Wkeno

Hvordan vite posisjoner og grunnleggende rugby

Rugby er en sport som er veldig populær i Europa, Australia, New Zealand og andre Pacific øya regioner. Det er ikke spilles i USA i den grad at det er i disse landene. Men det er en sport som er raskt økende interesse for potensielle spillere, og tilskuere. Det er en veldig fartsfylt spill full av harde hits, taklinger, ballkontroll, og mange kjører.

"RUCK! MAUL! SCRUM! LINE-OUT!" Dette er begreper du har mer enn sannsynlig hørt se en rugby kamp. For å forstå de grunnleggende spillereglene og vet litt om alle 15 stillinger, er dette artikkelen for å lese.

Trinn

Hvordan vite posisjoner og grunnleggende rugby. En rugbylag består av 15 spillere, som er delt inn forover og ryggen.
Hvordan vite posisjoner og grunnleggende rugby. En rugbylag består av 15 spillere, som er delt inn forover og ryggen.

Fremover stillinger

 1. 1
  En rugbylag består av 15 spillere, som er delt inn forover og ryggen. En av de enkleste måtene å identifisere en frem fra en back er med sine tall, det viser deres posisjon. Spissene er også de sterkere på laget, og er ansvarlig for å få mauls, rucks, og som består av Scrum. Spissene slites nummer gjennom åtte og ryggen bære ni gjennom femten
 2. 2
  Tall ett og tre er kalt "props", de er vanligvis den største og / eller sterkeste de på laget. En prop rolle er å "prop" opp nummer to posisjon, som kalles en "hore".
 3. 3
  En hore er vanligvis en av de mindre aktørene og deres jobb er å "hekte ballen" tilbake for scrum-half under en scrum.
 4. 4
  Tall fire og fem er "andre rader" og er vanligvis høyere seg på laget. Andre rader gå bak tre under en scrum og gi støtte.
 5. 5
  Tall seks og sju er kalt "flankers" og de ​​fester seg til scrum ved siden av de andre radene. De hjelper drive scrum fremover når den er i bevegelse. De er også som regel de første ut av scrum og er de raskere fremover.
 6. 6
  Tallet åtte posisjonen kalles "åtte mann" og at spilleren får lov til å opptre som scrum-half og få ballen når de krenkelser er å vinne scrum.

Tilbake posisjon

 1. 1
  Nummer ni er "scrum-half". Scrum-half er vanligvis den raskeste spiller på laget. De er ansvarlig for å få ballen ut av scrum når den har nådd baksiden av det, og også å sette ballen i gang en scrum har blitt kalt.
 2. 2
  Nummer ti kalles "fly-half", og de ​​er vanligvis de som gjør den sparker hvis ballen er i et bestemt område.
 3. 3
  Tall elleve og fjorten er "vinger", og de ​​er svært rask. Under kick-offs, de vanligvis mottar ballen og de gjør mest av scoring.
 4. 4
  Tall tolv og tretten er "sentre". Sentrene er involvert i de fleste av ryggen linje som passerer, og er også meget hurtig.
 5. 5
  Den siste plassen, nummer femten, kalles "full back". Den fulle tilbake er bak forsvaret og nær baksiden av feltet. De er vanligvis de som fanger ballen når det andre lagets fly halvparten har sparket det under lek.
  • Hvis du vil se et bilde av rugby posisjoner i forhold til feltet, bruk følgende link: []

Vanlige vilkår

 1. 1
  Maul = når ballen bæreren blir håndtert, men ikke brakt til bakken. Medlemmer av begge lag kan bli med å prøve å lirke ballen ut og bringe den tilbake i spill. Hvis den holdes i en periode av tid, er en Scrum kalt.
 2. 2
  Ruck = når ballen carrier blir taklet og brakt til bakken. Medlemmer av begge lag kan delta. Hands er ikke tillatt å få ballen ut, bare føtter. Ballen kan bli plukket opp når det er ute av Ruck.
 3. 3
  Scrum = skjer etter en mindre straff har oppstått. Begge lagene av valutaterminer består av scrum og prøve å gjenvinne besittelse av ballen.
 4. 4
  Line out = oppstår når ballen er enten sparket, kastet, eller en spiller blir taklet og ballen går utenfor banen.

Regler, forskrifter og gameplay

 1. 1
  De regler og forskrifter i rugby kan være forvirrende. En regulering rugby kamp varer i 80 minutter med en fem-minutters pause. Overtid er også lagt på til klokken når det er nødvendig. Siden det ikke er innfødt til USA, de feltmålinger er metrisk. Hvis du vil se en forskrift rugby banen, vennligst klikk på følgende link []
 2. 2
  Spillet begynner når "sir" (dommer) blåser i fløyta. I likhet med fotball, det er en sparker og mottagende lag på begynnelsen av hver halvdel.
 3. 3
  Når ballen har blitt sparket og mottatt av det angripende laget, vil spill begynner. Når ballen er i spill, kan det være bestått eller sparket til andre medlemmer av teamet, men er sparker vanligvis bare brukes når ballen er på bakken eller å gå videre på feltet.
 4. 4
  I motsetning til fotball, ballen kan ikke bli gitt fremover, bare bakover.
 5. 5
  Ryggen gjør det meste av ballkontroll, som de er raskere de på laget. Likeledes fremover gjøre det meste av taklinger, da de er de sterkere eller større de på laget.

Straffe spiller

 1. 1
  En scrum kalles når noe skjer innen en Ruck eller mishandle, eller det er offside. Scrum halvparten av teamet straffen ikke ble oppfordret setter ballen i scrum når den er i formasjon. Når ballen er satt i, horer fra begge sider bruker føttene til å prøve å hekte ballen tilbake for sitt lag for å få besittelse av ballen. Når den når åtte mann, scrum-halv eller åtte mann kan plukke opp ballen og gjenoppta avspillingen. Men hvis ballen går ut av banen, oppstår en linje ut.
 2. 2
  Vanligvis hore er den som kaster ballen inn fra høyresiden. Pods varierer i størrelse (det kan bare være én eller flere) og det angripende laget velger hvor mange de ønsker å gjøre, det defensive laget har å matche. Under en linje ut, kaller hore (eller den som kaster ballen) stykket og den spesifikke pod, som består av to løftere og en genser, vil hoppe opp å prøve og sette ballen ned til lagets side. Når ballen blir slått ned, fortsetter spillet som normalt.

Tips

 • Ikke vær redd for å spørre noen hvordan du gjør noe, det er forvirrende i begynnelsen, og folk vil være villig til å forklare det.
 • Selv om du spiller er den beste måten å lære å spille, ser et par kamper for å få en bedre forståelse av det kan hjelpe.

Advarsler

 • Rugby er en fartsfylt og hardtslående sporten. Skader er sannsynlig, selv med riktig spilleferdigheter.

Ting du trenger

 • Cleats (fotball klossene fungerer helt greit)
 • Rugby Shorts (gotta love lerretet)
 • Tall sokker (som fotball)
 • Tannbeskyttelse. Du vil verdsette din!
 • Under Armor eller annen undertrøye / shorts.
 • Scrum cap (valgfritt)
 • Athletic kopp (gutter) * MERK * Cups har vært forbudt enkelte steder fordi de ble brukt som våpen, der personen med ballen ville smelle tackler ansikt i koppen, bryte sin nese.