kanskje du også har følt en følelse av desperasjon og fortvilelse i verdens pågående press. Annonser stadig fortelle folk at de er bare en vellykket person når de har kjøpt dette eller hint, for politisk press stemme på denne måten, eller at gruppepress å gjøre dette, eller gi det, familie press for å få en god jobb og en partner, eller en personlig press om å måle seg med noen andre. De samme presset har faktisk eksistert i generasjoner, fortsatt å fortelle oss de samme tingene. Vi er egentlig eneste uavhengige når vi har lært å kjenne forskjellen og verdi gode råd og gode folk til å hjelpe oss å vokse innenfor.
 3. 3
  Bygg din selvfølelse. Ikke fornøyd med å være alene er en mestring mekanisme som tillater deg å unngå andre underliggende problemer, slik som lav selvfølelse eller mangel på tillit til dine egne evner og ferdigheter. Selv om ikke alle stasjoner for å søke en rollemodell vil ha dette i sitt hjerte, de fleste sannsynligvis gjøre og som hele livet ditt vil bli påvirket av lav selvfølelse, du skylder deg selv å forbedre selvtilliten din. Det er viktig å finne måter å være en inspirasjonskilde for deg selv, slik at du ikke holde håper forgjeves for noen andre til å fikse livet ditt og for å jevne ut de utfordringer - du kan gjøre dette selv, og hjelp vil rett og slett være en ekstra fordel, ikke en nødvendighet. Følgelig kan følgende forslag i de neste trinnene både hjelpe deg å finne inspirasjon både i deg selv og fra andre.
 4. 4
  Bli involvert. Gå og bli hobby grupper, andre sosiale grupper eller frivillige foreninger. Noen ganger er det ingen rollemodeller fordi de bare er ikke der du ser og noen ganger ved å være en del av, kan du bli en rollemodell for andre. Mens det er sant at blinde ikke kan lede blinde, vi er alle på ulike nivåer av erfaring og innsikt, slik at vi kan være kilder til hjelp for andre, som kan til slutt hjelpe vår egen sak når vi redusere eller gi slipp på vår selv- orientert fokus.
  Tenk på måter du kan gjøre ting for andre mennesker til å hjelpe alle leve bedre. Folk du kjenner er som belemrer under vekten av sine egne problemer kan være inspirerende mennesker, men du vil ikke vite på første skinn, fordi vi har en tendens til å anta at hvis noen lider personlige problemer, da de er usannsynlig å være en kilde til konstruktive svar. Dette er kortsiktig, som det virkelige problemet med personlige utfordringer er at vi er ofte i stand til fortsatt å nå ut til andre mens ikke nådde inni oss selv - utvikle ferdigheter til å forbli uberørt med våre egne problemer, slik som å se dem tydelig er svært vanskelig.
  Som frivillig kan du se ting de ikke, i sin tur, kan de godt se dine problemer klarere og hjelpe rydde veien for deg å forbedre også! Mens det er viktig å gjenkjenne og unngå å ta på problemer du kan ikke fikse, det er mange små måter du kan hjelpe noen andre, for eksempel hjelpe til i huset, hagen eller på kontoret, og hjelper dem med shopping eller å gi dem opplæring i noe du 're god på, som for eksempel språk, dataferdigheter (etc). I å gi, land du opp din egen selvtillit og kan se mer oppfylle sider av deg selv som ikke har dukket opp i lang tid.
 5. 5
  Få et kjæledyr for ditt hjem. Mens det er ikke en kur-all, kan hunder og katter elsker deg så mye som du elsker dem, og mens dyrene ikke vil erstatte menneskelig sammenheng, tilbyr de aspekter som menneskelig sammenheng gjør ikke - slik som dyrene ikke dømme eller kritisere deg, eller klagende.
  Det er et bredt spekter av valg eller husdyr eller selskapsdyr å velge i henhold til din livsstil og jobb eller skole forpliktelser. For eksempel katter og hunder er relativt enkle dyr, mens andre dyr som krypdyr, gnagere og fugler mange trenger mer spesialisert oppmerksomhet og omsorg, som i seg selv kan være veldig givende for deg. Hvis du ikke kan holde et kjæledyr, men ønsker å oppleve nærkontakt med dyr, vurdere å se etter ville dyr, slik som å ha en fugl som mater for innfødte fugler eller hjelpe ut på et dyr ly (frivillighet og dyr omsorg all-in-one).
