Wkeno

Hvordan vinne på premier league fantasy fotball

Premier league fantasy fotball er et spill som millioner av mennesker tar del i. Det gir en mulighet til å vinne stolthet, og til tider, penger. Det er mange forskjellige taktikker for å vinne i premier league fantasy football, noen som vil bli beskrevet.

Trinn

Hvordan vinne på premier league fantasy fotball. Plukk en godt balansert lag.
Hvordan vinne på premier league fantasy fotball. Plukk en godt balansert lag.
 1. 1
  Forskning. Før sesongen starter, sørge for at du er oppdatert på all overføring nyheter og pre-season spillerens prestasjoner. Velge riktig i form mid-price-spiller i starten av sesongen kan gjøre hele forskjellen på slutten av sesongen.
 2. 2
  Hold deg oppdatert. Dette inkluderer transport, skader og hvilke spillere som er på skjemaet. Hvis du vet hvilke spillere som spiller, og spiller bra, kan du umiddelbart få en fordel over andre spillere som kan stå med spillere i sine lag som bare varmer benken.
 3. 3
  Plukk en godt balansert lag. Dette refererer til både pris og lag. Lag: Velge FPL team fra en rekke lag sørger for at du er godt dekket i tilfelle at den ene siden gjør spesielt godt eller dårlig i en gitt helg. Pris: Sørg for at utvalget av 1-3 høy pris-spillere er ikke på bekostning av resten av teamet. Det er viktig at ikke bare 1-3 spillere er stoles på å score alle poengene dine. Hvis det er en skade, eller hvis spillerne formen synker, kan det skade dine poeng på en ny måte.
 4. 4
  Planlegge fremover. Mens det er viktig å forsøke å dekke de fleste store lagene i angrep / forsvar, kan du høste stor avkastning hvis du vet hvilke spill som lå foran og planlegge laget ditt riktig. Det er mulig å plukke ut lag med gode sjanser for rene ark eller mål og bringe disse spillerne i uten for mange interessante treff for overføringer. Dette er gjort lettere ved nettsteder som gir en statistisk vurdering av ligaen vanskelighetsgrad.
 5. 5
  Ikke dobbelt opp i forsvar. De forsvarere og målvakter får poeng for å holde nullen, men det er for mye av et sjansespill å ha to spillere fra ett lag (med mindre begge er veldig billig, holde regelmessige clean sheets eller du har identifisert et team med en spesielt "lett" run av inventar). Av denne grunn bør du spre forsvarere og målvakter tvers av en rekke lag som holder renser ark, som til slutt skal møte poeng hale er konsekvent.
 6. 6
  Forsvaret handler ikke bare om forsvar. Mens de fleste av punktene i forsvaret er scoret via rene ark og store defensive bidrag, vil angripe forsvarere gi mye større avkastning for verdien. Se etter forsvarere som spiller mer av en angripende spillet. Disse er vanligvis de som spiller høyre / venstre back og angripe opp flanken.
 7. 7
  Dekk alle lag med offensive spillere. Kontroller at du har en god angripende spiller for hvert stort team, og dette betyr at hvis noen scorer et stort antall mål i en kamp du har en spiller som er bundet til å ha fått deg gode poeng for mål og assists.
 8. 8
  Se etter spillere ute av posisjon. Det er ofte slik at spillere blir spilt ut av posisjon på en utvidet basis. Disse spillerne kan tilby meget god avkastning hvis de blir spilt i en mer offensiv rolle enn andre i en lignende posisjon. En forsvarer spiller som en mid-Fielder eller mid-Fielder spille som spiss vil generelt gi langt større interessante avkastning enn sammenlignbare spillere i den posisjonen.
 9. 9
  Se jevnlig til råd nettsteder som gir ukentlig råd og assistanse på fantasy football / premier league fra et stort team av eksperter. Jo bedre nettsteder vil gi deg en statistisk analyse av spillerens prestasjoner, form og verdi for pengene. I tillegg til den verdifulle råd de gir, de kommentarer delene er en flott mulighet til å teste dine planer og har andre erfarne spillere evaluere team for personlige råd.
 10. 10
  Pris er ikke alt. Men det kan være en indikator. Hvis en bestemt spillers pris øker kan det være en indikator på at de er i form eller har et flott løp av inventar. Å ligge i forkant av disse trendene, kan du følge nettsteder som oppdateres på en daglig basis. Som blir sagt, prisen kan være villedende. Spillere med en høy prislapp ikke nødvendigvis gi best avkastning. Hold deg på vakt for lav-mid range spillere som scorer regelmessig og gi differensial på andre lag. I denne forbindelse er det viktig å opprettholde forskningen innsats du legger i å begynne med.