Wkeno

Hvordan hypnotisere noen til å gjøre morsomme ting med dem

Har du noen gang lurt på hvordan å hypnotisere noen? Vennene dine, familie eller randoms. Å gjøre noen gjøre noen morsomme ting med hypnose? Vel nå kan du!

Trinn

Hvordan hypnotisere noen til å gjøre morsomme ting med dem. Finn en behagelig stilling at du kan sitte i en stund.
Hvordan hypnotisere noen til å gjøre morsomme ting med dem. Finn en behagelig stilling at du kan sitte i en stund.
 1. 1
  Finn en behagelig stilling at du kan sitte i en stund. Det er bedre at du sitter, fordi hvis du legger deg vil du mest sannsynlig sovne. Vær sikker på at du er villig til å bli hypnotisert. Forstår du reglene for hypnose og hva det er? Hvis du ikke gjør det, vil dette forklare det. Hypnose er en avslappet sinnstilstand hvor du er åpen for forslag. Når du er i denne tilstanden, vil du glede din hypnotisør å huske at du ikke kan bli gjort for å gjøre noe du ikke vil eller normalt ikke ville gjøre. Hypnose er bare bra og hjelper kroppen og sinnet til å fokusere. Når du er hypnotisert, husk at du ikke kan velte, vil du alltid bli sittende eller stående oppreist selv.
 2. 2
  Snakk med motivet i en lav, godt modulert tone: Kan du stirre på denne spiralen. Sett all din oppmerksomhet og fokus inn i denne spiralen. Som du stirrer på denne spiralen, vil du legge merke til at øynene dine blir tung, tung, tung. Får tyngre og sorer, kanskje litt uskarpt. Blir tyngre og tyngre, så tung som du kan forestille deg. Du føler at du trenger å lukke øynene, men du ikke helt ennå. De er tunge og ømme. Bare stirre på det punktet. Neste gang du blunker, bruke det som et signal om å lukke øynene. Når det skjer, kan du forestille øyelokkene smelter ned gjennom ansiktet helt ned til tærne. En flytende følelse av varme og komfort.
 3. 3
  Gjenta trinn 2: Denne gangen, be dem om å åpne øynene i starten og la dem stengt på slutten.
 4. 4
  Fortsett å adressere emne, holde stemmen rolig og nøytral: Nå kan du ta fem dype åndedrag. Inhalering inn gjennom nesen, hold den i noen sekunder og deretter ut gjennom munnen. Hver gang du puster ut, vil du bli dobbelt så avslappet. Mer og mer avslappet, føler seg komfortabel og varm. Gjør det bra.
 5. 5
  Fortsett ved å instruere motivet: Nå for å slappe av hele kroppen din. Spent opp den delen av kroppen som jobbet på, og deretter slappe av det, la alle dine smerter, noen stammer fra den dagen, bare flyte bort. Starter med hodebunnen din, gjør din vei gjennom kroppen din ned til tærne. Starte dette nå... Når du er ferdig, ta en rask sveip gjennom kroppen skanning for mere smerte eller tetthet du kan ha oversett, og bare la det gå.
 6. 6
  Flytte på: Nå kan du vennligst holde fokus på din høyre arm. Tenk det blir tung, er det blitt tung, tung og tyngre. Med hvert sekund, føler det synker ned. En del av dere vet at du kan løfte det hvis du virkelig prøvde, men du bare ikke, det er bare for mye arbeid, det er bare altfor tung.
 7. 7
  Fortsett: Nå fokuserer oppmerksomheten på venstre arm. Tenk det blir tung, er det blitt tung, tung og tyngre. Med hvert sekund, føler det synker ned. En del av dere vet at du kan løfte det hvis du virkelig prøvde, men du bare ikke, det er bare for mye arbeid, det er bare altfor tung.
 8. 8
  Flytt fokus nå: Nå fokusere oppmerksomheten på venstre ben. Tenk det blir tung, er det blitt tung, tung og tyngre. Med hvert sekund, føler det synker ned i gulvet. En del av dere vet at du kan løfte det hvis du virkelig prøvde, men du bare ikke, det er bare for mye arbeid, det er bare altfor tung. Nå høyre ben. Tenk det blir tung, er det blitt tung, tung og tyngre. Med hvert sekund, føler det synker ned i gulvet. En del av dere vet at du kan løfte det hvis du virkelig prøvde, men du bare ikke, det er bare for mye arbeid, det er bare altfor tung. Du føler deg som om bena ikke kunne støtte kroppen din hvis du prøvde å stå.
 9. 9
  Snakk med motivet: Nå kan du bilde i tankene en spiraltrapp. Du står på toppen av dem. Begynn å gå ned dem. Med hvert skritt, vil du få mer og mer avslappet. Dypere inn i en tilstand av hypnose. Dypere og dypere inn avslapping med hvert trinn. Bare fortsette å gå ned, mer og mer avslappet som du avanserer, ned dypere inn avslapping. Når du kommer til enden, vil du se en dør, men ikke åpne den ennå. Bare bilde av døren i tankene dine. Forestill sin tekstur, farge, dørhåndtak og alt. Når du berører dørhåndtak, bruke det som et signal om å øke med ti ganger ditt velvære. Kjenne følelsen kjøre gjennom kroppen din.
