Wkeno

Hvordan hypnotisere noen

Det er veldig lett å hypnotisere en person som ønsker å bli hypnotisert, og er i stand til å gjøre det, fordi all hypnose er. Hypnotisør fungerer kun som en guide eller en personlig trener som hjelper deg å fokusere kraften i din fantasi mer effektivt. Den progressiv avslapning metode som presenteres her er en av de enkleste å lære og å bruke.

Trinn

Hvordan hypnotisere noen. Før du begynner, sørg for at din partner klart forstår hva du skal gjøre og hva han eller hun kommer til å komme ut av det.
Hvordan hypnotisere noen. Før du begynner, sørg for at din partner klart forstår hva du skal gjøre og hva han eller hun kommer til å komme ut av det.
 1. 1
  Før du begynner, sørg for at din partner klart forstår hva du skal gjøre og hva han eller hun kommer til å komme ut av det.
 2. 2
  Husk hva du sier til partneren før. Innføringen er like viktig, og kanskje enda viktigere, enn hva du sier under hypnose selv. Hvor godt folk reagerer på hypnose avhenger ikke bare av deres evne til å svare på forslaget, men også på deres tro og forventninger om hypnose og deres og tillit til den som yter forslagene.
 3. 3
  hvis de har, spør dem hva de hadde fått beskjed om å gjøre og hvordan de reagerte hvis> Dette vil gi deg en idé om hvordan responsive partner er sannsynlig å være på dine egne forslag, og kanskje hva ting i prosedyren som du bør unngå.
 4. 4
  Fortell partneren på forhånd at han eller hun vil helt klart huske alt som skjer. Dette fungerer som en "våken forslag" som definerer den erfaring på en slik måte at den partner er sannsynlig å huske alt, selv om de ellers kanskje ikke. Det er veldig nyttig i å bygge tillit, og i å få tilbakemeldinger når økten er over.
 5. 5
  Berolige partner at de ikke kan bli gjort for å gjøre noe under hypnose at de ikke ønsker å gjøre.
 6. 6
  Be partneren din om å sitte eller ligge i en komfortabel posisjon i en nedtonet rom hvor du ikke er sannsynlig å bli forstyrret for en stund. Slå av mobiltelefoner og personsøkere. Sørg for at partneren din ikke er så trøtt at han eller hun vil være tilbøyelig til å sovne.
 7. 7
  Be partneren din om å lukke hans eller hennes øyne, og forestille å være i en "happy place" hvor man kan føle seg trygge, slik som slapper av i en eng ved siden av en forsiktig rennende bekk. Utdype beroligende detaljer om sted og sørg for å merke hvor rolig og behagelig de føler i deres sted.
 8. 8
  Snakk langsomt, i en lav, beroligende, "hypnotisk" stemme tidsbestemt til partneren din pust, med betydelig utdypning og repetisjon langt utover det punktet av kjedsomhet i en vanlig samtale.
 9. 9
  Be partneren din om å slappe av over alt, bruker ord som disse:... "Bare la føttene slappe av, og bena slappe Feel hoftene slapper av, og midjen avslappende følelse brystet avslappende, og armene avslappende Skuldrene slapper av, og nakken og hodet slapper av. Føl hele kroppen slapper av, over alt. "
 10. 10
  Gradvis endre dine instruksjoner til forslag som øker styrken på følelsen av velvære. "Du kan føle deg selv slapper nå. Du kan føle en tung, avslappet følelse kommer over deg. Og som jeg fortsetter å snakke, vil den tunge avslappet følelse bli sterkere og sterkere, før det bærer deg inn i en dyp, rolig tilstand av hypnose. "
 11. 11
  Ved hjelp av partneren din pust og kroppsspråk som en guide, gradvis gjøre dine forslag mer direktiv, ved hjelp av forslag som ligner på følgende. Gjenta forslagene et par ganger, mye som du kanskje gjenta vers og refreng av en sang, før partneren din synes å være helt avslappet.
  • "Hvert ord som jeg absolutt er å sette deg raskere og dypere og raskere og dypere, inn i en dyp, rolig tilstand av hypnose."
  • "Sinking ned, og nedleggelse. Sinking ned, og nedleggelse. Sinking ned, og nedleggelse, nedleggelse helt."
