Wkeno

Hvordan gjøre antenne silke

Aerial silke, også kalt tissu, begynte i sirkuset, men nå er det tilgjengelig på leirer, dansestudioer, selv klubber. Aerial silke er en scenekunst hvor det er en lang, lang stykke stoff hengt fra taket eller noe annet av en krok. Det er hengt opp i midten slik at det er to separate deler av det. Før du starter, sørg for at du har strekt ha matter under deg, og ha en erfaren person med deg, eller en voksen. Denne artikkelen er for nybegynnere.

Trinn

Hvordan gjøre antenne silke. Ta silke i begge hendene, og vikle din sterke ensidig leggen en gang rundt silke.
Hvordan gjøre antenne silke. Ta silke i begge hendene, og vikle din sterke ensidig leggen en gang rundt silke.
 1. 1
  Strekk. Aerial silke bruker musklene mye. Du ønsker å ha dem strukket tilstrekkelig.

Klatring

 1. 1
  Ta silke i begge hendene, og vikle din sterke ensidig leggen en gang rundt silke.
 2. 2
  Trekk opp med armene, og ta bena opp med deg.
 3. 3
  Sett fri fot på toppen av silke slik at den ikke sklir og du ikke støtter deg selv med bare armene.
 4. 4
  Stå opp, og fortsett til du har nådd ønsket høyde.

Flytter

 1. 1
  Den nest mest grunnleggende trekk er den eneste fot tie-in. Det er lettere å praktisere dette på bakken. Pakk leggen rundt silke som om du skulle klatre. Trekk litt slakk ut av silke fra ca midten av leggen, og loop den under foten slik at det ser ut som du er iført en sko. Tærne og hælen tær> bør ikke være i silke.
 2. 2
  Nå som du har lært én fot tie-in og hvordan å klatre, kan du begynne å gjøre faktiske trekk. Den enkleste nybegynner trekk å lære kalles skipets Lady. Bind deg i, fra bakken eller fra en klatretur, og skille silke. Fordi silke henger ut fra midten, henger det ned med to separate stykker. Når du er bundet i, det ser ut som en. Så skille dem slik at du har to klart synlige biter. (Hvis du har problemer med dette, se til toppen.) Grip de separate silke slik at albuene er på nivå med toppen av hodet ditt. Len deg fremover gjennom silke, slik at kroppen er foran dem. Enten utvide gratis benet foran deg, eller bringe den opp til kneet i en jazz passe. Prøv å gjøre det ser så pen som mulig.
 3. 3
  En annen enkel nybegynner flytte kalles halvmåne. Igjen, må du skille silke. Slå sidelengs og sette fri fot rett foran deg så det presser mot en av silke. Lene seg mot den andre silke og grep den over hodet. Hvis du føler deg trygg nok, kan du la gå. En annen kul ting du kan gjøre med dette trekket er spredt ut silke du lener seg mot, som kalles Hammock.
 4. 4
  Neste trekk er farligere enn de andre fordi du går opp ned. Det kalles the Half-Buddha. Det er lettere å gjøre dette trekket fra en klatretur i stedet for fra på bakken. Separer silke, og svømme overkroppen gjennom slik at silke gjør en V nedover overkroppen din. Krangel ned slik at knærne peker utover. Len deg forover, og tyngdekraften vil trekke deg opp ned. Dette er en veldig avslappende trekk.
 5. 5
  Den siste trekk er den farligste fordi du går opp ned, men du holder deg fra å falle på hodet. Denne ene, kalt Back Walk-Over, er også lettere å gjøre fra en klatretur. Separer silke og sette fri beinet gjennom dem så det er foran deg. Skyv hendene til rundt hoftene. Len deg bakover og dele så mye du kan. Jo lavere du legger hendene, jo lenger opp ned du vil gå.

Tips

 • Det er utrolig viktig å ha enten en erfaren person eller en voksen med deg når du gjør silke. Det er mulig å bli viklet inn i et tie-in eller sette seg fast i et trekk, så du trenger noen å være der for å hjelpe deg å komme ut av det.
 • Strekke før du gjør silke. De viktigste stedene å strekke er dine armer, skuldre og håndledd.
 • For å komme ut av et trekk, spole tilbake - noe som betyr komme seg ut av et trekk motsatt av hvordan du kom inn i den. DETTE ER VIKTIG.
 • Har matter under deg når du gjør silke. Når du gjør halv Buddha eller tilbake walk-over, er det mulig å gå gjennom dem, noe som betyr at du gjør en komplett flip. Også, hvis du faller, vil mattene hjelpe.
 • Når du kommer ned, gå deg ned hånd over hånd, sakte. Hvis du skyver ned, vil du få andre grads forbrenning på toppen av føttene, noe som gjorde vondt. Også, ikke la gå helt til i det minste bare en fot av bakken.

Advarsler

 • Aerial silke er ekstremt farlig. Skade er vanlig for skuldre, armer, ankler og håndledd.