Wkeno

Hvordan hypnotisere deg selv ved hjelp av den beste meg teknikken

"Best Me teknikk" er en form for hyperempiria, eller forslag forbedret opplevelse, som involverer hele personen i innholdet av en foreslått hendelse. Hver bokstav i "Best Me" tilsvarer med et element av forslaget. Disse elementene kan anvendes på en rekke måter, deriblant visualiseringsøvelser og andre former for og. I stedet for bare å framstille noe i sitt indre øye, høye respondere til forslaget er i stand til å bruke den beste Me teknikk for å overskride begrensningene i "virtual reality" ved å utnytte alle byggesteinene erfaring!

Trinn

Hvordan hypnotisere deg selv ved hjelp av den beste meg teknikken. Finn en stille tid og sted for å praktisere den beste meg teknikken.
Hvordan hypnotisere deg selv ved hjelp av den beste meg teknikken. Finn en stille tid og sted for å praktisere den beste meg teknikken.

Ting å huske på

 1. 1
  Finn en stille tid og sted for å praktisere den beste meg teknikken. En induksjon prosedyre er som temaet musikk til en film eller et TV-drama. Det tillater oss å flytte vår tenkning fra en strengt logisk tenkemåte til en mer fleksibel, mer fantasifull måte å se verden på. Også kan vi alle gjøre det!
  • Med mindre du faktisk har tenkt å gjøre det, velge et tidspunkt når du ikke er for trøtt eller sliten, slik at du ikke er sannsynlig å døse av.
  • Slå av mobiltelefon eller personsøker, hvis du har en, og ta telefonen av kroken eller sette den på svaret modus med ringelyden er slått av.
  • Sitte ned eller ligge i en posisjon som gjør at du kan slappe dypt. Skulle du finne deg selv å bli ubehagelig under økten, bør det ikke forstyrre deg til å forsiktig justere posisjonen for å holde deg så komfortabel som mulig.
 2. 2
  Veilede deg gjennom elementene i den beste meg teknikken bruker uansett ord føler seg mest naturlig for deg. Det følgende eksempel er bare for illustra-sjonsformål. I faktisk bruk, kan Best meg forslag bli presentert i valgfri rekkefølge og variert så ofte som nødvendig, mye som du kanskje variere vers og refreng av en sang. (Du kan forsikre deg om at du er inkludert alle trinnene på Best Me Teknikk stille telle dem på fingrene etterhvert.)
  • Trossystemer. Forestill deg selv i et lykkelig sted, enten ekte eller innbilt, hvor du kan drive ut i en rolig og fredelig lur. For eksemplets skyld vil vi bruke eksempelet av å ligge på et teppe i midten av en vakker eng, sent på en varm vårdag.
  • Følelser. La hele tilværelsen absorbere freden som er rundt deg.
  • Opplevelser og fysiske oppfatninger. Føl den kjølige brisen på huden din, og nyt friskheten av den rene luft på landet. Lytt til twitter av fugler i det fjerne, og lyden av vannet stille sprut mot steinene i bekken, som du forsiktig slappe av inn i teppe og den varme, gylne gløden av sollyset slapper du helt fra topp til tå.
  • Tanker og bilder. Sinking ned og stenge ned, og synker ned og nedleggelse. Synker ned og nedleggelse. Slå helt av.
  • Motiver. Det er så rolig, og så fredelig at alt du ønsker å gjøre er å holde drivende, og drømmer, og flyter på, og videre, og videre, inn i ditt eget personlige paradis.
  • Forventninger. Og jo dypere du går, jo dypere du er i stand til å gå, og jo dypere du går, jo dypere du ønsker å gå, og jo morsommere opplevelsen blir. "
  • Som du går gjennom hvert trinn, tror det vil skje, forventer tror> at det skal skje, og føler at det skjer. Det nøyaktige antall repetisjoner er ikke så viktig som i hvilken grad du er i stand til å tro dine forslag, samt bare å tro dem.
 3. 3
  Hvis du er tilbøyelig til å tvile på om du har oppnådd selvhypnose etter noen minutter, har du sannsynligvis. For mange mennesker, det er ikke noe slikt som en "hypnotisert" følelse.
  • En privat paradis er som et privat rom. Når du angir en privat plass, er det ikke uvanlig å lukke døren for å la alle bekymringer og bryr seg utenfor. Du har allerede gjort dette ved å lukke øyelokkene.
  • Selvfølgelig kan du låse døren slik at du kan være trygg og sikker når du vil. Nå, etter å ha låst en dør, er det naturlig å sjekke det ved å rykke forgjeves på dørhåndtak og finne den låst fast. Så, når du er sikker på at du har låst øyelokkene stengt, sørg ved å rykke forgjeves på dørhåndtak og finne du har låst dem øyelokkene stengt, til du er klar til å konkludere med selvhypnose sesjon.
  • Så snart du er sikker, kan du slutte å prøve, slappe av øyelokkene, og tillate at avslapning å strømme gjennom kroppen din som du føler en følelse av stolthet som du nettopp har hypnotisert deg selv. Du har gitt kroppen din et forslag, og kroppen din har båret den ut.
 4. 4
  Trene regelmessig. Akkurat som mennesker som praktiserer meditasjon må innlemme det i sin livsstil for å kunne dra nytte av det, og akkurat som en driver ikke slår av tenningen før målet er nådd, må du også fortsette å bruke den beste Me Technique så ofte som nødvendig for å opprettholde ønsket nivå av ytelse. Men når du har blitt godt nok kjent med elementer av Best Me Technique, vil du kunne bruke dem automatisk og sømløst for å gi deg selv med en selvhypnose opplevelse som er både hyggelig og effektiv.