  • "Og jo dypere du går, jo dypere du er i stand til å gå. Og jo dypere du går, jo dypere du ønsker å gå, og jo morsommere opplevelsen blir."
 12. 12
  Du kan konkludere med induksjon med ord som:. "Nå du hviler komfortabelt i en dyp, rolig tilstand av søvn, går dypere og raskere og dypere og raskere hele tiden, helt til jeg bringe deg tilbake Du vil bare akseptere de forslag som er til nytte for deg, og at du er villig til å akseptere. "
 13. 13
  Gi positive forslag som er spesielt rettet til å nå målet. Dette vil gi partneren til å prøve ut nye holdninger, følelser og atferd som ofte ikke er frivillig oppnåelige. Dersom de foreslåtte endringene er mer tilpasningsdyktige enn de gamle mønstrene etter alt er tatt i betraktning, vil de bli beholdt. Mer enn en hypnose session kan være nødvendig inntil de foreslåtte endringene er godt forankret i partnerens liv. Ikke prøv å "skremme" noen til å oppnå sine mål ved å dvele ved konsekvensene av svikt, eller ved å bruke "shoulds", "oughts" eller "must" i dine forslag. Forskning har entydig vist at frykt er en dårlig måte å motivere folk, og bivirkningene vanligvis oppveier eventuelle fordeler. Her er noen eksempler på enkle positive forslag som du kan utdype:
  • "Du vil se tilbake på denne opplevelsen som en spill-veksler i livet ditt som vil snu hver dag til en ting av vidunderlig skjønnhet."
  • "Som et resultat av disse forslagene, vil du føle deg som om du er på vei for en viss og forhåndsbestemt suksess.."
  • "Du vil være i stand til å handle, tenke og føle som om det var umulig å mislykkes."
 14. 14
  Konkludere med hypnotiske økt. Dette er enklere enn å fremkalle det, fordi alt du trenger å gjøre er å spørre hovedsak partneren din til å slutte å tenke. Du kan begynne med å si, "Jeg kommer til å telle fra en til fem, og ved telling av fem vil du føle lys våken, fullt varsle, og helt uthvilt."
  • Det er også nyttig å foreslå: "Og som et resultat av dette hypnotisk opplevelse, vil du finne mange spennende endringer som skjer i livet ditt, noen som du kanskje allerede være klar over og noen som du kanskje ikke ennå er klar over." Dette gir partner med en ekstra grad av oppmuntring til å behandle og fullføre noen konstruktive endringer de allerede jobber med.
  • Deretter gjenta for vekt ", og som du fortsetter å utforske disse dypere dimensjoner av erfaring, vil du oppdage enda flere spennende endringer som skjer i livet ditt, noen som du kan være klar over og noen som du kanskje ikke ennå er klar over."
  • Forslag av denne typen har en tendens til å tjene som selvoppfyllende profetier, fordi tankene virker på dem på en slik måte som for å oppnå de resultater som er blitt foreslått.
  • Begynne å telle, ispedd forslag om at partneren er å våkne opp mer og mer, "og etter den tid jeg får til greven av fem, vil du være helt våken og føler seg fantastisk!"
 15. 15
  Diskuter høydepunktene i økten med partneren, og spør om det er noen spørsmål eller hvis det er noe de ønsker å endre.
 16. 16
  Nå bør du være i stand til å re-indusere hypnose lettere. Hvis partneren din har reagert godt, gjentar økten med en kortere induksjon og gå over de positive forslag du ga tidligere.
  • En serie på to eller tre korte induksjoner er vanligvis mer effektive enn en enkelt lengre. Dette gir også flere muligheter for partneren å gi tilbakemelding.
  • Ved avslutningen av hver økt, tyder på at når partneren din er villig til å bli hypnotisert av deg i fremtiden, vil de være i stand til å gå inn hypnose raskere og gå dypere hver gang på grunn av den praksisen de har hatt.
  • Pass alltid på å understreke hvor god partner kommer til å føle når økten er over, for å sikre at opplevelsen er en fornøyelig.

