Wkeno

Hvordan få din kone til å gå ned i vekt

Hvis din kones vekt angår deg, enten av helsemessige årsaker, tiltrekning, eller begge deler, her er noen skritt å bruke til å oppmuntre henne til å gå ned i vekt.

Trinn

Hvordan få din kone til å gå ned i vekt. Sett deg ned med din kone og forklar at du har tenkt om din helse.
Hvordan få din kone til å gå ned i vekt. Sett deg ned med din kone og forklar at du har tenkt om din helse.
 1. 1
  Sett deg ned med din kone og forklar at du har tenkt om din helse. Hun vil være mye mer åpen for ideen om å trene hvis du gjør det sammen. Fortell henne at du føler at du kan være i bedre form og at du trenger hennes støtte. Prøv å få henne til å gå sammen med den samme planen.
 2. 2
  Finn en aktivitet eller øvelse som dere begge kan nyte sammen. Turgåing er alltid bra. Noen andre morsomme ideer er fitness kickboksing, pilates, dans, tennis, og skøyter.
 3. 3
  Sette mål... pounds, tommer eller bare for å bli sunnere. Du velger din, og la henne velge hennes. For incitament, sette opp noen belønning for når du hvert møte dine mål.
 4. 4
  Gi dere selv en stund å venne seg til den nye treningsøkter. Endring tar tid. Gi henne komplimenter på hvor hardt hun jobber, og hvor stor hun ser ut.
 5. 5
  Keep it up. Ikke slutt å oppmuntre henne og støtter henne.
 6. 6
  Prøv å inkludere mer frukt og grønnsaker i dine dietter.
 7. 7
  Tilbring helgene gjør morsomme fysiske aktiviteter. (Gå til parken og spille Frisbee med hunden din, gå til en fyr, besøke et museum, etc).

Tips

 • Kutte ned på søtsaker, også. Hvis du gjør endringer med henne at det vil være lettere for henne å lykkes.
 • Hvis du tror hun vil gå for den prøve å si noe sånt som "Honey, har jeg sett hvordan gutta se på deg når vi er ute og jeg er bekymret. Jeg tror at du bør ta opp et selvforsvar kurs så at ingen mann kan få sine hender på deg "(Ikke siter meg, endre uttrykket til din personlighet)..
 • Oppmuntre henne til å henge med vennene sine. Hun trenger litt tid til å slappe av og ikke bekymre seg for trening.

Advarsler

 • Ikke glem å fortelle henne at du elsker henne. Hun trenger all den støtte hun kan få.
 • Ikke bli for pushy. Odds er hun føler seg verre enn deg om hennes kroppsform og noen ganger være pushy bare feiler og hun snur seg mot potetgull og iskrem.
 • Ikke la henne til å arbeide det alene. Bli involvert i morsomme aktiviteter sammen (sykling, svømming, turgåing, etc.) Sett mål for deg selv også.
 • Ikke gjør det om pounds. Prøv å trene for å være sunn og passform.

Ting du trenger

 • Et åpent sinn
 • Hardt arbeid
 • Kjærlighet til din kone