Pre-opplever gevinsten av et fremtidig mål

 1. 1
  Velg målet. Dette eksemplet illustrerer gjennomføring av et bestemt mål: ". viljestyrke" konfirmasjonen, for å gi insentiv til å komme dit, redusere eller eliminere behovet for
  • Du kan øke insentiv verdien av Best Me teknikken ytterligere ved pre-oppleve andre givende aspektene ved målet ditt, for eksempel feire på en oppgradering fest med venner og familie, eller slapper av på dekket av et cruiseskip som du unne deg en mye velfortjent ferie etter målet er nådd.
  • Du kan også være lurt å pre-oppleve gevinsten av delmål underveis, slik som å fullføre en enhet, presentere et papir, eller passerer en stor undersøkelse mens overvinne som går med det, trygg i vissheten om at du er på veien til en forhåndsbestemt og uunngåelig suksess.
  • The Best Me Technique kan også brukes til å forbedre ytelsen på mange andre områder, for eksempel, dans, friidrett, kreativ skriving, motivere deg selv til å trene, eller starte din egen virksomhet. Det kan også være en nyttig del av et program for å, eller å kvitte deg med andre former for avhengighet.
 2. 2
  Ta den tiden du trenger for å grundig pre-oppleve oppnåelse av målet ditt. Bruk hvilken rekkefølge og ordlyd du foretrekker, så lenge du inkluderer alle de "beste Me" trinn. Tillat deg selv å oppleve hvert trinn så sterkt som mulig, men ikke bare dagdrømme. Hyperempiria er som å sykle. Det tar en stund å få taket på det, men etter litt trening føles det veldig naturlig. Du kan vanligvis fortelle hvor godt du gjør i din BMT opplevelse av hvor godt det gjør du føler.
  • (B) Bilde deg selv i fremtiden, i det øyeblikket du mottar diplom. Gjør det så ekte som du kan, slik at det føles som om du virkelig var der.
  • (E) Føl beundrende ser av dine venner og familie over deg, og nyte til fulle din følelse av stolthet og gjennomføring som du bor på gløden av din suksess.
  • (S) Se det skje, hører det skje, og føler det som skjer, som du tillater deg selv å oppleve denne spenningen prestasjon gjennom hver del av kroppen din, fra topp til tå.
  • (T) Visualiser dette målet så klart at det føles som om du faktisk var villig det inn i eksistens.
  • (M) La deg tro at du er på vei mot en bestemt og uunngåelig suksess.
  • (E) Og som et resultat, tillater deg å handle, tenke og føle som om det var umulig å mislykkes.