Ofte stilte spørsmål

 1. 1
  Forbered deg ved å gjøre deg kjent med spørsmål som ofte spurt av folk som er i ferd med å oppleve hypnose for første gang, og svarene på dem. Det er godt å ha en generell idé om hvordan å svare på spørsmål som dette på forhånd, fordi tillit og tillit er så viktig å bestemme hvor en person kommer til å svare på induksjon din.
  • Hva skal du gjøre? Jeg vil be deg om å visualisere noen hyggelige scener, mens jeg snakker om hvordan du bruker dine egne mentale evner mer effektivt. Du kan alltid nekte å gjøre noe som du ikke ønsker å gjøre, og du kan alltid komme ut av opplevelsen selv hvis en nødsituasjon skulle komme opp.
  • Hva føles det som å være i hypnose? De fleste av oss opplever endringer i vår bevisste oppmerksomhet flere ganger om dagen uten å vite det. Hver gang du la fantasien gå og bare flyte sammen med et musikkstykke eller et vers poesi, eller blir så involvert i å se en film eller et TV-drama som du føler at du en del av handlingen i stedet for en del av publikum, er du opplever en form for transe. Hypnose er bare en måte å hjelpe deg å fokusere og definere disse endringene i bevisstheten, for å bruke dine mentale evner mer effektivt.
  • Er det trygt? Hypnose er ikke en endret bevissthetstilstand (som søvn er, for eksempel), men en endret opplevelse av bevissthet, som er forårsaket av bruk forslag om å re-konfigurere egenskapene for fantasien. Og alt som kan tenkes kan være un-forestilt like lett.
  • Hvis det er alt bare din fantasi, da, hva er vitsen med det Ikke bli forvirret av tendensen i engelsk og mange andre språk å bruke ordet "usynlige" som motsatt i mening til ordet "ekte" - og det bør heller ikke det forveksles med begrepet "image". Fantasien er en svært reell gruppe av mentale evner, som har potensialet vi er akkurat nå begynner å utforske, og som strekker seg langt utover vår evne til å danne mentale bilder!
  • Kan du gjøre meg til å gjøre noe jeg ikke ønsker å gjøre når du bruker hypnose, du har fortsatt din egen personlighet, og du er fortsatt deg - så du vil ikke si eller gjøre noe som du ikke ville gjør i samme situasjon uten hypnose, og du kan enkelt nekte enhver antydning om at du ikke ønsker å akseptere. (Det er derfor vi kaller dem "forslag".)
  • Hva kan jeg gjøre for å svare bedre? Hypnose er svært lik la deg selv bli absorbert i å se en solnedgang eller glørne av et bål, la deg flyte med et stykke musikk eller poesi, eller følelsen som du er en del av handlingen i stedet for en del av publikum når du ser en film. Folk som ikke føler at de har vært i stand til å svare veldig godt, på den annen side, noen ganger synes det er vanskelig å slappe av i nye situasjoner. Det hele avhenger av din evne og vilje til å gå sammen med instruksjoner og forslag som er gitt.
  • Hva om jeg liker det så mye at jeg ikke ønsker å komme tilbake Noen ganger vil du kanskje ikke ønsker en film til slutt, fordi filmen er så hyggelig - men du fortsatt komme tilbake til den virkelige verden, fordi du vet at det er bare en film. Hypnotiske forslag er i utgangspunktet en øvelse for sinnet og fantasi, akkurat som en film skriptet er. Men du fortsatt komme tilbake til hverdagen når økten er over, akkurat som du kommer tilbake på slutten av en film. Men hypnotisør må kanskje prøve et par ganger for å trekke deg ut. Det er hyggelig å være helt avslappet, men du kan ikke gjøre mye når hypnotisert.
  • Hva hvis det ikke fungerer? Har du noen gang blitt så oppslukt av spillet ditt som et barn som du ikke høre din mors stemme ringer deg inn til middag? Eller er du en av de mange som er i stand til å våkne opp til en bestemt tid hver morgen, bare ved å bestemme seg kvelden før at du kommer til å gjøre det? Vi har alle muligheten til å bruke våre sinn på måter vi vanligvis ikke klar over, og noen av oss har utviklet disse evnene mer enn andre. Hvis du bare lar tankene dine til å svare fritt og naturlig til ordene og bildene som din guide, vil du være i stand til å gå hvor tankene dine kan ta deg

