Wkeno

Hvordan trene magemusklene mens du sitter

Travle hverdag, dårlig vær og familie forpliktelser kan holde deg langt borte fra legen anbefalte 30 minutter med trening fem ganger per uke. Men det er viktig å styrke magemusklene til å hjelpe din holdning og beskytte tilbake fra skade. Hvis du finner deg selv å bli sår fra en dag på kontoret eller får repeterende bevegelser smerter, så er det en god idé å prøve å passe inn øvelsen mens du er på skrivebordet ditt, sitte ned å se på et TV-program eller i pauser mens du er matlaging. De fleste av disse øvelsene er isometrisk eller dynamisk der du bare bruker kroppens egen vekt og bevegelse for å styrke musklene og strekke. Alt du trenger er et par minutter og en stabil stol. Les mer for å finne ut hvordan du kan utøve dine magemuskler mens du sitter.

Trinn

Hvordan trene magemusklene mens du sitter. Sitte i en stol med god holdning.
Hvordan trene magemusklene mens du sitter. Sitte i en stol med god holdning.

Abdominal sirkler

 1. 1
  Sitte i en stol med god holdning. Lat som det er et band som strekker seg fra bunnen eller ryggraden til toppen av hodet ditt. Plasser føttene på bakken, hip-bredde hverandre, rett foran deg.
  • Denne øvelsen er ideelt for møter, siden du knapt bevege seg i det hele tatt. Bevegelsen er styrt av dine egne mentale bilder og langsom sammentrekning av muskler. Du kan være i stand til å skjule små bevegelser bak et skrivebord eller mappe.
 2. 2
  Kontraherer lavere abdominal (ab) muskler, hold i tre sekunder, deretter trekke sammen magemusklene på høyre side. Hold i tre sekunder, deretter kontrakten din topp magemusklene. Hold i tre sekunder og så kontraherer venstre magemusklene i 3 sekunder.
  • Dette bør føles vanskelig i begynnelsen, siden det krever en god mengde koordinering. Din evne til å gjøre øvelsen på en smidig måte vil øke jo flere ganger du gjør det.
 3. 3
  Praksis i 60 sekunder i en tid. Hvil i 30 sekunder og gjenta så mange ganger som du føler du kan godt gjøre øvelsen. I løpet av det siste settet, kan du prøve å gjøre en rask sirkulær bølge rundt magemusklene, fra bunnen og jobbe hele veien rundt så fort som mulig.
 4. 4
  Utfordre deg selv ved å danne mønstre fra venstre til høyre, eller tar posisjoner på en klokke. For eksempel er hvis tolv dine bunn mage og seks er dine topp de, prøve å gjøre 10 og 2, 9 og 3, 8 og 4 og så videre.

Abdominal delene

 1. 1
  Sitte i en stol med ryggen rett og bena skråstilt litt ut til sidene. Jo lenger ut bena er, jo mer stabilitet du vil ha. Prøv å plassere dem ut fra hjørnene av stolen for å starte.
  • De neste par øvelser krever at du løfte armer og ben. De kan ikke være hensiktsmessig for en bedrifts arbeidsplass og bør gjøres hjemme.
 2. 2
  Bøy magemusklene. Nå begge hendene opp høye og bue ryggen. Innhalere som du nå hendene opp.
 3. 3
  Pust ut og kurve ryggen bare litt inn på baksiden av stolen. Ta med armene ned og rett foran deg.
 4. 4
  Flytt raskt, tar 1 sekund for innhalere og 1 sekund for utpust. Sørg for at dine magemuskler er kontrahert gjennom hele tiden. Gjenta 30 til 60 sekunder, hvile og deretter gå videre til neste øvelse.

Skjeve delene

 1. 1
  Hold bena ut i en bred sporvidde. Plasser hendene bak hodet med albuene parallelt med hodet. Kontrakt dine magemuskler.
 2. 2
  Sway til høyre side, til høyre albue nesten berører ditt høyre ben. Stå opp og svaie til venstre side til venstre albue berører venstre ben. Gjenta bevegelse i 30 til 60 sekunder, mens innånding og exhaling i samme takt som den siste utøvelse.
  • Dine skrå musklene er de musklene på siden av magen. De er ofte oversett i en abdominal treningsprogram.

