Wkeno

Hvordan takle sult

Hvis du har funnet deg selv alene og ikke i stand til å få mat på en stund, vil du vite hvordan det er å være så sulten. Kanskje hvis du er camping ute i naturen, og du går tom for mat du kunne begynne å gå sulten. Foruten å prøve å finne mat, er det ting du kan gjøre for å bekjempe sult.

Trinn

Hvordan takle sult. Drikk et glass vann når du føler deg sulten.
Hvordan takle sult. Drikk et glass vann når du føler deg sulten.
 1. 1
  Drikk et glass vann når du føler deg sulten. Dette vil fylle magen og redusere sultfølelse. Det vil også hjelpe deg å spise mindre hvis du drikker vannet rett før du spiser.
 2. 2
  Kom deg vekk fra tv. Ikke se matlaging programmer eller reklame om mat. Du kan få opp under reklame og gjøre noe annet eller ta opp dine favoritt programmer og deretter spole frem gjennom reklame.
 3. 3
  Unngå karbohydrater da disse ofte vil stimulere din sult, noe som gjør deg enda mer sulten. I stedet spiser en liten snack av protein og sunt fett, som for eksempel noen få nøtter, den hvite delen av et kokt egg eller en avocado.
 4. 4
  Spis frokost. En god frokost som gir deg energi hele dagen og du blir mindre sulten mellom måltidene.
 5. 5
  Har en større lunsj og mindre middag. Det er lettere å være sulten om natten når du sover, og du vil være klar for frokost om morgenen.

Tips

 • Prøv å sove og glemme at du er veldig sulten. Du kan ha en growling magen i lang tid, men ignorerer det.
 • Du dør etter ca 3-4 dager uten vann. Ta med masse vannflasker og kanskje et vann purifier for strømmen hvis det blir en lang tur.
 • Alltid prøver å forberede seg ved å bringe ikke-bedervelige matvarer. Hermetisert eller forseglet mat fungerer fint. Sørge for at de ikke er utløpt.
 • Forsøk aldri en av de dietter der du sulte deg selv. Det bremser ned stoffskiftet og gjør at du spiser mer til slutt.
 • Du kan lese bøker eller nettsteder på å overleve i villmarken. Fra det, kan du lære teknikker og alle om spiselige planter og røtter.

Advarsler

 • Ideelt sett bør du aldri gå sulten i første omgang, og være forberedt, men bare i tilfelle...
 • Hvis du planlegger å spise noen bær eller planter er det en stor risiko Les denne google artikkelen noen>:. Test-hvis-en-plante-er-spiselig for mer informasjon.
 • Forsøk aldri å praktisere dette hjemme!