Wkeno

Hvordan trene med vekter

For altfor lang tid nå, har løfte vekter bare vært tenkt på for mannlige idrettsutøvere, kroppsbyggere eller Meatheads. Vel, tidene har og kunnskap endret-og det er på tide. I disse dager, alle kan løfte vekter regelmessig og oppnå en mer kapabel, slankere og sunnere kropp. Det er mange måter å utføre en vekt treningsprogram. Avhengig av dine spesifikke mål, kan du skalere type vekttrening til dine behov og ønsker. Men, noen grunnleggende prinsipper og regler gjelder for alle vekttrening for optimale resultater.

Trinn

Hvordan trene med vekter. Sørg for å varme opp med svært lav vekt for muskel gruppe du er i ferd med å trene, kanskje få ti enkle minutter på tredemølle.
Hvordan trene med vekter. Sørg for å varme opp med svært lav vekt for muskel gruppe du er i ferd med å trene, kanskje få ti enkle minutter på tredemølle.
 1. 1
  Sørg for å varme opp med svært lav vekt for muskel gruppe du er i ferd med å trene, kanskje få ti enkle minutter på tredemølle. Dette får blod inn i områdets bindevev og muskler, bedre forberede den for en god økt for å løfte vekter. Det ville gagne deg enda lenger for å gjøre et par lette sett av hver bevegelse du er i ferd med å utføre-med vekt som vil tillate deg å gjøre 20 + reps uten kamp. Dette varmer opp bindevev og muskelvev veldig effektivt.
 2. 2
  Øv perfekte formen. Dette betyr ikke bruker fart til å bevege vekten gjennom sitt normale bevegelsesområde. Ikke bare vil du få bedre resultater og lære å "føle" muskelen kontrahering og stretching, er det mye tryggere. Momentum tårer muskler. Ikke la dette bli deg.
 3. 3
  Vet at eksenteren (motsette fase) av bevegelsen er det viktigste og det konsentriske (skyve / trekke fase) er sekundær når det gjelder resultater. Musklene er strukket i den eksentriske fasen, og tvinger dem til å forstørre og bli sterkere. Det samme gjelder for bindevev.
 4. 4
  Begynn sakte å tillate kroppen å tilpasse seg. Du kan begynne langsomt ved å utføre en krets rutine eller full-body rutine, for eksempel et sett med ti repetisjoner med knebøy, hvile i 2 minutter deretter gjøre et sett med benkpress. Tenk på muskler som en multi-funksjonelle rustning for våre indre organer og skjeletter-det beskytter både og gjør en veldig god jobb. I tillegg brenner det fett døgnet rundt gjør deg slankere.
 5. 5
  Pust. Pust på motstanden fase og puster på push-fasen. Du trenger mer 02 rikt blod til å skyve eller trekke vekten tilbake til startposisjonen for en annen representant.

Tips

 • Drikk rikelig med vann. Muskler og våre kropper er over 70% vann, og dermed må du holde det godt hydrert for optimale resultater. Det hjelper skylle ut urenheter som ikke vil hjelpe deg heller.
 • Bruk intensiteten i treningen din-mening FOKUS på settet og oppgaven. Hvis du ønsker vekttrening for å få deg den kroppen du ønsker, og du er villig til å sette tid og krefter på det, gi 100% til hver rep, sett og økt. Det vil lønne seg stort. Bare gjøre det skje.
 • Bruk supersett. Dette er sett av to eller flere øvelser sammen til ett lengre sett. For eksempel, et sett med 20 pull-ups deretter umiddelbart et sett med 20 push-ups. Kroppsvekt bevegelser bør ikke ignoreres, de er flotte når du gjør et supersett av ditt valg.
 • Ikke vær redd for å utfordre deg selv-presse deg selv regelmessig, bruke litt mer vekt som du avanserer. Dette betyr at kroppen tilpasser seg godt og gjør gevinster. Det oversetter alt til en sterkere, slankere deg.
 • Bruk nok vekt i løpet av settene. Dette kan brukes til intensitet så vel, det gjør du fokusere og utfordrer kroppen til å bygge mer muskler og dermed alle fører til en slankere kropp og mer kalorier forbrukes døgnet rundt. Muscle er metabolsk aktiv oversettelse: Den elsker å spise overflødige kalorier blir lagret som fett uansett hva du gjør!
 • Gjør din cardio etter at løfting, på denne måten kan du spare energi til vekttrening og, tross alt, fungerer vekttrening mens du ikke gjør det fordi muskelen er den største fienden av FAT. Cardio er flott, men det fungerer bare mens du gjør det, og for mye av det tårer muskel ned.
 • Arbeid ben regelmessig. De er veldig store muskelgrupper og vil brenne mange flere kalorier som er lagret som fett. Noen folk liker ikke å trene ben (tross alt, det er hardt arbeid), men det lønner seg stort utbytte når det gjelder resultater.
 • Når det gjøres riktig, kan løfte gjøre deg slankere ved å sette mer muskler på rammen som spiser ekstra fett-selv når du ikke gjør det. I hovedsak kan det hjelpe deg å være lat og nyte noen av dine trøstemat oftere. (Ikke misbruk den regelen om!)
 • Gi kroppen tid til å hvile. Vanligvis minst to dager før du trener samme muskelgruppe. Jo tyngre og mer intenst du trener, jo mer tid du bør gi rom for hvile og reparasjon.

Advarsler

 • Sørg for at du er frisk nok til å begynne noen treningsprogram. Snakk med MD din for å finne ut.