Wkeno

Hvordan hjelpe en syk familiemedlem

Når noen du elsker blir syk de kan miste all sin energi, faller byttedyr til smerte og bli ned / utslitt. Imidlertid kan dette ubehaget lettes ved kjærlig omsorg for et familiemedlem, du. Les følgende artikkel for å lære hvordan du skal ta vare på en syk familiemedlem, lette noen form for smerte de kan lide av og forhåpentligvis hjelpe dem på veien til utvinning.

Trinn

Hvordan hjelpe en syk familiemedlem. Finn ut hva slags sykdom de har, og gjør research.
Hvordan hjelpe en syk familiemedlem. Finn ut hva slags sykdom de har, og gjør research.
 1. 1
  Finn ut hva slags sykdom de har, og gjør research. Visse typer sykdommer kan bli hjulpet av visse hjem rettsmidler, medisiner, behandlinger, etc. Se disse opp så vil du være forberedt og kunnskapsrik hele slektninger sykdom. Hvis du er utdannet på vanlige symptomer, vil du vite hva stadier av sykdommen de går gjennom og om sykdom blir bedre eller verre.
 2. 2
  Hjelpe dem å bli komfortabel. Hvis de er seng ridd, bringe dem noen puter, eller en ekstra teppe eller to. Hold ting de trenger ved sin side, som for eksempel en drink, boks av vev eller ispose.
 3. 3
  Gi dem mye væske for å holde dem hydrert. Hold deg unna sukkerholdige drikker som cola. Vann vil være det beste valget. Andre valg ville være ingefærøl eller sitron-lime soda. Holde den relative godt hydrert betyr at deres kropp er bedre rustet til å kjempe sin sykdom.
 4. 4
  Gi dem medisiner som er laget for å hjelpe dem med at sykdom. Hvis de har fått foreskrevet en viss medisin, sørg for at de får det i tide. Hvis de har tatt smertestillende, sørg for at du spør dem regelmessig om de føler at de trenger en annen.
 5. 5
  Holde dem underholdt. Å være syk i sengen hele dagen kan være veldig kjedelig, så hjelpe dem med å finne ting å nyte. Les for dem, bosette dem nær TV eller snakke med dem for en stund (sørg for å ikke få dem for ivrige). Sjansen er, jo mindre lei de er, jo mindre ned i dumper de vil føle.
 6. 6
  Sørg for at de bare spise lett mat. Popsicles, yoghurt, suppe, etc. vil gjøre det bra fordi disse matvarene er lys på fordøyelsessystemet. Styre dem bort fra tunge måltider som de vil angre på senere.
 7. 7
  Bo i nærheten av dem og hjelpe ut så mye som mulig. Hvis den relative ofte kaster opp eller lidelse passer, må du holde deg i nærheten av dem til å være med dem. Hold dem fast og trøste dem, og hjelpe dem til å rydde opp, etc etterpå. Men vær klar over at den personen kanskje ikke ønsker selskap, så ikke fortrenge dem.

Tips

 • Hvis du vet hva symptomene er, kan du hjelpe behandle det bedre ved å forske på disse symptomene.
 • Ingefær kan hjelpe hvis personen er kvalm.
 • Ikke holde plaging dem. Bare fordi de er syke betyr ikke at de ikke vil ha plass. Hvis de trenger noe, fortelle dem til å spørre deg.

Advarsler

 • Hvis de har diaré eller oppkast kontakte lege.