Tilbake til en tidligere stemning

 1. 1
  Du kan også tenke på en gang i fortiden når din selvtillit og motivasjon var på et nivå der du vil de skal være akkurat nå.
 2. 2
  Gå gjennom trinnene i den beste meg teknikk for å tillate deg selv å oppleve denne stemningen igjen. Som før, kan du vanligvis fortelle hvor godt du gjør i din BMT opplevelse av hvor godt det gjør du føler.
  • (B) Bilde deg selv i det siste, hvor du har følt stemningen du vil føle nå, i nåtiden.
  • (E) La deg selv føle følelser du opplever så sterkt som du kan, så du gjenoppleve disse øyeblikkene i tankene dine.
  • (S) Se det skje, hører det skje, og føler det som skjer, som du tillater deg selv å oppleve denne følelsen state gang gjennom hver del av kroppen din, fra topp til tå.
  • (T) Visualiser denne stemningen, og hendelsene som produserte den, så klart at det føles som om du faktisk var villig dem tilbake inn i eksistens.
  • (M) La deg tro at du er på vei mot en bestemt og uunngåelig suksess igjen.
  • (E) Og som et resultat, tillater deg å handle, tenke og føle som om det var umulig å mislykkes.

Slå det opp enda høyere

 1. 1
  Når du har opprettet den stemningen du ønsker, kan du skru opp intensiteten ved å framstille en dial, og sakte beveger indikatoren opp når du lar din selvtillit og motivasjon til å øke med det. Mens du lar deg selv en rimelig tid til pauser, hvis du skal føle din motivasjon slipping kan du alltids ta en liten pause for å re-justere kontrollene.
 2. 2
  Du kan også bruke et bilde som dette for å bremse ned din følelse av hvor fort tiden går når du har en pause fra dine plikter, og for å fremskynde den opp når du har arbeid å gjøre, slik at det føles som dine oppgaver vil være over raskt.

Forbereder seg på å avslutte hyperempiric sesjon

 1. 1
  Når du er klar, kan du tenke deg selv at du vil gradvis komme ut hyperempiria som du stille telle fra en til fem, å fortelle deg selv at når du kommer til fem, skal du være tilbake i vanlig hverdagslig ramme tankene der vi tilbringer mesteparten av våre våkne liv.
 2. 2
  Du kan også gi deg selv et forslag om at hver gang du går inn hyperempiria, vil du være i stand til å gå i dypere og raskere, og utlede enda flere fordeler, fra erfaring, noen som du kanskje allerede vet, og noen som du kanskje ikke ennå realisere. (Dette gjør at ubevisste for å gi deg ekstra fordeler som du muligens ikke er klar over.)
 3. 3
  Konkludere hyperempiric økten. Stille telle fra en til fem, å fortelle deg selv at ved telling av fem vil du være tilbake våken og føler fantastisk, bruker ord som dette:
  • One. Begynner å komme tilbake nå, som hjernen din begynner å vende tilbake til sitt normale funksjonsnivå.
  • To. Du vil være smilende, glad og trygg som du forbereder å gjenoppta livet ditt eventyr.
  • Tre. Kommer tilbake mer og mer nå.
  • Four. Nesten tilbake.
  • Fem. Du kan åpne øynene nå, føler fantastisk. Du kan åpne øynene nå, føler fantastisk.

