Wkeno

Hvordan legge volum til håret for menn

Menn som ønsker å legge volum til håret deres kan ha en av flere grunner til å gjøre det. Ofte er det lurt å presentere et mer ungdommelig utseende som hjelper mannen være mer attraktiv og synes mer viktig på arbeidsplassen. Til tider, er motivasjonen for å gjøre best mulig bruk av tynt hår og skape inntrykk av fylde som en måte å føle litt yngre. I noen tilfeller er målet å legge håret volum for en spesiell anledning som en kostyme fest. Uansett årsak, er det noen måter å legge litt volum til håret i en svært kort periode.

Trinn

Hvordan legge volum til håret for menn. Prøv en Volumizing shampoo og balsam.
Hvordan legge volum til håret for menn. Prøv en Volumizing shampoo og balsam.
 1. 1
  Prøv en Volumizing shampoo og balsam. Det finnes flere produkter på markedet som kan bidra til å plumpe opp tynt hår, vanligvis ved å inkludere ingredienser som hjelper frakk hver hårsekken og legge litt mer kropp til håret. Da sammen med bruk av en hårføner, kan resultatet bli en god del volum selv med tynt hår.
 2. 2
  Endre frisyre. Selv om ideen med å kutte tynt hår kan virke som en odde måte å legge til volum, er det faktum at den rette kutt vil gjøre at håret ser tykkere. Betrakt en stil som involverer lagdeling og tillater endene av follikler å ha noen sprett heller enn å bli veid ned og flat. Mange menn som bærer lengre stiler finner ut at de har mer volum når vedta en kortere stil, og nyte den relativt lettstelt nødvendig for å holde håret ser bra ut.
 3. 3
  Bruk hår produkter. Noen geler og hairsprays kan brukes til å skape mer volum, selv når det ikke mye hår å jobbe med. Selv om ikke et under herding, vil riktig bruk av spray og gel gir noen mengde midlertidig volum, så vel som hjelpemiddel for å holde håret på plass.
 4. 4
  Bland litt eddik og majones. Ifølge anekdotiske bevis, kan denne kombinasjonen hjelpe legge volum til tynt hår. Bland sammen ingrediensene, og deretter bruke rikelig til håret, gni blandingen inn i hodebunnen. La bli stående i flere minutter før du vasker ut og sjamponering som vanlig.
 5. 5
  Plukk opp litt hår maling. Et siste alternativ for tynt hår er å bruke en maling produkt formulert for bruk på håret. Normalt tilgjengelig i aerosolbeholdere, er produktet sprøytes på ved hjelp av den samme generelle metode som hårspray. Malingen fester seg til hårsekkene, effektivt plumping dem opp og legge tekstur til håret.

Tips

 • Tynt hår kan være arvelig, eller det kan være et tegn på en utvikling av helse problemet. Før du skriver ut tap av hår til naturen, ha en kontroll og sørge for at det ikke er noen helseproblemer som forårsaker hårtap.
 • Avhengig av hvor tynn håret skjer for å være, kan det være nødvendig å bruke mer enn en strategi for å oppnå det ønskede utseende. For eksempel kan kombinere bruk av Volumizing shampoo med hårspray være den ideelle kombinasjon. Eksperimentere med ulike kombinasjoner til du finner den beste samlede tilnærming for din situasjon.