  Dyr kan være en god start for folk med lav selvtillit, så vel som de som sliter med å samhandle med mennesker (som kan stamme ut av et ønske om å være atskilt fra andre mennesker). Til syvende og sist, er fordelen med å ha dyr eller et menneske "betydelig andre", at vi fokuserer mindre på oss selv og dele det fokus på andre og kan dermed øke velvære.
  • Vær forsiktig med å bruke elektroniske eller ikke-levende dyr, slik som de som tilbys i mange apps og online spill - dette er ikke helt ekte nok, og de egentlig ikke gi tilbake noen fordeler andre enn å være en midlertidig distraksjon. Problemet er, distraksjoner tjene som unngåelse og potensielt føre til at du ikke klarer å arbeide med å forbedre din selvutvikling.
 6. 6
  Tenk om mange av de tingene eller kreasjoner du beundrer. Alternativt, kan du vurdere de tingene du vet lite om, men kan gjerne lære mer. Det kan være kunst, musikk, vitenskap, meditasjon eller andre innsikt fokuserte programmer, drama og teater, poesi, hagearbeid, helse, fitness og sport osv. Det er et bredt spekter av studier og hobby grupper, samt kurs i regi gjennom ulike skoler som kan utvide omfanget. Ironisk, ikke uvitenhet ikke, heller ikke det noen gang egentlig, føre til lykke.
  Intellektuelle evner i den andre enden tar bare oss så langt. Den virkelige fordel å lære mer generelt ligger midt bakken for å bygge tillit og visdom gjennom økt kunnskap, selvgående innsikt og forbedre vår erfaring. Kunnskap hjelper oss til å forenkle våre liv og gre de kjedelige små problemer vi alle opplever. Når du begynner å se på historiske tall, det være seg eldre og nyere, du finner de også led mange av de samme problemene vi opplever i dag, og mange av deres historier kan gi inspirasjon når vi føler vi er uten en rollemodell.
  Dette er en god unnskyldning til å fordype deg i biografier av folk i felt som interesserer deg. Reading biografier kan lære deg mye om hvordan andre mennesker har jobbet med negative erfaringer og utfordringer i livet. Og hva er flott om biografier som tar en "vorter-og-all" tilnærming er at de viser deg at ingen er perfekt, og at selv i de menneskene du beundrer det vil være aspekter av dem at du ikke beundrer, rett og slett fordi vi er alle mangesidig, komplekse og stadig voksende vesener. Det er godt å forstå at ingen rollemodell noensinne kunne gi deg all den komforten, erfaring eller svar som du søker - bare du kan gjøre det.
 7. 7
  Balansere dine følelser og velvære. Når du begynner å se innenfor, vil du begynne å være i stand til å se dine følelser som de kommer og går. Behovet for en rollemodell er, men en av de samme følelsene som kommer og går, slik at du kan ta opp følelsen når den oppstår. Den andre fordelen er å se årsaken til den følelsen, som er et ønske for ting å være andre enn de er.
  Det er en ferdighet å gi slipp på tanker og følelser, men som motsatt side av sorg er lykke, er det motsatte av ønsket om raushet. Som i en matematisk formel, når du legger til en positiv til en negativ de kan balansere eller avbryte seg ut. Det er en vanskelig ferdighet å utvikle for å søke denne balansen aktivt som det omprogrammerer sinnet til å bruke flere verktøy når ulykkelighet eller misnøye er til stede og gir deg mer selvtillit retning. Utrolig ofte, når vi er misfornøyde vi ønsket å være ulykkelig, og det er denne subtile ønske som må være balansert for å forbedre velferden. Noen eksempler for å vurdere er:
  • Være optimistisk når du føler deg kynisk. (En påminnelse:. Ikke tillate at dette skal være blind håp - være realistisk selv mens jage dine drømmer)
  • Praksis (eller tenke tanker knyttet til) takknemlighet for alt du har oppnådd, for hva du har og for folk som allerede er i livet ditt når du føler at du er mislykket.
  • Øv goodwill når du er sint med andre, eller deg selv.
  • Praktisere medfølelse når du føler deg knust under en byrde.
  • Vær kreativ når ting virker kjedelig. Dette kan være å dekorere hjemmet ditt, skrive dikt eller en historie, lage et måltid, samle noen blomster fra hagen, male eller tegne (etc).
