Wkeno

Hvordan frigjøre carpal tunnel syndrom med massasje terapi

Carpal Tunnel syndrom er en tilstand av trykket entrapment av median nerve i håndleddet segmentet med tilhørende smerte og muligens motor underskudd, hovedsakelig av thenar muskler. Hånd og håndledd smerte, inkludert motor underskudd, kan være forårsaket av en rekke andre ting enn Carpal Tunnel Syndrome.

Trinn

Hvordan frigjøre carpal tunnel syndrom med massasje terapi. Forstå at kur for carpal tunnel syndrom, ren og enkel, er å avlaste presset på median nerve i håndleddet segmentet.
Hvordan frigjøre carpal tunnel syndrom med massasje terapi. Forstå at kur for carpal tunnel syndrom, ren og enkel, er å avlaste presset på median nerve i håndleddet segmentet.
 1. 1
  Forstå at kur for carpal tunnel syndrom, ren og enkel, er å avlaste presset på median nerve i håndleddet segmentet. Kirurgi gjør det ganske effektivt ved saging gjennom takstol og la kuppelen utvide. Resultatene er vanligvis dramatisk og lettet nerve generelt avsluttes skriker nesten umiddelbart av symptomer på carpal tunnel syndrom. Men en mindre invasiv tilnærming til behandling av carpal tunnel syndrom er å foretrekke hvis man er tålmodig.
 2. 2
  Bruk grundig og hyppig massasje av hånden og fremre muskulatur, håndleddet og underarmen flexors, kombinert med selv-massasje mellom behandlinger og riktig bruk av splinter og omskolering. Denne kombinasjonen bør ta med en rekke løsninger direkte til bjørn på locus av skade. Pasienten skal oppleve reduksjon av smerte i et par uker, og klinisk restaurering av funksjon i løpet av få måneder. Det er også mulig at nerve er innsnevret der den forlater spinal området, så det kan være nyttig å inkludere skulderpartiet og øvre rygg når masserer, men alltid være forsiktig hvis du ikke er en profesjonell.
 3. 3
  Bruk lange slag opp flexors i underarmen, betaler spesiell oppmerksomhet til de sener der de passerer gjennom flexor retinaculum. Også bruke milde passivt bevegelsesutslag øvelser i håndleddet.
 4. 4
  Det er også viktig å strekke underarm flexors ved å utvide fingrene, hånd, håndledd og albue, samtidig med glidende strøk distale til proksimal på flexors.

Tips

 • Komprimeringen av median nerve kan ikke forekommer i carpal tunnel. Kompresjonen kan skje mye høyere opp nerve, og henviser smerter ned i hånden og håndleddet. Fra C6-T1, lateral og medial nerver passerer under transoversalis og splenius capitis, og sammen med en gruppe av nerve grener kollektivt kjent som plexus brachialis krysser brystet før du begynner sin reise inn i armen. Hvor som helst langs denne rute den mediale nerve kan komprimeres ved en av de mange muskler på sin vei. Derfor kan massasje og stretching underarm og håndledd musklene ikke kurere problemet.
 • Det er en spesifikk og forutsigbar bane en kronisk, kumulativ, kompresjons nevropati vil ta. Som nerven er komprimert visse endringer begynner å finne sted som omfatter både direkte morfologiske endringer i nervefibre samt iskemiske forandringer. Vanligvis den minste diameteren, unmyelinated fibre påvirkes først. Disse følges av større myelinerte sensoriske fibre, og til slutt av myelinerte motoriske fibre.
 • Problemet med median nerve er at det er en relativt ensom bløtvev struktur dele begrenset plass med ni flexor sener som det reiser gjennom carpal tunnel. Enhver tilstand som reduserer at plassen er sannsynligvis vil føre til Carpal Tunnel Syndrome grunn av kompresjon av den sårbare median nerve. Enhver løsning som avlaster trykket på nerven og fremmer sirkulasjon i microvascular nevrale blodtilførselen er sannsynlig å "kurere" Carpal Tunnel Syndrome og lindre dens tilhørende symptomer på smerte, osv.
 • Noen kvinner opplever forbigående Carpal Tunnel Syndrome under svangerskapet på grunn av perifere ødemer-en space-kompromiss problem. Betente sener, irritert av repeterende friksjon, komprimere dette entall bløtvev nerve. Derfor, anti-inflammatoriske (NSAID) narkotika og kortikosteroid injeksjoner gi midlertidig lindring fra Carpal Tunnel Syndrome. Biomekaniske enheter som begrenser bevegelse og ergonomiske enheter som fremmer god hånd holdning avlaste stress på sener, redusere betennelse, og lindre karpaltunnelsyndrom symptomer. Noe som vil fremme sirkulasjon, bidra til å lindre betennelser, hjelp i fjerning av lokale giftstoffer, og berolige irritert muskler og sener vil hjelpe Carpal Tunnel Syndrome. Gjerne massasje terapi er å foretrekke fremfor narkotika, splinter, eller kirurgi for å behandle Carpal Tunnel Syndrome. I tillegg, i en hel kropp tilnærming til behandling av Carpal Tunnel syndrom, bør man vurdere biomekaniske enheter for å hjelpe til med omskolering, til ergonomiske enheter hindre ytterligere stress, etc.
 • Etter den tid en person presenterer med klager av nummenhet, parestesier, smerter, eller motor underskudd, har nerveskader kommet til det stadiet av større fiber sensorisk og / eller motor tap. Endringer kan måles på dette stadiet med konvensjonelle electroneurography og vil manifestere seg som bremset overledning over håndledd-segmentet og eventuelt reduksjon i amplituden av det sammensatte muskel aksjonspotensialet representative for aksonal tap av motoriske fibre. Det kan være rimelig bestemt om tilstanden er tidlig, moderat eller alvorlig.

Advarsler

 • Langvarig nerve komprimering med ledsager muskelsvinn som følge av aksonal skade og degenerasjon kan bli irreversible resulterer i permanent skade på vitale musklene i hånden. En positiv ting om behandling av carpal tunnel med kirurgi i disse tilfellene er at lindring av komprimering er umiddelbar og oppgangen begynner bare timer etter operasjonen. Men i tidlige stadier av carpal tunnel syndrom, eller selv moderat avanserte stadier av carpal tunnel syndrom, anbefales det i slike tilfeller å prøve noe annet enn kirurgi for å reversere problemet. Men for alle disse grunner, er det best å ha informasjon om alle aspekter av carpal tunnel behandlinger med tilhørende risiko og for å gjøre et informert valg, herunder risiko for alle kirurgiske inngrep / anestesi / infeksjon / sykehusopphold, etc., sammen med risikoen for forsinkelser i å trykkavlaste nerve med en ikke-invasiv metode.
 • Hvis symptomene vedvarer eller blir verre, bør du oppsøke lege umiddelbart, som videre kan føre til skade den mediale nerve.