Advarsler

 • Ikke si noe suicidal eller farlig å skade personen.
 • Be partneren din om han eller hun har spørsmål om hva som har skjedd, og være forberedt på å svare på dem!
 • Ikke prøv regressing folk til når de var unge. Hvis du vil, fortell dem om å "handle som om de var ti. ' Noen mennesker har fortrengte minner som du egentlig ikke ønsker å ta opp (overgrep, mobbing etc.). De stenge ut disse minnene som et naturlig forsvar. Merkelig, disse menneskene er ofte flinke til å bli hypnotisert.
 • Ikke prøv å bruke hypnose for å behandle enhver fysisk eller mental tilstand (inkludert smerte) med mindre du er en lisensiert profesjonell som er riktig kvalifisert til å behandle disse problemene. Hypnose bør aldri brukes alene som en erstatning for rådgivning eller psykoterapi, eller å redde et forhold som er i trøbbel.
 • Selv om mange har prøvd, er post-hypnotiske hukommelsestap notorisk upålitelig som et middel for å beskytte hypnotisører fra konsekvensene av sin egen uredelighet. Hvis du prøver å bruke hypnose for å få folk til å gjøre ting de normalt ikke ville være villig til å gjøre, vil de vanligvis bare kommer ut av hypnose. Hvis du kommer til å dykke ned denne veien, få dem til å godta hva du skal gjøre før induksjon. Ellers kan de aldri stole på deg igjen, fortelle alle hva du gjorde, ta deg til retten, eller verre.
 • Ikke foreslå noe som er mot en persons moral eller verdisystemer, eller som kan være pinlig til partneren, eller noe som du ikke ønsker at noen skal foreslå for deg.
 • Ikke slutt å ta noen form for reseptbelagte medisiner mens du bruker hypnose uten å snakke med legen din.
 • Ikke bare sidle opp til noen på kjøpesenteret, eller noen som sover, og prøver å hypnotisere dem på lur. Selv om ikke umulig, er det ekstremt vanskelig å hypnotisere noen skjult eller mot sin vilje. Selv om hemmelige tilnærminger kan arbeide tidvis med en intetanende person som er fanget opp av overraskelse, mye oftere enn ikke, vil folk ta på hva du prøver å gjøre. De vil enten le av deg, eller bli sint for å ha fornærmet deres intelligens, og / eller mistenker at du har en baktanke og rapportere deg som en mistenkelig person.
 • Ikke la deg lure av sensationalism og kommersielle forvrengning av annonsører, eller av falske og villedende skildringer av hypnose i massemedia, som ofte fører folk til å tro at hypnose kan hvem som helst å gjøre andre mennesker oppfører seg som idioter med et klikk av fingrene.
 • Ikke bli hengt opp på teknikk. Når noe virker dramatisk med noen folk, og ikke så godt som du vil den skal med andre, skaper dette en "delvis forsterkning" effekt som kan føre folk til å gå fra en bok til en annen, eller ett treningsprogram eller konferanse til en annen, i søke om en "magic bullet" som kommer til å arbeide med alle. Men til tross for påstander om det motsatte, de fleste induksjon prosedyrer fungerer omtrent like godt, og forskjellene i respons skyldes andre faktorer. Tiår med laboratoriet forskning som involverer hundrevis av etterforskere har entydig vist at for alle som svarer dårlig, du er statistisk sikker på å finne noen som svarer så godt at din utholdenhet i bruk av hypnose vil bli rikelig belønnet over tid.