  • Tenk at vi vokser ved å lede og vokser vi ved å lære fra andre, vokser så en klok person av både fører og følger. Hvis vi er ensidig, søker bare å være en leder eller bare å være en tilhenger, kan vi begrense oss fra stor kreativitet og opplevelser.
  • Vurdere å praktisere mindfulness og kanskje meditere. En bevisst holdning til livet har vært vist i vitenskapelige studier og gjennom tidene for å forbedre din velvære og følelse av sted i verden.
  • Vurdere å slå dine øyeblikk av stillhet og ensomhet inn muligheter til å utvikle et indre liv, gjennom bønn, refleksjon og selvstudium av mystisk litteratur. Nå ut til mystiske tradisjoner av ulike trosretninger. Åpne opp for indre veiledning.
 8. 8
  Sett deg mål. Målsetting er et svært nyttig verktøy og aktivitet som gir mål og mening. Ditt mål kan variere mye fra vekttap, lære å gå på ski eller lage mat, sparer penger til et prosjekt eller lage noe slikt som en gave eller starte noen andre kreative prosjekt. Målsetting gjøres best ved deg selv til å begynne med, før du samarbeide med andre, som du trenger for å få erfaring og fleksibilitet med tidsfrister og strategier. Gjøre prosjekter og gjøre mål i samarbeid med andre mennesker (for eksempel gå for en kjøre i morgen, gjør noen rydder eller hage arbeid osv.), betyr at du må stole på andre for å holde sin del av avtalen - og de vil ikke alltid.
  Hvis du har alltid følt at du hadde ingen rollemodell å se opp til fordi du ikke kan stole på andre, er det best å trene alene, og deretter samarbeide med folk for å gi dem muligheten til å dele og å forplikte seg til det samme målet. Dette hjelper både mennesker å få tillit, ferdigheter, selvtillit og erfaring.
 9. 9
  Gå på en ferie være det lokale, i din delstat eller provins, eller lengre unna, inkludert utenlandske. Det kan hjelpe å ta tankene ut av en depressiv loop, anspore endring, samt å tilby litt tid for refleksjon. Når du kommer tilbake, kan du gjøre rent bord av de gamle rutiner og erfaringer som brukes til å gjøre du føler deg ensom, men at du nå kan bruke som en test for å overvinne.
  Vær nøye med å balansere så vel som ulemper til overdreven reise er tydelig når det blir en søken etter noe som en måte å enten unngå problemet eller å finne noen magisk løsning - hvis det var en gammel, mystisk eller magisk løsning, ville vi alle vet om det, etter å ha brukt det for oss selv. Altfor ofte du møter bereiste folk som synes blasert og kjedelig med verden, informerer deg tilfeldig at dets underverk virker så kjedelige. Derfor reiser klokt og gjenspeiler ofte, og vite når du kommer hjem.
 10. 10
  Vær selektiv med hva du velger å la inn i livet ditt. Ikke les for mange kjendisblader eller blogger og slå av TV hvis det er noe annet enn en overfladisk show på. Disse kildene til "infotainment" ikke inneholder mange forbilder i det hele tatt, og hvis fiktive, kan være grunne refleksjoner av andre mennesker, eller er realistiske nok til at vi blir knyttet til dem selv om de ikke er ekte, og sørge for dem i vår egen måte når karakteren dør eller serien er avviklet.
  I non fiction, mest ekte rollemodeller har liv som ikke gjør magasiner selge så livet er ikke alltid fabelaktig eksotisk eller spennende. Men disse er nøyaktig de menneskene vi kan trekke inspirasjon fra hvis de er ærlige fordi deres historier kan vise oss at selv når deprimert, kritisert, overveldet, utmattet og bombardert med en rekke uheldige hendelser, mennesker som været livets utfordringer lære resten av oss hvordan å være mer robust og mindre sårbar også.
  • Se etter magasiner, historier, bøker og lignende som skildrer virkelige mennesker, dine kolleger, som opplever livet som du vet det. Mens deres historier kan tilby inspirasjon, enda viktigere de tilbyr deg trygghet om at du gjør bra og at valgene dine er like riktig og god som noen annens.
