Wkeno

Hvordan komme seg lettere i morgen

For noen mennesker, komme ut av sengen om morgenen er den vanskeligste testen av selvkontroll som er opplevd. Her er en guide til hvordan å komme i gang lettere tidlige morgener.

Trinn

Hvordan komme seg lettere i morgen. Gi deg selv en passende mengde søvn tid.
Hvordan komme seg lettere i morgen. Gi deg selv en passende mengde søvn tid.
 1. 1
  Gi deg selv en passende mengde søvn tid. Ja, vi alle tidvis har netter der vi har for mye å gjøre for å få til sengs tidlig, men på en jevnlig basis er det viktig å få antall timer som du selv ønsker. (Forskjellig fra person til person).
 2. 2
  Ta ekstra forholdsregler, for å våkne opp komfortabelt. Om vinteren spesielt, kan det være svært vanskelig å komme ut av sengen, fordi sengen er så varmt, og luften er kjøligere. Et triks jeg har er å sette en genser eller kappe rett ved siden av sengen min, slik at jeg kan stå opp og kaste det på og ikke bli iskaldt. Uansett hva skritt du må ta, sørg for å våkne opp om morgenen blir så komfortabelt som mulig.
 3. 3
  Still vekkerklokken på tvers av rommet. Gjør din vekkerklokke utenfor rekkevidde, så når den går av du må fysisk komme seg ut av sengen for å slå den av. Dette vil begynne å få deg opp og flytte.
 4. 4
  Drikk mye vann rett før du går til sengs. Hvis du gjør dette, så i morgen må du gå på do ganske dårlig. Som er nyttig fordi å lage en tur til badet vil holde deg fra kursen tilbake til sengs.
 5. 5
  LIGHT. Umiddelbart etter å slå av alarmen, gå sette på lysene i rommet ditt.
 6. 6
  Strekk. Dette blir bare blodet flyter.
 7. 7
  Våkn opp raskere med en drink. Natten før, satte en frossen vannflaske ved siden av vekkerklokken. Umiddelbart etter å ha slått den av, tøffer den (da smeltet men fortsatt kaldt) vann. Dette virkelig får deg i gang. Du kan også forhåndsbestille lage kaffe, eller din favoritt drikke og legg den i kjøleskapet så i morgen kan du bare kaste den i mikrobølgeovnen
 8. 8
  Splash ansiktet med vann / dusj. I forhold til det siste trinnet, er dette likt. En varm dusj eller kaldt vann i ansiktet ditt vil få blodet flyter og du våkner.
 9. 9
  Prøv å gjøre de første i minst 15 minutter av din morgen rutine lav nøkkel. Det er godt å bare gi deg selv litt tid til å se på TV, sjekke Facebook eller e-post, og bare helt våkne opp før du hopper inn i alt.
 10. 10
  Gjør din morgen så glatt og enkel som mulig. Plukke ut klær kvelden før, slik at alt du kommer til å trenge er hvor du kan finne det, etc. Tanken på å måtte stå opp og har så mye å gjøre er ikke veldig oppløftende.

Tips

 • Hvis du har et sett rutine (med tider og morgen rituelle trinn) jo mer du gjør det, jo lettere blir det. Etter hvert vil kroppen bare stå opp og begynne å bli klar uten å tenke
 • Sett opp en backup alarm, bare i tilfelle.
 • Planlegg nok søvn tid

Advarsler

 • Aldri slumre