Tips

 • Hvis du skulle oppdage at du trenger å bygge selvtillit for å forfølge en mye ønsket mål, og hvis self-help bøker og artikler er ikke nyttig nok, må du kanskje søke tjenester av en psykolog, rådgiver, klinisk sosiale arbeidstaker, eller life coach for å gi nødvendig støtte og oppmuntring, og for å hjelpe deg å sortere ut dine mål mer tydelig.
 • Du kan også bruke den beste Me teknikk for å re-oppleve en gang i fortiden når din motivasjon og selvtillit var på svært høye nivåer. Når du har fanget den stemningen, holder det for et øyeblikk, og bringe det inn i stede for å drive din nåværende oppgaver.
 • Hvis du er tilbøyelig til å tvile på om du har oppnådd selvhypnose etter noen minutter, har du sannsynligvis.
  • For mange mennesker, det er ikke noe slikt som en "hypnotisert" følelse.
  • En induksjon prosedyre er som temaet musikk til en film eller et TV-drama. Det tillater oss å flytte vår tenkning fra en strengt logisk tenkemåte til en mer fleksibel, mer fantasifull måte å se verden på. Og vi kan alle gjøre det!
 • Hvis andre tanker bør begynne å distrahere deg under ditt BMT økten, bare passivt observere dem og la dem gå, som man kunne gjøre mens praktisere meditasjon. * Opptak brukes også til å forlenge effekten av hypnotiske forslag som tilbys av noen andre (eller du kan lage din egen ). Du må kanskje eksperimentere litt for å finne hvilken metode eller kombinasjon som fungerer best for deg.
 • En god metode er å først slappe av i kropp og føle musklene smelte fra ansiktet til tærne!
 • Du bør fokusere på bare ett mål per økt, snarere enn å gjøre opp en "klesvask liste" over ting å forfølge. Å ha for mange mål på en gang kanskje har en tendens til å påvirke din evne til å klart fokusere fantasien på gevinsten av måloppnåelse.
 • Byggesteinene i en Best Me erfaring trenger ikke være konseptuelt "ren". Formålet med den beste Me teknikk er helhet, og hver del av en Best Me erfaring kan inneholde elementer av de andre.
 • Hvis du allerede vet hvordan, kan du foretrekker å bruke din egen induksjon i begynnelsen, og deretter bruke den beste Me Teknikk for måloppnåelse.
 • Når du ønsker å heve ditt nivå av motivasjon enda høyere, her er en ryddig forslag som du kan gi til deg selv når som helst. Bare bilde en oppringt i tankene dine (en klokke med bare en time hånd, eller f.eks med timeviseren satt til én), og snu dette dial opp til et enda høyere nivå som du øker din motivasjon sammen med det. Med litt øvelse og nøye timing, kan dette fort bli en hendig liten måte å gi din motivasjon en ekstra push når du trenger det mest.
 • Vanlig praksis å bruke den beste meg teknikken er avgjørende inntil langsiktige målet er nådd.
  • Folk som ønsker å realisere fordelene ved meditasjon gjøre det en vanlig del av livet deres, og det samme er tilfelle med hyperempiria.
  • Når du kjører en bil, trenger du ikke ønsker å slå av tenningen før du har nådd bestemmelsesstedet!.
 • Ikke glem viktigheten av "miljøteknikk." I tillegg til å bruke selvhypnose, må du gjøre eventuelle endringer du har til deg selv og i ditt daglige liv for å ta mål til ferdigstillelse, som for eksempel å lære å, eller å håndtere umulige folk du kan møte underveis.
 • Hvis du synes det er vanskelig å sette den nødvendige grad av overbevisning inn dine forslag til oppnå et mål, må du kanskje gå tilbake og analysere målet ditt for å se om det er noen skjulte konflikter som kan hindre deg fra å fokusere helt på sin prestasjon.
 • Som en generell regel, er det bedre å bruke så få ord som mulig med dine beste meg forslag. Bildene og opplevelser du støter på hvert trinn, og den overbevisning som du holder dem, er mye mer viktig for å bestemme det endelige utfallet.
 • Den potensielle anvendelser av de beste Me Technique er ganske stor. Når det brukes riktig, kan forslaget anses som et kunstnerisk medium som gjør oss i stand til å arbeide direkte med den ultimate kunstform: menneskelig opplevelse selv.
 • Du kan hypnotisere deg selv som et verktøy for å dra deg selv, ikke den andre veien rundt.