 11. 11
  Snakke med andre mennesker, men velger en person som du mener har tilstrekkelig innsikt og forståelse. Menneskelig samhandling er svært nyttig å kunne dele ideer, og noen ganger er det rett og slett et tilfelle av å forlate huset eller ta te med kolleger for å få litt kvalitetstid taletid i livet ditt. Med de personer som du føler kan forakte deg eller dømme deg urimelig, er det lurt å være selektiv om fagene du diskutere i deres nærvær - holde det enkelt og søtt er det beste rådet her. Videre trenger du å stille spørsmålet hvordan vet du når en annen person er å være fornuftig i å kritisere dine handlinger. Det er noe hver person må vurdere på egenhånd, så vel som med andre.
  Vær bevisst på det faktum at det ikke er lett å fortelle en annen person når de forårsaker deres eget problem, så det er bare noen som virkelig bryr seg om deg som vil fortelle deg ærlig når du gjør en feil. Vi ofte avvise disse menneskene som vi føler behov for å være selvstendig og ikke trenger andres hjelp, samt følelsen urolig med ideen om at vi kunne gjøre slike feil. Ber om hjelp er ofte en stor utfordring, men det er en del av å være et sosialt vesen.
  • Behandlere kan gi støtte, men hvis de ikke gi deg noe du kan bruke til å være i stand til å bruke som et verktøy for å hjelpe din egen sak, så de ikke kommer til å hjelpe deg med å løse problemet ditt. Unngå over-avhengig av noen form for terapi, det er et styringsverktøy, ikke en erstatning for din egen innsats. Til syvende og sist alle rådgivere prøver å veilede deg til en tilstand av forståelse som bare du kan forbedre din mentale velvære.
 12. 12
  Forstår endelig hvorfor du føler at det er ingen å se opp til. Den tøffeste spørsmålet av alle er ofte: er du setter dine forventninger til livet til det umulige? De drømmene vi alle har når vi er unge til å gå på eventyr, ha en karriere og liv i vår egen gjør, "forandre verden" eller "å gjøre en forskjell" som vi kan identifisere og si "jeg oppnådd det". Men livet er ikke så lett som vi ønsker, og det skylder ingen av oss et levebrød. Jakten på perfeksjon eller en situasjon med større kraft, større komfort, større inspirasjon eller en endeløs kilde for vår egen lykke, er urealistisk og kan være svært smertefullt. Når ditt eget liv er blitt en ørken, og ikke lenger en kilde for din egen lykke, risikerer du ikke lenger å være fornøyd med det du har - som er mye.
  Fokuset til slutt er å se at du er omgitt av folk fra hvem du kan lære noe her og noe der, all den stund at du gjør din egen reise for å forbedre ditt eget liv. Ved å være fornøyd med det du allerede har oppnådd og opptjent, og innhold i visshet om at du vil fortsette å lære, og at livets erfaringer er like gyldig som andres, vil du forbli inspirert, stoked å oppnå de aller beste du kan gjøre personlig og åpne for å oppdage nye ting om deg selv uten å bli selvtilfreds eller holdt tilbake i mangel av et forbilde eller to. Vær din egen rollemodell og være åpen for de små inspirasjoner at folk gir deg daglig - bare åpne øynene og hjertet.

Tips

 • Det er til syvende og sist egentlig ingen tips for dette temaet fordi du bruker soundbites eller gjøre endringer som kommer fra meninger, følelser og ikke fra dyp undersøkende erfaring vil aldri virkelig gjøre et fruktbart bidrag. Dette faktisk forklarer hele emnet i et nøtteskall i at vi ofte blir drevet av våre følelser og ønske om å uttrykke våre følelser, men ikke av våre egne erfaringer og visdom. Vi alle har en medfødt evne ferdigheter eller evne til å utvikle ferdigheter til å vokse og bli en kilde til inspirasjon for oss selv og andre.
  De kan imidlertid være svært avslørende som et eksperiment du kan prøve selv. For eksempel når en person ikke lese en artikkel gjennom riktig og så skummer over det de ikke ønsker å høre. Noen kan gjøre meninger og redigerer en artikkel i deres sinn eller på siden før de selv ferdig med å lese den, skrive det understreker en mening, eller gjør tillegg for moro skyld å gjøre filer - i motsetning til gjeldende forbedringer som rettskriving, grammatikk og tegnsetting. Disse kan alle avsløre hvordan sinnet fungerer.
  Som en måte å utvikle innsikt, kan vi også se for oss selv når folk gjør disse endringene til en artikkel og ved å se på hver redigering objektivt, kan vi se hvor redaktøren kommer fra. Vi kan da bruke det i revers for å se hvor vi som individer kommer fra og bruke den til å vokse over og skinne som en stjerne.