Wkeno

Hvordan klapperslange bevis en bakgård


Leve i klapperslange land kan bety sporadisk, eller enda hyppigere, besøk fra klapperslanger i din egen bakgård. Vokter mot dette er ikke alltid lett, men det er både handlinger og forholdsregler du kan ta. Mange av disse trinnene vil også holde ut andre slanger, men vær oppmerksom på at noen slanger er godt å holde rundt hvis du ikke har noe imot dem, som de avskrekke klapperslanger.

Trinn

Hvordan klapperslange bevis en bakgård. Legg et lavt nivå klapperslange bevis gjerde rundt bakgården.
Hvordan klapperslange bevis en bakgård. Legg et lavt nivå klapperslange bevis gjerde rundt bakgården.
 1. 1
  Legg et lavt nivå klapperslange bevis gjerde rundt bakgården. Selv om dette ikke er et billig alternativ, det gjør det arbeid og kan forsikre deg om at en bestemt sone av hjemmet ditt er trygt fra klapperslanger. Faktisk trenger du ikke å selv vegg av hele bakgården - du kan velge et område for barn å leke i, for kjæledyr å boltre seg i, og som underholdning og bare gjerde av den delen. Dette blir "sikkerhetssone". Bare sørg for at disse spesifikasjonene følges for at gjerdet skal være effektiv:
  • Bruk mesh som ikke er større enn en fjerdedel av en tomme i diameter, eller bruk massivt materiale. Enhver untextured materiale er best fordi slanger ikke kan klatre glatte flater som de ikke kan få tak.
  • Gjør gjerdet til en høyde på minst tre meter.
  • Vær forsiktig med hjørnene, for ikke å lage en "bellyhold" (slange for "toehold") på gjerdet.
  • Bury gjerdet til minimum 12 inches under bakken.
  • Vær forsiktig med noen porter. Hvis du ikke delta i gjerdet til veggene i huset ditt, er det viktig å sikre at enhver gate har ingen hull på sidene og sitter i flukt med bakken. Det kan hjelpe til å plassere en betongplate direkte under porten går i bakken som en hindring - dette må i flukt med bunnen av porten. Dette er en tid da presisjon bygningen er svært viktig.
  • Vedlikeholde gjerdet - alle hull, hull og skitt kollapser må behandles raskt for å forhindre mulige entry-poeng fra å svekke gjerdet.
 2. 2
  Fjern busker, overhengende vegetasjon og andre planter fra omkretsen av gjerdet. Ikke len noe mot gjerdet som en klapperslange kan være i stand til å bruke som brekkstang for å krype over.
 3. 3
  Sjekk under og rundt huset. Se etter sprekker, områder som en klapperslange kan få tilgang under huset og fylle, plug eller bord utenfor disse områdene. Under huset er et ideelt miljø for en slange, så pass på å motvirke dette. Sjekk veggene, grunnlaget, trapper osv.
 4. 4
  Hold tre hauger og andre materialer som er lagret i din bakgård borte fra hjemmet. Hvis du allerede har hauger, vær forsiktig når du fjerner dem.
 5. 5
  Hold gnagere under kontroll. Ikke gi en velsmakende matkilde. Få kvitt mus, rotter og andre gnagere feasting om hjemmet ditt, og du vil fjerne en viktig kilde til klapperslange tiltrekkende. Dette er spesielt viktig rundt områder hvor dyr maten er lagret på gårdene.
 6. 6
  Hold andre matkilder utilgjengelig for slanger. Dette betyr å holde kjæledyret mat inne eller dekket. Søppeldunker skal være ordentlig dekket til enhver tid.
 7. 7
  Eliminer klapperslange hjem og hekke-sider. Potensielle boliger for klapperslanger bør fjernes fra området rundt hjemmet ditt. Dette inkluderer slike ting som tre hauger, rock hauger, søppel hauger, lang gress, børste, kratt, hauger av byggevarer, dyr Burrows, osv. Tenk på de stedene som ville være koselig for en slange til å flytte inn og fjerne dem. Men vær forsiktig når du fjerner dem! Det kan allerede være en klapperslange i bolig.
 8. 8
  Hold plener og jorder rundt huset. En kort plenen eller feltet ikke er et flott sted å gjemme seg, og gjør det svært enkelt for deg å få øye på en klapperslange å ta en snarvei. Vær forsiktig, men ikke for å gi ly steder som hauger av tømmer eller steiner som skaper sikkerhet stasjoner for slanger krysset kort gress, eller vil du ikke lykkes i å hindre dem.
 9. 9
  Kjenn dine slanger! Noen slanger kan være godt å ha rundt som de avskrekke klapperslanger fra hengende om gjennom naturlig konkurranse. Selvfølgelig avhenger dette på ditt eget nivå av squeamishness om å ha noen slanger i det hele tatt i hagen din! Hvis du ikke har noe imot slanger, vurdere oppmuntrende:
  • Gopher slanger (de blir ganske irritert med trenge slanger på deres territorium)
  • Kingsnakes (de dreper og spiser klapperslanger)
 10. 10
  Forbli rolig. Hvis du oppdager en klapperslange i hagen din, tar det med ro. Send barn, kjæledyr og skremte voksne innendørs umiddelbart. Vent til slangen for å forlate. Ring for profesjonell hjelp hvis du er bekymret for at klapperslange kan være settling i, men hvis du har gjort ditt verksted som ugunstig for en slange som mulig, vil slangen forlate hvis de får muligheten. De fleste klapperslanger vil bare streike dersom handle i selvforsvar. Hvis du forblir ut av veien, blir det ingen streik.

