Wkeno

Hvordan få mannen din til å gå ned i vekt

God helse starter hjemme, så hvis du vil mannen din til å gå ned i vekt, må du hjelpe.

Trinn

Hvordan få mannen din til å gå ned i vekt. Fitness kan være mer givende for deg og mannen din når du gjør det sammen.
Hvordan få mannen din til å gå ned i vekt. Fitness kan være mer givende for deg og mannen din når du gjør det sammen.
 1. 1
  Stek lite fett, low carb gode smaker mat. Gjør grønnsaker midtpunktet og velge magre kutt av kjøtt. Sesong alt veldig bra (forslag - Lawrys krydder salt). Ikke tilsett fett under matlaging, men hvis du føler det er nødvendig, bruke litt olivenolje eller valnøttolje. Ved matlaging sunt, kan han spise så mye han vil uten å måtte bekymre seg for ham å spise for mange kalorier. Gjør nok for lunsj for neste dag og pakke den opp slik at han kan ta det på vei ut døren i morgen.
 2. 2
  Fjern fra huset. Ute av syne, ute av sinn. Tilby sin favoritt behandler en gang i uken eller så, og bare gjøre / kjøpe nok for den ene gangen. Ikke gjør / kjøpe nok for flere uker fordi mer enn sannsynlig det vil ikke vare. Going av noe cold turkey vil bare gjøre cravings verre.
 3. 3
  Fitness kan være mer givende for deg og mannen din når du gjør det sammen. Snike seg inn ved å gjøre noe gøy sammen. faktisk forbrenner ca 500 kalorier, omtrent like mye som å kjøre i en time.
 4. 4
  Tenk på din egen vekt og kondisjon. Ser deg komme i form og gå ned i vekt kan være en stor motivator. Du bør både være å spise flere små måltider om dagen (ca 5-3 måltider og to snacks) for å holde stoffskiftet går i en jevn hastighet.
 5. 5
  Ikke fortell ham hva du gjør først. Begynne å gjøre små endringer i måten du både spise og han kan ikke engang merke til etter en stund.

Tips

 • Gjør felles aktiviteter en stor del av planen - gå på tur, jogging, klatring, ski, dans, selv shopping og å elske. Hvis du betaler oppmerksomhet til utseendet ditt, se hvordan han begynner å lete etter hans egen.
 • Vær forsiktig med å kritisere. Det gjør som regel folk grave i hælene å motstå deg.
 • Husk at margarin inneholder noen form for hydrogenert soyaolje er faktisk veldig mot produktive. Kroppen kan ikke fordøye dette og vil lagre den i th form av fett. Naturlig, usaltet / usøtet smør brukes i moderate mengder faktisk annonser naturlige smaken uten farlige hydrogenerte soyabønner oljer. Smør inneholder også kalsium - et viktig næringsstoff i å brenne fett.
 • Ett av hovedmålene er å få stoffskiftet går til en god pris. Det er veldig likt et bål i at du kan legge for mye drivstoff på den og gjøre ild blusse opp og deretter gå ut. Det er det tunge måltider som inneholder mye mettet fett og enkle karbohydrater gjør. De er som å legge en masse opptenningsved til en svært liten brann det vil brenne veldig høy for en liten stund, og deretter raskt brenne ut. De Nøkkelen er å holde ilden brennende på riktig nivå.
 • Ikke sette smør på bordet, bruk margarin som ikke inneholder transfett (som jeg ikke kan tro det er ikke smør Spray).
 • Husk de tingene du liker med ham og minne ham på at du fortsatt se disse tingene.
 • Det er også noen gode bøker der ute om kosthold og mosjon. Det viktigste er å gjøre en livsstilsendring og ikke bare gå på en diett.

Advarsler

 • Vær på vakt mot alt som høres for godt til å være sant.
 • Kjepphest dietter fungerer sjelden og aldri på lang sikt.
 • Deprivasjon vil bare skape en førsteklasses situasjon for binging. Prøv å endre seg over tid, og endringene vil holde.

Ting du trenger

 • Motivasjon
 • Informasjon - Nettet har mye relevant informasjon på og holde den av