Wkeno

Hvordan takle

Taklinger skjer for alle slags grunner: prøver å få ballen fra noen, takle dem fordi du er sint, eller hater du den personen du prøver å takle. Men for det meste blir brukt i fotball, og her er hvordan.

Trinn

Hvordan takle. akselerere til ballen på "bryte ned" som du får ca 3-4 meter unna.
Hvordan takle. akselerere til ballen på "bryte ned" som du får ca 3-4 meter unna.
 1. 1
  akselerere til ballen på "bryte ned" som du får ca 3-4 meter unna. Å bryte ned du vil starte bremser og satt opp i passe posisjon. Føtter om skulderbredde fra hverandre knærne bøyd Butt ut ryggen rett og hodet opp. Fokuser øynene på ballen bærere "beltespenne" eller midje området. Han kan ikke bevege hoftene bort fra den tiltenkte retning uten å binde seg til å skifte retning, derfor vil du ikke bli lurt.
 2. 2
  jo nærmere du eksplodere opp med bena inn ballen carrier liksom som en makt klynge. Plasser ansiktsmaske på ballen. Ikke mist hodet! Du kan bli alvorlig skadet hvis du gjør så stor av en innvirkning på toppen av hjelmen. Det vil kjøre hodet ned og føre til at halsen for å komprimere. Du kan også ende opp lammet. Alltid holde deg hodet opp og øynene på ballen transportør. Du kan ikke trykke hva du ikke kan se! Som du gjør inntrykk med skulderen armene skal da komme rundt på bena eller knærne på ballen carrier. Pakk opp og lukker hendene sammen trekke ham mot deg og løfte. Dette vil føre til hans føtter for å miste kontakten med bakken. Selv for et brøkdels sekund vil det drepe sin fart og gi deg den kanten.
 3. 3
  Kjør med bena pumping i en hakking aksjon for å presse ham bakover. På denne tiden en lagkamerat bør være der for å hjelpe drepe ham, men hvis ikke du har ham løftet og på nåde din, kjøre ham ned i bakken.

Tips

 • Hvis du angriper dem bakfra, danne en knyttneve og prøver å bokse ballen. Dette er noen ganger svært nyttig i å tvinge famler.
 • Husk at taklinger er 50% form og 50%% innsats. Har du til å ønske å ta kontakt, må du være aggressoren.
 • Pakk alltid opp ballen carrier på bena eller knær. Holder på skuldrene vil bare føre til at du ender opp i hans høydepunkt videoer.
 • Løfte som du treffer alltid vil bidra til å bryte sine momentum.
 • Ligg lavt, jo lavere du er, jo lettere er det.
 • Hit på vei oppover. Hit fra lav til høy.
 • Hvis du ikke kan tvinge ballen carrier ned, og deretter holde holde på. Du vil være i stand til å trekke ham / henne ned, eller holde dem satt mens hjelpen kommer.
 • Fyren som får lavere første vinner.

Advarsler

 • Aldri, aldri senke hodet og lage en hjelm til hjelm takle eller hit.
 • Ikke noen gang prøvd å hånd takle noen med mindre du er på en god hastighet og vinkel.
 • Angående Trinn 8, sørg for at det er din ansiktsmaske som gjør kontakt, og ikke toppen av hjelmen. Hvis du takle med toppen av hodet ditt, vil du skade deg selv og sette deg selv i fare for lammelser.