Wkeno

Hvordan unngå vanlige hygieniske feil


Dette omfatter mange vanlige tips om hygiene og etikette som alle bør følge (og folk flest sannsynligvis gjøre). Det er viktig å ha gode grooming vaner. Dette bidrar til å hindre støtende kroppslukt og dårlig ånde.

Trinn

Hvordan unngå vanlige hygieniske feil. Ta vare på ansiktet ditt.
Hvordan unngå vanlige hygieniske feil. Ta vare på ansiktet ditt.

Hode og ansikt

 1. 1
  Pusser tennene. Puss tennene 2-3 ganger daglig, skyll munnen og spytte. Med den gjenværende tannkrem i munnen og børste, børste tungen! Plasser børsten på baksiden av tungen din og skrape frem. Dette vil redusere dårlig ånde. Tanntråd reduserer også muntlig bakterier og fjerner faste matrester å friske pusten.
 2. 2
  Ta vare på ansiktet ditt. Vask ansiktet hver morgen og kveld. Hvis du er ung, trenger du bare renser om natten, så i morgen, vaske ansiktet med kaldt vann og deretter moisurize. Ikke over vaske ansiktet, da dette vil gjøre huden fet. Sørg for å ta hensyn til søvn som samler i hjørnene av øynene.
 3. 3
  Dekk for munn eller vende seg bort fra folk når du hoster og nyser. Det er ikke bare manerer, som du kan spre sykdom, selv når sunt. Det blir nå lært opp til å hoste eller nyse i skurken av albuen / erme. Dette holder bakterier fra hendene som kan forurense andre før du får en mulighet til å vaske. skyll og gjenta
 4. 4
  Vask håret. Sørg for at du vasker håret på en jevnlig basis. Du kan ikke innse det, men håret kan holde lukt som andre finner støtende. Også børste håret daglig, spesielt når du kommer til å være i offentligheten. Vaske håret ditt kan også hindre fett hår forårsaket av for mye olje i hodebunnen.

Body

 1. 1
  Dusj daglig. Dusje eller bade daglig. Mange unnlater å gjøre dette, og er feil når forutsatt at de ikke lukter. Hva som skjer er nesen blir trøtt og dermed ikke er i stand til å lukte på lukt. Denne effekten oppstår med bil luftfriskere også. Du vil ikke lukte det etter en tid, mens andre vil lukte det med en gang.
 2. 2
  Bruk deodorant. Det spiller ingen rolle om du tror du ikke lukter eller knapt svette. Bare kjøpe deodorant og bruke den. Spørsmålet er nevnt ovenfor gjelder også her. Du kan stinke av sur eller musky svette og ikke skjønner det. Det er bedre å være safe than sorry, så det er billig og praktisk å bruke. I verste fall går du fra smelling som ingenting å lukte lett av deodorant. I beste fall går du fra å kjøre folk bort for å lukte bedre.
 3. 3
  Ikke over-bruke parfyme eller cologne. Mange mennesker er allergiske mot parfyme, og du vil, uvitende, føre til en reaksjon. Plus, det er ingen grunn for folk til å "lukte du kommer" eller lukte deg når du har forlatt rommet. DAB litt på håndleddene eller nakke for en subtil lukt.
 4. 4
  Vask hendene etter bruk av badet, før du spiser og etter mulig forurensning. Når det er mulig, vask hendene og bruke et håndkle til å tørke dem. Når du vasker hendene anbefales det at du bruker såpe og skum såpe i varmt vann i minst 15 sekunder. Du kan synge Happy Birthday i denne tid.
 5. 5
  Klipp neglene. Klipp og rense negler og tånegler minst en gang hver uke eller annenhver uke, det avhenger av hvor mye neglene vokse.
 6. 6
  Vask og skift klær. Du trenger ikke å kaste klær i vask etter ett bruk (med unntak av undertøy). Men vite når du skal kaste klær i vask. Hvis du flekker på klær eller svette i løpet av dagen, deretter vaske dem. Skitne klær er en annen kilde til dårlig lukt.
 7. 7
  Praktisere god bad hygiene. Tørk alltid selv rydde og vaske hendene med såpe og varmt vann.