 10. 10
  Fortsett: Nå åpner døren og inn i rommet. Når du er inne, kan du lukke døren og låse den for å forsikre din hypnose reisen er ikke forstyrret. Nå snur meg og ser inn i rommet. Ordne rommet slik du vil: om den er full av puter eller sukkerspinn, uansett tar fancy, uansett flyter båten. Når du har gjort denne prosessen, ta en plass hvor som helst i rommet. Hvor som helst du føler deg komfortabel. Føler stor, varmefølelse.
 11. 11
  Fortsett: Nå som håndleddet av armen er plukket opp det skal være løs, så løs som du kan få det. God, utmerket, godt utført og gratulasjoner. Nå når det kommer ned igjen, og når den når overflaten du vil doble din avslapning. Det samme til den andre armen, doble avslapping igjen
 12. 12
  Fortsett: Hver gang du føler en trykker du på ryggen, vil avslapping doble. Trykk (vent noen sekunder) tap.tap.tap.tap du gjør det bra, du gjør bra, tap.tap.tap.tap.tap.
 13. 13
  Fortsett: Nå telle til ti, hver nummeret du hører, vil du bli mer og mer avslappet. 1,2,3,4,5, din gjør det bra, 6,7,8,9,10. (Etter at du sier ti, bør pasienten være i en dyp tilstand av hypnose. En god måte å utdype denne tilstanden er å vekke dem opp og sette dem tilbake for å sove mange ganger. Å vekke dem opp si ordene i neste trinn)
 14. 14
  Våkne opp og raskt å sette personen tilbake under: Som du hører nummer 02:59 til tre, når du hører tre, vil du være våken 123 lys våken! (Sette dem tilbake til å sove kalles en rask induksjon. Et vanlig en brukt er 11 fingre trikset.) Vennligst hold hendene åpent ut foran deg. du og din hypnotisør skal nå telle fingrene, telle, 1,2,3,4,5, (når du kommer til sjette finger kaller det 7) 7,8,9,10, 11. 11 fingre, aye? Nå gi dem et raskt rykk på håndleddet og presse dem litt tilbake. Si sove virkelig plutselig som du slepebåt deres håndleddet.
  • De bør ikke falle, men ta dem hvis de gjør. Hver gang de blir satt til å sove, fortelle dem at de har 10 fingre og har 11 fingre er absurd. Gjenta 11 fingre trikset flere ganger. Nå er de i en veldig dyp tilstand av hypnose, kan du ha litt moro med dem. Det er mange ting du kan gjøre for å involvere pasientens smak, syn, hørsel, berøring og lukt.
  • Eksperiment, gjør så mange du vil, fra suggererende dem til å opptre som en kylling til å gjøre dem ønsker å plukke nesen, noe som er morsomt og underholdende, men husk - du fortsatt ønsker å være venner med motivet når du er ferdig, så don 't får altfor gal. (Med mindre du er suggererende din fiende - i så fall, kan du være så pinlig som du ønsker, og gjøre dem si noe sånt som: "Du er den kuleste og jeg er den største taperen jeg noen gang opptre som en kylling og plukke nesen min.. ")
 15. 15
  Waking å avslutte hypnotisk tilstand: Dette trinnet er hvordan man skal få en person ut av hypnose når du er ferdig. Sørg for at pasienten sover og deretter begynner: Nå er du kommer til å bli brakt ut av en tilstand av hypnose. Nå får opp fra der du sitter. Gå over til døren, låse døra og gå ut av rommet. Nå begynne å gå opp spiral trapp. Jo høyere og høyere du kommer med hvert trinn, vil du bli mer våken, mer våken av kroppen, leddene, det lukter i området, lyder, mer våken, mer våken, kommer ut av hypnose. Når du kommer til trinnet før toppen, stopp. Nå når du hører instruks om å ta det siste steget, vil du føle deg uthvilt og bred kjølvannet helt bevisst og ut av hypnose. Ta steget NÅ!

Tips

 • Velg noen som stoler på deg.
 • Hold en mild tone.
 • Gjenta ord som "tung" og "sliten" mye.
 • En god måte å fortelle hvor lett en person er å bli hypnotisert er å se hvor langt de kan rulle sine øyne tilbake inn i deres hoder. Jo lenger jo lettere.
 • Alle trenger en annen vanskelighetsgrad å hypnotisere noen tar svært lite å være i en solid state andre kan trenge lang tid.
 • Aldri prøve å skynde et skritt, bare gi dem god tid.
 • Ikke vær redd.
 • Husk dette ble gjort over tid og skal fungere hver gang hvis det brukes ord for ord.
 • Ha det gøy!
 • Hypnose er som å være i en drøm.
 • Folk vil ikke få superkrefter når de er hypnotisert!
 • Alle er hypnotizable men ikke alle er påvirkelig.

Advarsler

 • Ikke spør en person til å gjøre noe som de ikke kan gjøre! (Dvs. Hvis de er sykepleier en skade i beinet sitt, ikke be dem om å gjøre hopping knekt)