Advarsler

 • Ikke prøv å bruke den beste meg teknikk for å "skremme deg" til å oppnå målet ditt, og inkluderer ikke eventuelle shoulds, oughts eller selvskrevne i dine forslag. Psykologisk forskning har entydig vist at mennesket er hovedsakelig motivert av belønning i stedet enn av trusselen om straff. Hold det positive!
 • Ikke tillat deg selv å bli villedet av den overdrevne påstander om annonsørene, eller ved eller falske eller uregulert grader, akkrediteringer, og "styret sertifiseringer."
  • Selvhypnose er ikke vanskelig å lære. Folk kan ende opp med å betale tusenvis av dollar for å tilegne seg disse ferdighetene, men de kan like lære mestre dem gratis hvis de er villige til å sette frem den nødvendige tid og innsats for å gjøre det.
 • Ikke prøv å bruke positive forslag om å opprettholde en sviktende forhold, eller å redde et forhold som er i trøbbel. Dette er mest sannsynlig å være en form for fornektelse. Se en terapeut eller rådgiver.
 • Hypnose og hyperempiria vil ikke svekke din vilje, forlater du utsatt for demoniske eller okkulte innflytelse, eller slå deg inn i andres villig tjener.
 • Mange self-forbedring prosjekter kan kreve ekstra profesjonell hjelp av en lisensiert psykolog, rådgiver, eller sosionom for sin vellykket gjennomføring.
  • Psykiatere kan utføre disse tjenestene også, selvfølgelig. Men, med noen få heldige unntak, har kravene fra dagens marked ført mange psykiatere å konsentrere seg primært om å diagnostisere psykiske lidelser og forskrivning psykotrope medikamenter.
  • Mange forsikringsselskaper ikke betaler for å konsultere en hypnotisør eller hypnoterapeut hvis dette er deres eneste faglig kvalifikasjon. Hvis du har forsikring som dekker mental helse, kan du ringe State psykologiske, rådgivning, eller sosialt arbeid foreningen og be om navnene på medlemmene i nærheten dere som inkluderer hypnose som en av sine spesialiteter, eller du kan sjekke din telefonlister i henhold til disse overskrifter.
  • Det kan være lurt å sjekke på forhånd for å se om ditt behov er dekket, og i så fall hvilke typer psykiske helse tilbydere din forsikring carrier er villig til å erkjenne. Du må også avgjøre hvorvidt den aktuelle leverandøren du har valgt er i din forsikring carrier nettverk eller er i stand til å akseptere out-of-network refusjon fra den aktuelle leverandøren. Din forsikring transportør eller din mentale helse tjenesteleverandør må informere deg om forhåndsgodkjenning er nødvendig, hvis det er en egenandel som må oppfylles først, hvor mange besøk de er villige til å godkjenne, og hvor mye co-pay, om noen, er tenkt å være.
 • Vi må alltid beholde evnen til å gjenkjenne når et mål er virkelig ikke verdt å forfølge, for å holde fra å kaste bort livene våre i fåfengt forsøk.
  • Hvis vi kan lære å overvinne motløshet som har beskyttet oss i fra våre egne feil i mål utvalget, har vi en ekstra ansvar for å sikre at målene som vi har valgt virkelig er verdt å gå etter, og at de ligger innenfor rammen av vår evne til å nå dem.
  • Verden er full av folk som "umulige drømmer" vil alltid være umulig. Men det er mange andre for hvem en jernvilje kan gjøre hele forskjellen, uansett hva oddsen mot dem. Når vi setter denne kraftige nye teknologien i bruk, er det opp til hver enkelt av oss å bestemme akkurat hvor idealistisk eller hvor praktisk vi velger å være.
 • Det er et gammelt ordtak som går ", vær forsiktig med hva du ønsker deg, kan du få det." Things nesten aldri slå ut akkurat slik vi forventer at de skal. Men vår vilje til å ta kalkulert risiko, for å "drømme det umulige drømmen", og, om nødvendig, for å gjøre vår egen lykke - er en del av det som gjør oss menneskelige - og det er det å ha fri vilje handler om!
  • Forslag bør ikke brukes til å behandle alle typer mentale tilstand, eller å gjenopprette gamle minner, unntatt under veiledning og oppsyn av en kvalifisert og lisensiert mental helse profesjonell.
  • Ikke bruk kraften i forslaget for å eliminere smerter eller andre fysiske symptomer, bortsett fra under egnet medisinsk tilsyn. Slike symptomer er ofte en naturlig varselsignal fra kroppen om at noe er galt (eller at noe kan gå galt). Likeledes bør du ikke forsøke å bruke kraften til forslag om å overvinne depresjon, humørsvingninger, høre stemmer eller se ting som ikke eksisterer. Og med mindre du er en lege eller en lisensiert mental helse profesjonell selv, er det trolig et stort antall potensielt alvorlige forhold som du aldri har hørt om!
  • Du bør ikke slutte å ta noen form for reseptbelagte medisiner mens du bruker self-forslag uten å snakke med legen din.
 • Til slutt, akkurat som det er noen mennesker som er fargeblinde kan ikke forstå opplevelsen av farge, noen mennesker er hypnose blind og kan ikke forstå opplevelsen av hypnose.
  • Evnen til å svare på forslag er fordelt i befolkningen på samme måte som høyde, vekt, og intelligens er. Noen av oss har en liten, og noen av oss har mye, men de fleste av oss har nok til å klare seg.
  • Men for alle som har evne til å svare på forslag er ekstremt lav eller nærmest ikke-eksisterende, er det noen andre som kan dra nytte av forslaget i mange områder av personlig vekst og selvutvikling. Slik er potensialet og løftet om hyperempiria for dem som er i stand til og villig til å gjøre bruk av den.