Tips

 • Til tross for troen på at reptiler trenger en virkelig varmt miljø, slanger er ikke i stand til å overleve på varme, nakne flater i lengre tid, og vil unngå dem. Derfor vil lage kort gress og sementerte, flislagt eller andre varme flater rundt huset bidra til å motvirke slanger.
 • Mange av disse trinnene kan brukes til å avskrekke giftige slanger i andre deler av verden, men selvsagt må du erstatte de naturlige predatorer av slanger med de lokale din region, og det kan være forskjellig gjerde størrelse og stil behov.
 • Når veiing av kostnadene ved å bygge en klapperslange bevis gjerde, også vurdere at gjerdet vil ha andre fordeler, for eksempel å holde kjæledyr og barn og holde ut andre slanger, og hage beite skadedyr som kaniner, javelinas, etc. Et gjerde kan også gjøre hjemmet ditt ser flott ut og bare tenk hvor mye mer fristende grilling i hjemmet ditt bli når vennene dine vet at du har klapperslange bevis bakgård!
 • Hold et øye med kjæledyr. Hunder er naturlig nysgjerrige. Fest dem til et bånd eller gi dem en inngjerdet av løp hvis hagen din inneholder klapperslanger. Hunder kan bli satt gjennom "klapperslange unngåelse klasser".

Advarsler

 • Drepe en slange hindrer ikke andre slanger fra å komme til bakgården, forebygging er en bedre kur.
 • Bruk av Naphthalene flak eller møllkuler er ikke effektiv. Det spiller ingen avverge ikke av slanger. Og disse produktene er ikke bra for helsen din heller, så ikke kast bort tid på dem.

Ting du trenger

 • God kvalitet fekting materiale og gjerde-bygningen verktøy
 • Tid for å speide ut eiendommen for problemet flekker
 • Hansker, gode sko og lommelykt for å fjerne eksisterende problemet flekker som tømmer peler etc.
 • Plant fjerning verktøy (for eksempel beskjæringssaks, lopping kuttere)
 • Plenen eller gressklipper
 • Humane kilde til gnager fjerning
 • Dekker for kjæledyr boller og søppeldunker