Wkeno

Hvordan lære å bruke nunchaku selv

Enten du er en erfaren kampsportutøver eller du bare elsker Bruce Lee filmer, lære å bruke nunchaku er en verdig og hyggelig tidsfordriv

Trinn

Hvordan lære å bruke nunchaku selv. Kjøp en praksis par nunchucks.
Hvordan lære å bruke nunchaku selv. Kjøp en praksis par nunchucks.
 1. 1
  Kjøp en praksis par nunchucks. Det betyr et skum håndtak, med enten kabel eller en kjede for å bli med dem sammen. Internett kampsport områder vil nesten helt sikkert ha parene tilgjengelig. Det er alltid bedre å tilfeldigvis treffe deg selv med skum enn tre eller metall.
 2. 2
  Starte sakte. Snurre dem rundt sakte til du får følelsen av dem, deretter øve passerer fra hånd til hånd og gjør figuren av 8-tallet. Når du får trygg, kan du alltid raskere.
 3. 3
  Lær noen grunnleggende trekk. Lær å gjøre figuren av åtte, passerer det underarm, slående venstre og høyre og for å stoppe det ved å pakke den rundt midjen din. Når du lære disse enkle trekk, vil du bli satt opp til å gjøre stadig vanskeligere ting. Alternativt kjøpe en bok om nunchaku grunnleggende. Kampsportutøvere har brukt disse i hundrevis av år. Bruke sin kompetanse.
 4. 4
  Fortsett videre for å lære mer komplekse bevegelser, eller finne noen. Av den tiden du får til avanserte teknikker i baksiden av bøkene, bør du være i stand til å kombinere noen trekk og oppfinne din egen. Du kan også lære å kaste den opp og ta den!
 5. 5
  Fremgang på tre. Så lett og rask som skum er, er du nå klar for den store utfordringen. forskjellen mellom tre og skum Chuks er vekt. Begynn sakte igjen og bli vant til den økte vekten. Øv alle teknikkene du har lært sakte. Når du er klar, fart dem opp igjen!

Tips

 • Alltid lære hvert trekk sakte, så får stadig raskere. Ikke prøv det fort til å begynne med, eller du kan ende opp med en ekkel hodepine! Selv skum dekket praksis nunchaku kan forårsake skade hvis brukt feil!
 • Bli vant til sitt utvalg av bevegelse på denne måten før du prøver å svinge dem rundt.
 • Start med å ta godt tak i et håndtak i hver hånd og uten å slippe se hvor langt du kan flytte dem rundt kroppen din.
 • Du kan sjekke for nunchaku tutorials på nettet, for eksempel http://nunchakututorials.com, med massevis av gratis detalj tutorials.

Advarsler

 • Ettersom det er en veldig god sjanse du kan alvorlig skade deg selv eller noen andre med nunchaku. Sitt beste for å ha noen rundt for å søke førstehjelp i tilfelle ulykke. Vær forsiktig!
 • Wooden nunchaku er ulovlig å kjøpe, selge, eie eller transportere i noen stater / land. Alltid sjekk din lokale landet og området lover før du kjøper / gjør dem. I noen stater i Europa er det ulovlig å kjøpe selge egen eller transport av nunchaku, og dette vil variere fra stat til stat, og disse lovene endrer.
 • Husk at dette er et våpen ikke et leketøy. De er gode for Self-Defence, trening eller bare lære triks med dem. Å bruke dem i en konfronterende situasjon vil få deg arrestert / fengslet i mange områder.
 • Personer som lider av felles lidelser eller carpal tunnel syndrom bør omgå disse og se på andre former for trening som tai chi.