Kne heiser

 1. 1
  Hold bred sporvidde og hendene bak hodet for å danne din nøytral posisjon. Kontrakt magemusklene helt. Pust inn
 2. 2
  Pust ut mens du løfter venstre kne og vri høyre albue ned for å møte den halvveis. Hold ryggen rett selv når du vrir. Innhalere som du kommer opp til nøytral stilling.
 3. 3
  Pust ut mens du løfter høyre kne og vri på venstre albue ned for å møte den halvveis. Innhalere som du kommer opp til nøytral stilling. Gjenta 30 til 60 sekunder.
  • Ikke gjør denne øvelsen hvis du har kroniske ryggproblemer. Det krever en vri, noe som er nyttig for å bygge magemuskler, men kan kompromittere eksisterende problemer. Alltid holde magemusklene kontrahert for hele varigheten av øvelsen.

Senk tilbake når

 1. 1
  Hold bred sporvidde og hendene bak hodet. Kontrakten din kjerne muskler helt.
 2. 2
  Hold ryggen rett, bøye seg fremover og ta på høyre albue til venstre kne. Pust ut mens du lener deg fremover og inhalerer som du kommer opp.
 3. 3
  Gjenta med motsatt side, og ta på venstre albue til høyre kne. Gjenta 30 til 60 sekunder.

Arm slag (skyggeboksing)

 1. 1
  Sitt rett i stolen med bena bredt. Ta med armene foran deg. Kontraherer magemusklene.
 2. 2
  Skygge boks i 1 minutt ved punching luften direkte foran hver hånd. Dette arbeidet ut armene, men å bli stabilisert, vil magemusklene bli pålagt å jobbe hardt hele tiden.
  • Dette er en utmerket måte å jobbe hele sett med abs, nedre rygg, skuldre og armer og blåse ut litt damp. Hvis du er opprørt på jobb, prøve å finne en forsyning skapet der du kan sitte, kontrakt magen og skygge boks.

Leg heiser

 1. 1
  Tilbake borte fra skrivebordet hvis du sitter på en. Plasser stolen minst ett ben-lengde bort fra den. Scoot til kanten av stolen og plassere bena på hip-bredde hverandre.
 2. 2
  Bøy magemusklene, særlig de i nedre del av magen. Løft høyre ben 2 inches (5 cm) av stolen og feste den rett ut. Hold i 2 sekunder.
 3. 3
  Senk foten din før du er bare noen få inches fra gulvet og hold i to sekunder til. Returnere høyre ben til hip-bredde nøytral posisjon. Slapp av magemusklene og bøy dem igjen.
 4. 4
  Løft venstre ben av stolen, stikke den rett ut i 2 sekunder og senk den i 2 sekunder. Gjenta 10 til 15 ganger med hver fot.
  • Denne øvelsen fungerer dine nedre magemuskler, korsryggen og tverrgående abdominus. Spør legen din om du bør gjøre det, hvis du har kroniske ryggsmerter.

Tips

 • For å øke intensiteten av disse treningsøktene, gjøre dem på en øvelse ball. Det vil legge til ustabilitet i trening, som core musklene vil svare på. Bare bruke en øvelse ball etter at du kan godt gjøre hver øvelse etter hverandre i 1 minutt per øvelse.
 • Sittende på en øvelse ball mens på jobb for å trene magemusklene er litt kontroversielt. Mens du sitter rett og aktivere musklene kjernen vil hjelpe deg, mange mennesker slentre eller sitte for lenge på ballen på en gang, forårsaker muskel utmattelse og smerter. Start med å sitte på ballen for bare 10 minutter og jobber mot en time. Veksle mellom en vanlig ergonomisk riktig stol og en øvelse ball hele dagen.
 • Hvis du kan, gjøre alle disse ab øvelser på en gang hver dag eller annenhver dag. Du kan få litt sårhet i begynnelsen, men det vil vise seg å styrke dem vesentlig hvis du arbeider dem i minst 5 minutter på rad.
 • Ta en pilates klasse eller leie en nybegynner er pilates video. Du kan ofte leie dem fri fra det offentlige biblioteket. Disse klassene ofte fortelle deg navnene på magemusklene og hvordan å aktivere dem. For eksempel er tverrstilt abdominus den muskelen som sitter under mange av magemusklene og brytes rundt til ryggen. Det er viktig å lære hvordan du kan aktivere det ved å heve ribbeina og strammer inn i bekkenet ditt.

Advarsler

 • Vær forsiktig hvis du allerede opplever alvorlige smerter i korsryggen. Du bør først konsultere en lege. I de fleste tilfeller vil fysioterapi som ligner på disse øvelsene være foreskrevet, men din fysiske terapeut kan være lurt å spesialisere din sitter treningen for å løse ditt spesifikke problem.

Ting du trenger

 • Chair
 • Utøve ball