Wkeno

Hvordan håndtere bukk tenner

Er du en gutt som må håndtere bukk tenner? Er du lei av barna ydmykende deg for det? Ønsker du å slutte å la tennene komme i veien for deg å gjøre det du virkelig elsker å gjøre? Hvis du ønsker noen av disse tingene, husk at du ikke er alene. Les videre for å finne noen måter å stoppe tennene fra å ta kontroll over livet ditt.

Trinn

Hvordan håndtere bukk tenner. Prøv å få tennene fikset.
Hvordan håndtere bukk tenner. Prøv å få tennene fikset.
 1. 1
  Prøv å få tennene fikset. Hvis dette er umulig på grunn av eller andre grunner, les videre.
 2. 2
  Sørg for å holde tennene rene og hvite. Du kan gjøre dette ved børsting, og bruke munnvann minst to ganger om dagen, eller etter at du spiser. Hvis du vil prøve å få tennene whitened, enten profesjonelt eller med en hjemme whitening kit.
 3. 3
  Hvis du er en jente prøver å utheve en annen funksjon for å bringe oppmerksomheten bort fra tennene. Prøv mascara og / eller for å få frem dine nydelige øyne, eller rødme å spille opp dine fantastiske kinnben.
 4. 4
  Må ikke ha lyse rødt prøve å holde seg til lysere rosa.
 5. 5
  Prøv å med munnen lukket, eller bare smile som du normalt vil gjøre når du ler på en venns spøk. Alle har feil så hvorfor skulle du bry deg om tennene dine er litt messed up?
 6. 6
  Innser også at det er folk for alle, og, ja, selv de som tror bukk tenner er sexy, til hele; nettsiden for dette er http://groups.yahoo.com/group/buckteethlovers/. Som sådan, være stolt av hvem du er, er nyttig og en lykkelig, gunstig måte å leve livet ditt.

Tips

 • Fokusere på andre ting for å gjøre opp for deg ansikts ufullkommenhet. Liker, være en lojal venn. Ler mye! Det er ok! Hvis du latter og nok (bare være forsiktig så du ikke over-grunn det), vil folk faktisk venne seg til tennene og begynne å se på andre ting som stikker ut, som dine glitrende øyne når du ler! Etter en stund, vil folk venne seg til tennene og automatisk se forbi det når de ser deg.:) Vær glad! Ler mye! Vær en god venn! De fleste som har "feil" er veldig hyggelige mennesker! Prøv å være en av dem! (Folk sier jeg;)) =
 • Ha regelmessige tannlegetimer, minst to ganger i året.
 • Ikke la tennene komme i veien for ting du elsker.
 • Hvis folk ikke liker deg fordi tennene, er de ikke dine virkelige venner.
 • Hvis folk mobbe deg på grunn av tennene dine, prøv å overse dem, og det vil trolig gå bort. Hvis ikke stå opp til dem, de er mest sannsynlig bare en usikker person på innsiden, opptrer som en tøff fyr / jente på ut.
 • Når du ser i speilet, skille deg ut hver del av ansiktet, og trolig konsentrere seg og slite om de cons! Bare husk at hva andre mennesker ser er faktisk bare de grunnleggende tingene om ansiktet ditt. Så ikke fortvil!
 • Du er din verste kritiker. Du tror kanskje tennene ser virkelig ille, men i virkeligheten trolig de ikke!
 • Faktisk smile for bildene dine, du vil se mer naturlig da velger å dekke det opp.

Advarsler

 • Hvis du bestemmer deg for å bleke tennene hjemme vær forsiktig og følg instruksjonene nøyaktig. Hvis du er en gutt, må du få en tillatelse fra foreldrene, og det sannsynligvis ville være en god idé å ha tilsyn av voksne.
 • Igjen hvis du er en jente som planlegger å bruke sminke, og er unge spør en forelder om lov før du prøver det ut.