Wkeno

Hvordan finne en hypnoterapeut

I tillegg til de klare skritt i å velge en hederlig hypnoterapeut som følger, er det lurt å finne ut hva som garanterer en profesjonell hypnoterapeut har på plass. Hypnoterapi kan være dyrt hvis du får lite eller ingen positive resultater. Hvis du kan, prøv å finne en hypnoterapeut som bare krever en avgift hvis vellykket.

Trinn

Hvordan finne en hypnoterapeut. Identifisere hvorfor du ønsker å se en hypnoterapeut.
Hvordan finne en hypnoterapeut. Identifisere hvorfor du ønsker å se en hypnoterapeut.
 1. 1
  Identifisere hvorfor du ønsker å se en hypnoterapeut. Ønsker du å gå ned i vekt, endre en vane for eksempel en avhengighet som røyking, helbrede noe i din fortid f.eks overgrep i barndommen, etc.? Hvis mulig, snakke med en venn til å hjelpe deg å avklare dette.
 2. 2
  Sjekk din lokale aviser eller magasiner for hypnotherapists og hypnose klinikker. Du kan selv legge merke til hvem du ser på TV eller hører på radio. Hvis de er vellykket nok til å annonsere eller vises i media, kan du forvente at det er en grunn. Når du ser andre mennesker opplever suksess ved hjelp av hypnose, kan du forvente å ha gode resultater også.
 3. 3
  Hvis du ikke kan finne noen lokale hypnotherapists eller klinikker annonsering i ditt område, så spør folk du kjenner (inkludert fagfolk) for henvisninger. Rådfør Gule sider. Søk på din favoritt søkemotor på Internett for "lokale hypnotisører" eller "hypnotherapists" og navnet på stedet der du bor. Få navn og telefonnumre.
 4. 4
  Ringe for å gjøre en avtale. Vanligvis det første møtet vil være en innledende konsultasjon eller screening. En pålitelig og profesjonell hypnoterapeut vil ha en profesjonell kontor anlegget, i dybden erfaring i hypnose og bevis på tidligere kunders suksess
 5. 5
  Hold screening eller konsultasjon avtale deretter observere og lytte nøye. Hypnoterapeut må vurdere situasjonen og å avgjøre om hypnoterapi vil virkelig hjelpe deg. Ta hensyn til hvilke erfaringer de har å hjelpe folk med problemet du har. Dette vil også gi deg en følelse av hva det ville være å jobbe med dem. Du kan spørre om treningen deres og om de tilhører en profesjonell organisasjon. På ditt første besøk sørge for at dine spørsmål blir besvart, og at du har en klar idé om hvor mange besøk eller hvor mye det vil trolig koste for deg å nå målet ditt.
 6. 6
  Stol på magefølelsen. Hvis du føler deg opphisset eller føler seg godt om du fortsetter, handle på den forventningen. Sørg for at du vet at deres tilnærming og at du føler deg komfortabel med det. Spør om priser eller priser og hvor mange besøk det vanligvis tar å håndtere problemet ditt.

Tips

 • Hvis du har forsikring som dekker psykisk helse, i USA kan du ringe State psykologisk forening eller State rådgivning foreningen og be om navnene på lisensierte psykologer eller lisensierte profesjonelle rådgivere som liste hypnose som en av sine spesialiteter.
  • Slik forsikring vanligvis ikke dekker hypnotisører eller hypnotherapists.
  • Dette bør gi deg noen valg av kvalifiserte fagfolk fra å velge, som er regulert av profesjonelle etiske regler utarbeidet av sine respektive statlige lisensiering boards.
  • Hvis du har møtt din årlige egenandel for psykisk helse (som kan være atskilt fra egenandelen for fysiske plager), vil du bare ha en co-betaler for å bekymre seg for, som typisk varierer mellom tjue og tretti dollar per økt, men kan være høyere.
 • Det finnes mange forskjellige typer av hypnoterapi. Sørg for at du finner en hypnoterapeut opplært i de fleste av dem så han vil bruke den mest hyggelig for deg.
 • Se etter attester fra faktiske kunder som er virkelige mennesker fra lokalområdet. Dette er din beste bevis på at hypnoterapeut vil hjelpe deg å få gode resultater. (Psykologer og lisensierte profesjonelle rådgivere, derimot, er forbudt etter deres respektive etiske regler fra å bruke attester for å oppfordre kunder.)
 • Husk det er jobben av hypnoterapeut i løpet av screening eller ta kontakt for å avgjøre hvorvidt klinikken kan akseptere deg som kunde.
 • Du trenger kanskje ikke å veterinæren terapeuten så mye hvis du har en god anbefaling. Likevel Som forbruker av psykisk helsevern, er du alltid rett til å gå videre og finne en annen terapeut hvis du ikke føler deg komfortabel med den personen du har valgt.

Advarsler

 • Vokt dere for programmer som ikke støttet med minst ett års-fornøyd-garanti.
 • Ikke bare gjøre mange hypnotisører mangler erfaring eller dyp og grundig opplæring er nødvendig for å hjelpe deg i en profesjonell kapasitet, men de kan også bruke det som er noen ganger referert til som "Cult of Personality" for å få din tillit. Disse personene skaper en stemme og personlighet som de håper gir deg følelsen av at de er allvitende guruer som kan hjelpe deg å oppnå noen mål, uansett hvor urealistisk eller usannsynlig. Akkurat som den medisinske profesjon har spesialister for ulike plager, så gjør psykisk helse yrke. Spørsmålet til å spørre er hvordan kan noen enkelt individ være kunnskapsrik i HVER hypnose topic tilgjengelig? Mens Certified Clinical Hypnotherapists har hatt omfattende opplæring i en metode som kan brukes på et bredt spekter av saker, er grunnleggende Hypnotists påmelding til Cult of Personality salg taktikk håper du vil ikke innse hvor urealistisk deres krav er. Hvordan kan du lettere Spot One? Identifisere disse personene kan være lettere hvis du husker disse common-sense spørsmål:
  • Gjør deres hjemmeside urealistiske krav? Dette er litt vanskelig fordi med mindre du er en klinisk hypnoterapeut selv, vil du ikke vet hva kravene er urealistiske. Sjekk for vitenskapelig forskning, sosiale bevis, og personlige attester.
  • Er temaene de hevder å dekke utenfor rammen av de rettmessig bruk av hypnose postet av organisasjoner som European Society of Clinical Hypnose (Asch), European Council of Hypnotist Sensorer (ACHE) eller andre rundt om i verden? Hvis de oppgir at de kan hjelpe deg å vokse din penis, få heldige, får psykiske krefter, eller kjapt kurere avhengighet, kan de være villedende deg. Mens det er alltid pågående studier innenfor de enkelte spesialitet anvendelser av hypnose og hypnoterapi, krever en som gjør opprørende krav opprørende bevis.
  • Synes de å være en ekspert i hvert emne? Finn ut hvorfor. De kan rett og slett bruke den samme prosessen for hver sak de behandler. Noen har bøker av hypnose skript på hvert emne som de vil lese for deg mens du er i hypnose. Det er alltid mer viktig å finne en kvalifisert Clinical hypnoterapeut å utforske årsaken til dine problemer og hjelpe deg til å løse dem med regresjon terapi eller deler Therapy.
  • Ingen spesialiserer seg på alt. Akkurat som din fastlege kan være i stand til å identifisere at du har et problem, og henvise deg til en spesialist for behandling, mange psykisk helsepersonell spesialister for å gi optimal omsorg til sine pasienter. Vi har sett nettsteder som lover å hjelpe deg å miste vekt, slutte å utsette ting, slutte å røyke, helbrede kroppen, hjelpe med fødsel, ha flaks, har mer intuisjon, helbrede sykdom, og for å bli økonomisk overflod. Mens hypnose og hypnoterapi kan være svært effektive når de brukes av en skikkelig trent individ, er det usannsynlig for en person å vite alt om alle disse temaene. Gjør et telefonintervju og finne ut hvordan de har tenkt å bruke hypnose eller hypnoterapi for å hjelpe deg, over hvilken tidsramme, og til hvilken pris. Å ha en dyktig hypnoterapeut hjelpe deg å forvandle trossystemer eller løse problemer kan være utrolig nyttig og frigjørende. Men bruk sunn fornuft og gjøre din egen forskning på noen som hevder å «gjøre alt."
 • Beware of hypnotisører eller hypnose programmer der terapeuten ikke holder en sertifisering fra et styrende organ å føre tilsyn med praktisering av hypnose. Slike organer omfatter European Council of Hypnotist sensorer, National Guild of Hypnotists, International Hypnose Federation eller European Alliance of Hypnotists.